reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A ja 74 -czytaj babuleńka:-D

kajdusia-to samo u mnie było czytając posta agi najpierw wyłapałam płytki:-Dco do meczu super chłopaki dali czadu:-)
gosiagro-dzięki za komplementa:zawstydzona/y:
emalia-super zakupy i zagłosowane

moja ma taką czapule

Załączniki

• pażdziernik 013.jpg
    pażdziernik 013.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
ja niestety nie dostałam urlopu okolicznościowego :(
w pracy powiedziano mi że matce należy sie wychowawczy, a okolicznościowy musi być w okolicy zdarzenia... a po macierzńskim to za długi okres... ja sie nie zgadzam z tym, w kp nie ma napisane że tylko ojciec dostaje, a jak nie ma to matki tez sie tyczy. ale cóż nie bedę sie klócić od stycznia wracam do pracy i nie chcę niepotrzebnych napięć...
dziewczynki bierzcie opiekę pierwszą bo jak niedaj boże sie rozchorujecie to opieka nie przechodzi na następny rok :( zwykły urlop wypoczynkowy tak
no i zazdroszcze mądrych pracodawców co dają wam oklolicznościowy

u mnie maja uśmiechnięta, butla zjedzona :)
w międzyczasie przysneła sobie na chwilkę
zaraz bedziemy trenować przewroty :)
jak czytam o której wstajecie to mi głupio
ja wstaje po 8, o 6 wstaje m i karmi krolewnę, która jeszcze na chwilę przysypia :)
perfecta ja tez przestałam palić po teście a teraz podpalam niestety
i pochwalę sie ze wczoraj udało mi się obciać księżniczce paznokcie, nawet u nóg tez :) ja obcinam na spiocha, a ostatnio co ja sie do roboty zabralam to maja oczy w pięć zloty i koniec roboty (ale mi sie zrymowało hehehehe)
ewelinka super czapa!

Ostatnia edycja:
moja ma taką czapule

śliczna czapula i jej właścicielka tez:tak:

ja niestety nie dostałam urlopu okolicznościowego :(
w pracy powiedziano mi że matce należy sie wychowawczy, a okolicznościowy musi być w okolicy zdarzenia... a po macierzńskim to za długi okres... ja sie nie zgadzam z tym, w kp nie ma napisane że tylko ojciec dostaje, a jak nie ma to matki tez sie tyczy. ale cóż nie bedę sie klócić od stycznia wracam do pracy i nie chcę niepotrzebnych napięć...
dziewczynki bierzcie opiekę pierwszą bo jak niedaj boże sie rozchorujecie to opieka nie przechodzi na następny rok :( zwykły urlop wypoczynkowy tak
no i zazdroszcze mądrych pracodawców co dają wam oklolicznościowy

i pochwalę sie ze wczoraj udało mi się obciać księżniczce paznokcie, nawet u nóg tez :) ja obcinam na spiocha, a ostatnio co ja sie do roboty zabralam to maja oczy w pięć zloty i koniec roboty (ale mi sie zrymowało hehehehe)

denerwuje mnie to, że wszystko zależy od interpretacji pracodawcy:wściekła/y:, ja dostałam okolicznosciowy bez problemu
Jeżeli chodzi o opiekę to ja od razu wybieram bo w tym roku nie wracam do pracy, wiec szkoda stracić, a w przyszłym będą następne 2 dni
Ja paznokcie już od bardzo dawna obcinam jak nie śpi, ale jest spokojna więc daję rade:-D

anecznik - Czasem ciągnie mnie , zwłaszcza że mąż pali ale walczę jak lwica:)
Lenka ja jeśli chodzi o pieczenie to rzadko ... Jak piekę to z przepisów W zasadzie to piec zaczęłam 2 lata temu na wigilie upiekłam i zrobiłam domki z pierników Chcecie zobaczyc? Może gdzies zdjecia wyszperam , bo jak zroiłam to całej rodzinie i znajomt\ym zdjecia wysyłałam taka dumna z siebie byłam:p
Zobacz załącznik 297888Zobacz załącznik 297889Zobacz załącznik 297890Zobacz załącznik 297891Zobacz załącznik 297892Zobacz załącznik 297894oto moje "dzieła"

Ostatnia edycja:
gosiagro co zrobic, ja wymiękłam, nie chciałam się kłócic, ale swoje wiem i już :)
perfecta ja nie wytrzymałam, miesiac temu sie zlamalam, mąż pali i ciągnie

reklama
anecznik - Czasem ciągnie mnie , zwłaszcza że mąż pali ale walczę jak lwica:)
Lenka ja jeśli chodzi o pieczenie to rzadko ... Jak piekę to z przepisów W zasadzie to piec zaczęłam 2 lata temu na wigilie upiekłam i zrobiłam domki z pierników Chcecie zobaczyc? Może gdzies zdjecia wyszperam , bo jak zroiłam to całej rodzinie i znajomt\ym zdjecia wysyłałam taka dumna z siebie byłam:p
Zobacz załącznik 297888Zobacz załącznik 297889Zobacz załącznik 297890Zobacz załącznik 297891Zobacz załącznik 297892Zobacz załącznik 297894oto moje "dzieła"

dzieła boskie pozazdrościć tylko umiejętności mi by się to zaraz wszystko rozwaliło i pewnie bym nie skonczyła roboty

Do góry