reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zamknij oczy i wyobraź sobie, że jesz pysznego naleśnika z truskawkami, bitą śmietaną i polanymi sosem czekoladowym... :-)
Teraz jak zamknełam oczy to właśnie to sobie wyobraziłam:unsure::-D:-D:-D Mniam,mniam

iiwka trzymam się, ale jest ciężko, bo o tej porze jadłam już druga kolację, a teraz to jem drugi sucharek:-D
Ja nie wiem jakbym to wytrzymała,chyba tak jak pisze Kasia,zamknąć oczy i dawaj:-D:-D:-D

I co miałam uciekać i jakoś nie mogę się oderwać...:-(

reklama
Ja na obiadek robiłam naleśniki z owocami i śmietanką ale nie samkowały mi:no:

Pół dnia przespałam.
Mdłości powróciły i wymioty rano,okropność; mam tylko ogromną nadzieje że niedługo to minie.

Jutro jadę na obiadek do mamy więc napewno będzie mi smakował:-)

w wiecie co jest najśmieszniejsze, lekarz mnie się zapytał co jadłam w ciągu ostatnich dwóch dni:-D, jak mu zaczęłam wymieniać to lekko się zdziwił,że można tyle zjeść:-)

chciał wyłapać produkty. którymi mogłam się ewentualnie zatruć, ale podobno było tego za dużo:-), ale kazał mi uważać co jem i gdzie to kupuje, więc Wam radzę to samo, bo podobno kobiety w ciąży są bardziej narażone na zatrucia:-(

bo to tak jest z tymi lekarzami jak przyjmują Cię na kasę chorych to robią to na odpiernicz, a jak pójdziesz prywatnie to już jesteś lepszą pacjentką, bo płacisz:wściekła/y:
tak było z jedną z moich koleżanek na pierwszej i drugiej wizycie była u lekarza na NFZ, i wizyta była krótka i na odpiernicz, nawet jej nie zrobił na drugiej USG,żeby sprawdzić czy wszystko z dzidzią ok. a jak musiała iść nagle do lekarza i poszła do niego prywatnie, to wizyta trwała 45minut, o wszystko mogła Go zapytać i zrobił jej USG, wtedy postanowiła zmienić lekarza i poszła do tego co ja teraz chodzę, płaciła ale przynajmniej była zadowolona:-)

reklama
Wybyłam a że spać mi się nie chce to jeszcze zajrzałam.

Bo to tak jest płacisz niby na NFZ i nic z tego nie masz bo i tak musisz chodzić prywatnie...Ale niestety i niektórzy "prywatni" są do niczego...:no:

Do góry