reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Nie było mnie tylko od południa a już tyle nadrabiania;-)
Oczywiście o jedzeniu się naczytałam i aż się głodna zrobiłam. Wróciliśmy z Krystianem z jakieś nocy wyprzedaży w Factory, ale ja oczywiście nic sobie nie kupiłam:wściekła/y: Jak zawsze:-(

I widzę że znowu sprawdza się moja prawda co do lekarzy. Same konowały, jak się im zapłaci to przyjmą i powiedzą wszystko, a jak się idzie na NFZ to 5 minut i następny.:-( Czy to się kiedyś zmieni w tym pieprzonym kraju???

Ale pomimo wszystko izia skontrolowałabym to USG z innym lekarzem i najlepiej nawet jutro, nie czekałabym do poniedziałku. Bo strasznie duża rozbieżność w tym co Ci napisała położna, a w tym co napisał potem lekarz:(:(:( A z drugiej strony dlaczego to ten idiota się nie zastanowił dlaczego taka różnica??? Ku***** pe**** zas****. Jak ja nie nawidzę lekarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Zdec żeby chociaż 5 min poświęcali:wściekła/y:
Wątpię żeby coś się zmieniło-niestety:wściekła/y::wściekła/y:
Kasiu sama mówiłaś że wcześnie się zmywam a Ciebie już nie ma:-D:-D:-D

Przez takich chamów później same problemy są... No i oczywiście strajki bo za mało kasy mają!

Nawet mi nie mów o ich zarobkach....
Mam znajomą której matka jest lekarzem internistą, wychowuje sama dwoje dzieci, stać ich na nowe samochody, ostatnio kupili drugie mieszkanie prawie w centrum!!! I ona mi też opowiada że rozumie dlaczego lekarz strajkują!!!
H** człowieka trafia!!:wściekła/y::wściekła/y: A tu zwykły szary człowieczek zapitala cały miesiąc za tysiąc złotych, potem idzie do lekarza i 500 zostawia:wściekła/y::wściekła/y: Ale oprocz tego oczywiście składki na NFZ zabierają!!

Niestety taka jest POLSKA SZARA RZECZYWISTOŚĆ!!! Ja to zawsze mówię,że jak im nie pasują zarobki to po co lekarzami chcą zostać...Zwykły "szarak"(bez obrazy) zarobi tak jak piszesz tys zł i siedzi cicho żeby go nie zwolnili i cieszy się że ma chociaż na chleb!!! Dlatego ja jestem za tym że jeśli można iść na zwolnienie to powinno się iść i chociaż na lekarza dostanie się pieniądze...

reklama
dziewczynki mówię już dobranoc, idę spać, bo mąż zaraz będzie jadł kolacje i nie chce cierpieć patrząc na to :-D, ale jak mi już przejdzie to idę do KFC na kurczaczka:-D

Do góry