reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dobry wieczor dziewczyny:)
ja leze juz w lozeczku i ie spaaaaccccc bo jestem wykonczona masakra:-:)-:)-(

jutro chyba bede spala do popoludnia bo odkad jestem w ciazy to wstaje 6 albo 7 a potem godzina 10-11 i ide znowu spac na troche bo nie wyrabiam zycze wam slodkich snow buziaczki

reklama
Ja też już mówię dobranoc:tak:

Na temat lekarzy lepiej się nie wypowiem:no:wyjątki (te pozytywne) się zdarzają...szkoda że tak rzadko...

A mnie coś dopadło:-(synuś chorował więc nie spałam kilka nocy:crazy:teraz jeszcze mąż chory...a tu nagle i mnie dopadł jakiś kaszel:szok::no:słaba jestem taka że nie chce się z łóżka wstać...:-(idę się położyć może przejdzie...

Spokojnej nocki:tak:

Natucha, dobrze, że sie odezwalaś, ja też mam nadzieje, że kolejne dzieciątko urodzę zdrowe, moze nawet sie spotkamy na wspolnym forum za parę miesięcy... Dobrze, że ci lekarz powiedzial co sie stało, ja byłam w takim szoku, że się nie zapytałam o przyczynę odklejania się kosmówki, czy po mojejj stronie, czy po stronie płodu, ale teraz to nie jest już takie wazne. Teraz widze, że czas goi rany, minął już tydzień, jest o wiele lepiej, choc nadal gdzieś w kąciku niejedna łezka spadnie. Ale dość o nas.
Widzę, ze pojawił sie temat tycia i rozstepów. Ja na szczęście uchroniłam sie od rozstepów na brzuchu, ale mam skłonnosci, bo jakieś zaszlości na bioderkach z czasów, kiedy nie było specjalistycznych kremów są. Podobno rozstępy to sprawa genetyczna, a dodatkowo sprzyja im duży i nagły przyrost wagi i kremy bardzo często są bezsilne, choć mogą uchronić skórę zmniejszając je znacznie.
Paulka co ty robiłaś, że tak duzo nagle przytyłaś? Kurcze 30 kg to strasznie dużo! Duzo jadłaś, miałaś problemy z zatrzymywaniem wody w ogranizmie, czy moze brałas jakieś leki?

Ostatnia edycja:
witam was z samego ranka nie moge spac wiec postanowiłam zajżeć na BB czekam na rozsądną godzinę żeby zadzwonić do koleżanki i wziąć od niej numer do jej gina i umówić sie na wizyte

a co do rozbieżności w terminach to są jakieś jego wyliczenia nie wynikające z niczego a napewno nie z USG bo to liczył jeszcze przed badaniem

reklama
Dzień Dobry. Witam wszystkich w ten piękny sobotni poranek:-)
Właśnie zjadłam bułkę z masłem i wiecie co po wczorajszej głodówce to było niebo w gębie:-D .Życzę Wam dobrego humorku i miłego dnia.
A ja właśnie staram się wytłumaczyć trzylatkowi,że bez śniegu nie da się jeździć na sankach, dostał je wczoraj od dziadków:-D

Do góry