reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

agusia - ja Cię popieram w 100% lekarz kazał dać Ci danonka to z pewnością miął jakiś powód ja nie mam doświadczenia ani medycznego ani z dziećmi więc oceniać go na podstawie internetu i teoretycznych informacji nie zamierzam. Zresztą Ty jesteś mamą i znasz to dziecko najlepiej i podświadomie wiesz co jest dla niego dobrze a najmniejszą zmianę w jego zachowaniu w razie czego pewnie błyskawicznie zobaczysz :-) Trzymam kciuki, żeby bąbel przekonał się też do innych pyszności :-)

Dlaczego to moje dziecko musi być najbardziej marudne po 16 kiedy mój mąż jest w pracy ach :-)

reklama
Dziewczyny dzieki wielkie,ale torty wspaniale szczegolnie ten z pozycjami.No sama chce zrobic - taka niespodzianka, jeszcze znajomi maja wpasc to wogole beda jaja hihi

My dzis po długim spacerze, na którym o dziwo moje dziecko wcale nie spało....ale było mega grzeczne.....Teraz śpi a my siadamy do obiadku:

Załączniki

• DSCF4509.jpg
    DSCF4509.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF4558.jpg
    DSCF4558.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF4512.jpg
    DSCF4512.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF4535.jpg
    DSCF4535.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF4557.jpg
    DSCF4557.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 53
ewela jeśli chodzi o wzory tortów zajrzyj tutajFotoforum: torty - Garnek.pl
a cycki to zależy czym będziesz wykańczać jak kremem to robisz z biszkoptu a jak masą to z galaretki wychodzi super
co do fotelika to my zastanawialiśmy się dość długo ale kupiliśmy bo w nosidełku mały dawno się nie mieścił i kupiliśmy taki jest super a poarcie regulujesz oparciem fotela 07 TOBI TOYS FOTELIK SAMOCHODOWY 9-36 KG GW24 +MIS
krzesełko mamy takie jest superKrzesełko do karmienia PEPE Baby Design+GRATISY

Agi - super wyglądacie:-)

Anecznik - a ja się nie zgodzę, idąc tym tropem możemy zacząć podawać truskawki, ktoś po coś wymyślił schematy żywienia i ja rozumiem odstępstwa, nawet duże, ale nabiał jest polecany dużo dużo później, a jeszcze w takiej postaci?

Agusia - chodzę z Igą do alergologa i zbyt wczesne wprowadzanie może prowadzić do alergii, każda z nas chce jak najlepiej dla swojego dziecka, ale to dość kontrowersyjna opinia lekarki i ja jednak bym skonsultowała, choćby dla własnego spokoju, a temat rozszerzania diety od zawsze wywoływał dyskusje, więc się nie przejmuj;-)

kpi - narazie mam na oku takie podziękowanie:KLASYCZNE PODZIĘKOWANIA DLA GOŚCI - CHRZEST ! (1297793736) - Aukcje internetowe Allegro
i takie zaproszenia: ZAPROSZENIA NA CHRZEST, ROCZEK, KOMUNIĘ (1304302234) - Aukcje internetowe Allegro

No to się nawymądrzałam:-D

Witam dziewczyny ja tylko na chwile wstawić, że oddam kupon (na odpowiednim wątku) a tak to tylko pochwalę sie, ze w końcu udało mi się trochę uporządkować półki w kuchni, nawet Nina ma na swoich porządek hih :-D efekt zadowalający:
I dołączam zdjęcie mojej małej chichotki z wczoraj, bo akurat fotki zrzuciłam :-D

Załączniki

• PA280308.jpg
    PA280308.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 48
  • PA270272.jpg
    PA270272.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 60
Właśnie wróciliśmy od neurologa... USG główki wyszło dobrze :) ale niestety mały ma nieprawidłowe bodźce ruchowe i musimy chodzić na rehabilitacje przez 2 tygodnie co dzień :( no ale jestem dobrej myśli ;)

reklama
Agi slicznie wygladacie na spacerze, chyba jeszcze cieplo u was?
Kreatorka po przeczytaniu twojej historii jak to poznalas swojego meza jakos inaczej patrze na Ninke, bardzo chciala sie juz urodzic:)
Anecznik ja tez sie nie zgodze z tym co piszesz, nie kazda mama niestety wie co dla jej dziecka dobre bo gdyby tak bylo to ten maluch nie walczylby w szpitalu o zycie po zjedzeniu muchomora
oczywiscie danonki to nie muchomor;)
poza tym jestem wdzieczna swojej poloznej bo jak do mnie przychodzila to caly czas powtarzala ze pediatra to nie Bog, to tylko czlowiek i moze sie mylic

Do góry