reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Gaja ma pierwszego guzo-siniaka o karuzele w łożeczku dwa razy zawaliła ćwicząc przewroty masakra...babcia wróci to pewnie będzie panikować;)

reklama
a u nas na bogato jeśli chodzi o krzesełko do karmienia hiihihihiihih ;-) mała dostanie od babci takie:
Nowoczesne Krzesełko BLOOM LOFT20 WZOROW z TVN (1284927120) - Aukcje internetowe Allegro
ło matko :szok: rzeczywiście na bogato;-):-)
Wywołuje w Koronie w Foto joker, tam jest 29gr za odbitke. Albumy tez robią zajeb...

Ja też jeszcze nic nie dostałam :-(

Dobrze wiedziec o tych słoiczkach. Dzięki za info :)Przyszła juz mata piankowa. Oto pierwsza próbaZobacz załącznik 297149Zobacz załącznik 297150
i Jasi widać zadowolony:-)
Witam:)
O matko jaka tu produkcja od rana. Jeszcze wczorajszej nie nadrobiłam (w ciągu dnia troszkę czytałam gdy Karolina dżemki łapała).
U nas noc SUPER:) Karola spała od 22 do 7 poczym zjadła 130 i spała do 9 a teraz sama bawi się w łóżeczku. Kochane dziecko dało rodzicom odpocząć.
Ale ten czas leci Karolcia dziś kończy 5miesięcy. A dopiero się urodziła. Tydzień temu miną rok jak pierwszy raz ją na usg zobaczyłam.

Dobra idę poczytać co słychać.
najlepsze życzenia dla Karolci, jak ten czas szybko leci:tak:

karo - mega wypasione krzesełko:) Na allegro cenę trochę zawyżyli, sprawdźcie sobie w sklepach, chyba że nie robi to różnicy;-)

emalia
- Jasiek zadowolony z zakupu:)

eagle - gratulacje za nowe wyczyny!!!!

zdec, ewa - wszystkiego najlepszego dla Waszych maluchów:-)

A ja równiutko rok temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, kiedy to zleciało
Ale to już drugi miesiąc był:)

Emalia, iiwka, lenaDTR, BButteFly, Koniczynka, Milka26 – dziękuję za wsparcie i rady!

Emalia – mam bardzo podobne piankowe puzzle, super się sprawdzają i dla malucha i dla starszych dzieci :)
Anik79 – ogromna rodzinka :) Gdzie Wy się wszyscy pomieściliście? :) Święta również spędzacie w tak licznym gronie?
BButteFly – na co konkretnie ma alergię Julianek?
Perfecta – bardzo fajny kolor :) Ja właśnie dostałam voucher do stylisty i boję się skorzystać ;) Myślałam o zmianie od dłuższego czasu, a teraz jak mam to na wyciągnięcie ręki to jakoś tchórzę :D
Koniczynka – jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc! :*
Eliza_eM – współczuję przeżyć u dentysty…skąd ja to znam ;)
Hefi – trzymam kciuki za badanie! Oby było jak najbardziej znośne i oczywiście z dobrymi wynikami.
Katarzynajanicka – jeszcze raz gratuluję ząbka :) To trudne, ale jakie piękne chwile J

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych i wczorajszych jubilatów J całusy ode mnie i Krzysia!

kurdę...... jak tak dalej pójdzie ot mi spacer z lencja przepadnie........ Fifi śpi jak kamień, a nie mam serca go budzić po tym jak całe popołudnie i pół nocy się męczył... jak zjadł o 7 tak śpi......... z małymi przerwami, ale od godziny jak kamień......... się zastanawiam, czy zamiast Bobodentu nie kupic Dentinoxu, bo ten pierwszy to g... pomaga Filipowi teraz, tra Camilla może trochę, ale bez szału........ jak widzę jak się bidak męczy to aż strach...... a najgorsze albo najlepsze, że chyba lada moment pozostałe jedynki i dwójka jedna wyłazić będą, bo dziąsło wygląda przy nich tak jak jeszcze kilka dni temu przy tej naszej jedynce .... wrrrrrrr już się boję, jeszcze mąż w delegacje jedzie od piątku.......... dobrze, że na weekend do rodziców idę nocować to mi z Fifim pomogą.......... a dziś kupie mojemu dzielnemu chłopczykowi jakąś zabaweczkę, tylko nie wiem jaką jeszcee

zdec- co do spacerówki to ja też jestem za Maclarenem! są wypasione. jest teraz promocja na bobo wóżki i za model XLR taki szaro-fioletowy jest 1050 zł czy jakoś tak. Przecena z 1800. i zakupimy chyba taką.

Gaja ma pierwszego guzo-siniaka o karuzele w łożeczku dwa razy zawaliła ćwicząc przewroty masakra...babcia wróci to pewnie będzie panikować;)
jak się fifi grzechotka pierdzielnął i guza nabił to babcia [prawie płakała a on się śmiał :p

ja 20.10 otworzyłam album ze zdjęciami a tam foto z USG z 20.10.2009 i taka mała kropeczka........ aż się popłakałam....... a teraz wielka kropa w łóżeczku śpi :)

A propos ilości dzieci, to mi się marzy trójeczka:-) Ale czas pokaże, czy się uda i czy zdania nie zmienię.:tak:

To tak jak mi :-) Też bym chciała mieć trójkę, ale to jak zwykle zależy od kasy :-( już nawet z moim wstępnie sobie rozmawialiśmy, że gdyby drugi urodził się chłopak (oby :-) ) to dziewczynkę adoptujemy :-)

A mnie mała wczoraj strasznie przestraszyła... zjadła jabłuszka, potem trochę mleczka wypiła i leżała bawiła się grzechotką... nagle słyszę taki bulgot, a ona wymiotuje leżąc na plecach :no: jak ją złapałam do góry szybko... serce mi waliło jak szalone... wydaje mi się, że za głęboko wepchnęła sobie grzechotkę do buziaka, ale jak się wystraszyłam....A Nina nawet się nmie przejęła.

Też to przerabiałam, ale nic dziwnego skoro cała piąstka w buzi ląduje. Kamil tylko się śmiał przy tym :-)

Czy któraś z was myślała albo kupiła już krzesełko do karmienia? Czy zamierzacie w ogóle kupować?

My zamówiliśmy krzesełko w prezencie pod choinkę :-) Wiem że chce drewniane do przerobienia potem na stolik.

anecznik więc jaki problem rozpocząć znów staranka?;-):-)

Ja niewiedzę problemu :-) Nawet powiedziałam mojemu, że jak tylko znajdę pracę na umowę o pracę to może zacząć się starać o braciszka :-) Jednak z pracą teraz wiadomo jak jest więc te starania się mogą bardzo przesunąć (oby nie :-) )

Góra prasowania się na mnie patrzy, mały śpi a ja przed kompem. To się nazywa lenistwo :-)

Ja chce ten swoj quinny sprzedac po lecie i kupic mutsy spacerówke. A akt te mcclareny to super sa,ale drogie w cholerke :/

Wogole to żałuję,ze skusiłam sie na ten quinny -szczerze to jestem niezadowolona z niego i nie poleciłabym tego wozka .

reklama
Do góry