reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,
Zazdroszczę Wam że macie takie fajnie babcie... mojej mamy nie ma w kraju, a męża mama nigdy nie zaoferowała nawet że zostanie z małym albo żeby chociaż zabrała na spacer... hmmm... nie wiem o co jej chodzi... czy Wy same pytacie czy by się małymi zajęły czy same oferują? Ja nigdy nie poproszę...

Z moją się umawiam kiedy ma przyjechać, a i tak marudzi że za rzadko:(

ja tez Jasia karmie jeszcze w lezaczku, mimo ze krzeselko sie troche rozklada

dziewczynki a napiszcze mi co jest takiego swietnego w tych spacerowkach maclarena? jestem zupelnie ciemna w tym

Mi się podoba to że mało ważą, i składają się do małych rozmiarów:) I w ogóle jakoś tak fajnie wyglądają:)

Próbuje Gaje uspać w łożeczku ciekawe czy się uda:)Piruety takie trzaska;)

Widzę że trochę się udało, tzn spanie w wózku:) Zawsze to dobry początek;)

Gaja ma goraczke 37,5 w pupie dałam ibum myslicie ze to od zebów????na obiad udka z ziemniakami i sałata

Lenka nie poj ją tymi przeciwbólowymi, gorączka jest dopiero od 38. A wcześniej nie ma sensu.

Miałam dzisiaj rozmowę z szefową i powiem wam że jestem zadowolona;)
Wracam do pracy od około 1.grudnia, ale tylko na 3 dni w tygodniu, na pozostałe 2 będę brała urlop (mam ok.46 dni zaległego). Tak więc pociągnę tak jakoś z pół roku, a będę pracować nadal na cały etat:)
Bałam się że nie będzie dla mnie pracy, a tu odwrotnie, jeszcze chcą mnie szkolić z takich cięższych rzeczy, a to wtedy wiąże się z podwyżką;))

A poza tym to jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y: Moja mama była dzisiaj z małą, no i zostawiła wózek na dole na klatce i zginęła jej torebka:wściekła/y::wściekła/y: Twierdzi że miała ją wteyd pod wózkiem, no kto zostawia torebkę na klatce schodowej:wściekła/y: Masakra... no i jest problem z dokumenami, bo dowód i legitymacja zniżkowa na pkp zubione (cieszę się że nie miała w niej kluczy od mieszkaniu, bo to by było dopiero zachodu):wściekła/y::wściekła/y: Jak można być takim bezmyślnym, po prostu masakra, ja bym musiała długo myśleć!!:wściekła/y:

reklama
nieżle w nosie z torebką legitymacja tez półbiedy gorzej z dowodem a zgłosiliście to bo z kradzieżądowodu nie ma żartów

No właśnie się zastanawiam, ale nie wiem gdzie... na policję raczej nie... to gdzie? W bankach też pozgłaszać i urzędach?
Jeszcze łódzimy się że ktoś będzie uczciwy i chociaż dokumenty odda:)

na to lepiej nie liczyć można na policji choć slyszałam że podobno nie zawsze przyjmują zgłoszenia najlepiej w banku jakikolwiek ale trzeba mieć jakiś dokument ze zdjęciem

Jestem wykończona. Mały dał czadu. Zaraz mąż wróci z pracy to go odmnie przejmie. Dobrze że Wiktorię dziadek zabrał do cyrku. Niech juz te zęby wyjdą!

My sie dzis naspacerowalysmy, pogoda przepiekna, po wczorajzym burym dniu to prawdziwa frajda tak pochodzic, juz niedlugo nie bedzie tak pieknie i kolorowo, liscie leca z drzew, trzeba sie nacieszyc. A Lili dzis dla odmiany caly czas smiechy i chichy i wygibasy, apetyt miala jak wsciekla, nie wiem co to wczoraj bylo czyzby zabki ??????:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:

agusia
ja sie dolacze do opinii aveny i klementinki, temat rozszerzania diety jest kontrowersyjny ale sa pewne produkty (np kakao, truskawki, orzechy, mleko krowie, gluten) ktore moga wywolywac alergie teraz lub w wieku pozniejszym dlatego trzeba byc ostroznym, mam nadzieje ze sie nie obrazisz i mimo dzisiejszych postow bedziesz tu pisala :tak:

Perfecta udanej imprezki ale meza dzis rozpiescisz a te kotlety w pistacjach mnie zainspirowaly, obtaczasz w jajku a potem potluczone orzeszki czy jak? Kiedys robilam w platkach kukurydzianych piersi z kurczaka ale czas na cos nowego, moze wrzucisz przepis na watku o gotowaniu?

zdec jak byly kart do bankomatu to natychmiast na infolinie i zablokuj, nie wiadomo jaki to spec je ukradl:cool2:

Agi jak zwykle piekna sesja jesienna i jaki wiewior ci sie trafil hihi Tez u was jedza z reki?
avena sliczne zaproszenia i podziekowania:tak:
gosiagro, Klementinka oj widze ze mamy podobny gust muzyczny :-) Klementinka rozsmieszylas mnie z tym mozartem u mnie jednak maz puszcza normalne plyty mala uwielbia jazz ostatnio ja meczyl Pink FLoydami a jej sie chyba kazda muzyka bardzo podoba

kreatorka ale boska smieszka, a jaka pelna polka juz na nia czeka :-p

Kasiek bardzo sie ciesze ze usg ok, nie martw sie cwiczenia wam na pewno pomoga, zobaczysz!

kpi to super macie gondolke, jakbym wiedziala co i jak to tez bym takiej szukala, a teraz mala ledwo oczy ze snu na spacerze otworzy to ciagnie za brzegi i chce usiasc co jej oczywiscie nie wychodzi, wiec w ryk i dawaj mama na rece, targac ja i wozek to jednak nie lada wyczyn. Czlowiek sie uczy na bledach :-)

Anik dokladnie! Moze jakis taniec zebowy odtanczymy???:biggrin2:

Ewa, Nataliak sto latek dla Karolci i Natalki!!

Ostatnia edycja:
Zdec z tego co wiem kradziez lub zaginiecie dowodu zglasza sie na policji, chyba ze cos sie zmienilo

Koriander no to moze tez sprobuje puscic cos bardziej mojego bo od puszka okruszka mi uszy wiedna

reklama
Maja już smacznie śpi, tatuś piwkuje a mamusia siedzi sama słomiana:-D

Perfecta
- wszystkiego najlepszego dla męża i miłego wieczoru:-D

Klementinka, Koriander - u mnie też normalna muzyka leci, Mozarta i Bacha Majusia słucha jak jest w swoim łóżeczku:-)

Agi - ślicznie:tak:, a jaką macie ładną pogodę

kreatorka - ale porządeczek:-D śliczna śmieszka:cool2:

Kasiek - super, że usg jest ok, co do bodźców poćwiczycie i będzie oki:tak:

zdec- super, ze zadowolona jesteś z rozmowy, gdzie ty kobito 46 dni urlopu nazbierałaś:szok::szok:; może ktoś podrzuci dokumenty?

koriander - na pewno ząbki:-D:-D teraz o wszystko co złe trzeba obwiniać ząbki:cool::cool::cool:

Do góry