reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

W sumie z tego co pamiętam robię dokładnie tak samo, a wychodzą mi jakieś takie "sztuczne" i mało smaczne. Być może to kwestia gofrownicy, czytałam gdzieś że musi mieć odpowiednią moc (W).:rofl2:

To może prawda z tą gofrownicą, bo moje w poprzedniej też wychodziły gorsze...:eek:

reklama
Przed ciążą uwielbiałam wszystko co słone, mięso musiało być koniecznie, nie lubiłam słodyczy.
Teraz wole potrawy bezmięsne, na słodkie jak nigdy mam dość często ochotę, owoce pochłaniam kilogramami. Totalna zmiana kulinarnych upodobań ;-)
To tak samo jak u mnie :-) Mój biedny mięsny mąż cierpi na tym :zawstydzona/y:

A jaki masz??:-D:-D

Zamiast "cytuj" to bierzecie "+"na każdym poście który chcecie wziąć:tak: Też kiedyś nie wiedziałam;-)

Dziękuję że mnie oświeciłaś:tak::-Dbardzo dziękuję:-)

A dżemiki mam następujące: truskawkowy, jabłkowy, brzoskwiniowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy i powidła śliwkowe(ale po nich to ja mam straszną zgagę:szok:) może coś wybierzesz:tak::-)

Ja mam na tyle dobrze że mój mąż nie marudzi z jedzeniem i zje wszystko co zrobię.Nawet pomidorówkę je(bo mu moja smakuje:shocked2:)a kiedyś jej nie tknął;-)

hefi , iiwka wpadajcie śmiało:tak:myślę że wystarczy:-D tylko dżem jagodowy musisz hefi przywieźć bo takiego w domu nie posiadam:no::-D

się zrobi :-D u mnie dżemik jagodowy i truskawkowy obowiązkowo musi być w lodówce :-p

To tak samo jak u mnie :-) Mój biedny mięsny mąż cierpi na tym :zawstydzona/y:
Mój mąż ostatnio jada obiady w pracy więc rzadko muszę gotować ostatnio...

powidła śliwkowe

mniam :tak:

A ja się właśnie objadam batonikami czekoladowymi i mi dooobrze :-):):-):-):-)

reklama
Do góry