Witajcie,
Z moją się umawiam kiedy ma przyjechać, a i tak marudzi że za rzadko
Mi się podoba to że mało ważą, i składają się do małych rozmiarów I w ogóle jakoś tak fajnie wyglądają
Widzę że trochę się udało, tzn spanie w wózku Zawsze to dobry początek
Lenka nie poj ją tymi przeciwbólowymi, gorączka jest dopiero od 38. A wcześniej nie ma sensu.
Miałam dzisiaj rozmowę z szefową i powiem wam że jestem zadowolona
Wracam do pracy od około 1.grudnia, ale tylko na 3 dni w tygodniu, na pozostałe 2 będę brała urlop (mam ok.46 dni zaległego). Tak więc pociągnę tak jakoś z pół roku, a będę pracować nadal na cały etat
Bałam się że nie będzie dla mnie pracy, a tu odwrotnie, jeszcze chcą mnie szkolić z takich cięższych rzeczy, a to wtedy wiąże się z podwyżką)
A poza tym to jestem wściekła Moja mama była dzisiaj z małą, no i zostawiła wózek na dole na klatce i zginęła jej torebka Twierdzi że miała ją wteyd pod wózkiem, no kto zostawia torebkę na klatce schodowej Masakra... no i jest problem z dokumenami, bo dowód i legitymacja zniżkowa na pkp zubione (cieszę się że nie miała w niej kluczy od mieszkaniu, bo to by było dopiero zachodu) Jak można być takim bezmyślnym, po prostu masakra, ja bym musiała długo myśleć!!
Zazdroszczę Wam że macie takie fajnie babcie... mojej mamy nie ma w kraju, a męża mama nigdy nie zaoferowała nawet że zostanie z małym albo żeby chociaż zabrała na spacer... hmmm... nie wiem o co jej chodzi... czy Wy same pytacie czy by się małymi zajęły czy same oferują? Ja nigdy nie poproszę...
Z moją się umawiam kiedy ma przyjechać, a i tak marudzi że za rzadko
ja tez Jasia karmie jeszcze w lezaczku, mimo ze krzeselko sie troche rozklada
dziewczynki a napiszcze mi co jest takiego swietnego w tych spacerowkach maclarena? jestem zupelnie ciemna w tym
Mi się podoba to że mało ważą, i składają się do małych rozmiarów I w ogóle jakoś tak fajnie wyglądają
Próbuje Gaje uspać w łożeczku ciekawe czy się udaPiruety takie trzaska
Widzę że trochę się udało, tzn spanie w wózku Zawsze to dobry początek
Gaja ma goraczke 37,5 w pupie dałam ibum myslicie ze to od zebów????na obiad udka z ziemniakami i sałata
Lenka nie poj ją tymi przeciwbólowymi, gorączka jest dopiero od 38. A wcześniej nie ma sensu.
Miałam dzisiaj rozmowę z szefową i powiem wam że jestem zadowolona
Wracam do pracy od około 1.grudnia, ale tylko na 3 dni w tygodniu, na pozostałe 2 będę brała urlop (mam ok.46 dni zaległego). Tak więc pociągnę tak jakoś z pół roku, a będę pracować nadal na cały etat
Bałam się że nie będzie dla mnie pracy, a tu odwrotnie, jeszcze chcą mnie szkolić z takich cięższych rzeczy, a to wtedy wiąże się z podwyżką)
A poza tym to jestem wściekła Moja mama była dzisiaj z małą, no i zostawiła wózek na dole na klatce i zginęła jej torebka Twierdzi że miała ją wteyd pod wózkiem, no kto zostawia torebkę na klatce schodowej Masakra... no i jest problem z dokumenami, bo dowód i legitymacja zniżkowa na pkp zubione (cieszę się że nie miała w niej kluczy od mieszkaniu, bo to by było dopiero zachodu) Jak można być takim bezmyślnym, po prostu masakra, ja bym musiała długo myśleć!!