reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
stare, ale jare
hehe tego to już nie wiem
Lenuszka
Mamusia Gajusi
a ja 74 -czytaj babuleńka:-d
kajdusia-to samo u mnie było czytając posta agi najpierw wyłapałam płytki:-dco do meczu super chłopaki dali czadu:-)
gosiagro-dzięki za komplementa
emalia-super zakupy i zagłosowane
moja ma taką czapule
super czapula))
ja niestety nie dostałam urlopu okolicznościowego
w pracy powiedziano mi że matce należy sie wychowawczy, a okolicznościowy musi być w okolicy zdarzenia... a po macierzńskim to za długi okres... ja sie nie zgadzam z tym, w kp nie ma napisane że tylko ojciec dostaje, a jak nie ma to matki tez sie tyczy. ale cóż nie bedę sie klócić od stycznia wracam do pracy i nie chcę niepotrzebnych napięć...
dziewczynki bierzcie opiekę pierwszą bo jak niedaj boże sie rozchorujecie to opieka nie przechodzi na następny rok zwykły urlop wypoczynkowy tak
no i zazdroszcze mądrych pracodawców co dają wam oklolicznościowy
u mnie maja uśmiechnięta, butla zjedzona
w międzyczasie przysneła sobie na chwilkę
zaraz bedziemy trenować przewroty
jak czytam o której wstajecie to mi głupio
ja wstaje po 8, o 6 wstaje m i karmi krolewnę, która jeszcze na chwilę przysypia
perfecta ja tez przestałam palić po teście a teraz podpalam niestety
i pochwalę sie ze wczoraj udało mi się obciać księżniczce paznokcie, nawet u nóg tez ja obcinam na spiocha, a ostatnio co ja sie do roboty zabralam to maja oczy w pięć zloty i koniec roboty (ale mi sie zrymowało hehehehe)
ewelinka super czapa!
w pracy powiedziano mi że matce należy sie wychowawczy, a okolicznościowy musi być w okolicy zdarzenia... a po macierzńskim to za długi okres... ja sie nie zgadzam z tym, w kp nie ma napisane że tylko ojciec dostaje, a jak nie ma to matki tez sie tyczy. ale cóż nie bedę sie klócić od stycznia wracam do pracy i nie chcę niepotrzebnych napięć...
dziewczynki bierzcie opiekę pierwszą bo jak niedaj boże sie rozchorujecie to opieka nie przechodzi na następny rok zwykły urlop wypoczynkowy tak
u mnie maja uśmiechnięta, butla zjedzona
w międzyczasie przysneła sobie na chwilkę
zaraz bedziemy trenować przewroty
jak czytam o której wstajecie to mi głupio
ja wstaje po 8, o 6 wstaje m i karmi krolewnę, która jeszcze na chwilę przysypia
perfecta ja tez przestałam palić po teście a teraz podpalam niestety
i pochwalę sie ze wczoraj udało mi się obciać księżniczce paznokcie, nawet u nóg tez ja obcinam na spiocha, a ostatnio co ja sie do roboty zabralam to maja oczy w pięć zloty i koniec roboty (ale mi sie zrymowało hehehehe)
ewelinka super czapa!
Ostatnia edycja:
Ja też 79 - czyli co też jara? ja rzuciłam palenie po zrobieniu testu
Ja po zrobieniu testu jeszcze sobie jednego zapaliłam tak na "pożegnanie" :-) Teraz też nie palisz?? Ja czasami mam takie chwilę że "zabiłabym" za papierosa, ale na szczęście coraz rzadziej :-)
moja ma taką czapule
śliczna czapula i jej właścicielka tez
ja niestety nie dostałam urlopu okolicznościowego
denerwuje mnie to, że wszystko zależy od interpretacji pracodawcy, ja dostałam okolicznosciowy bez problemu
Jeżeli chodzi o opiekę to ja od razu wybieram bo w tym roku nie wracam do pracy, wiec szkoda stracić, a w przyszłym będą następne 2 dni
Ja paznokcie już od bardzo dawna obcinam jak nie śpi, ale jest spokojna więc daję rade
anecznik - Czasem ciągnie mnie , zwłaszcza że mąż pali ale walczę jak lwica
Lenka ja jeśli chodzi o pieczenie to rzadko ... Jak piekę to z przepisów W zasadzie to piec zaczęłam 2 lata temu na wigilie upiekłam i zrobiłam domki z pierników Chcecie zobaczyc? Może gdzies zdjecia wyszperam , bo jak zroiłam to całej rodzinie i znajomt\ym zdjecia wysyłałam taka dumna z siebie byłam
Zobacz załącznik 297888Zobacz załącznik 297889Zobacz załącznik 297890Zobacz załącznik 297891Zobacz załącznik 297892Zobacz załącznik 297894oto moje "dzieła"
Lenka ja jeśli chodzi o pieczenie to rzadko ... Jak piekę to z przepisów W zasadzie to piec zaczęłam 2 lata temu na wigilie upiekłam i zrobiłam domki z pierników Chcecie zobaczyc? Może gdzies zdjecia wyszperam , bo jak zroiłam to całej rodzinie i znajomt\ym zdjecia wysyłałam taka dumna z siebie byłam
Zobacz załącznik 297888Zobacz załącznik 297889Zobacz załącznik 297890Zobacz załącznik 297891Zobacz załącznik 297892Zobacz załącznik 297894oto moje "dzieła"
Ostatnia edycja:
reklama
anecznik - Czasem ciągnie mnie , zwłaszcza że mąż pali ale walczę jak lwica
dzieła boskie pozazdrościć tylko umiejętności mi by się to zaraz wszystko rozwaliło i pewnie bym nie skonczyła roboty