reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

emalia szczerze to w tej Bajce mało co jest:( Więcej rzeczy masz w Ascotach a ceny są właściwie takie same;) Ale pewnie tam masz najbliżej...:)

gosiagro super z tym koncertem:) Życzę dobrej zabawy:) W końcu się odstersujesz;) Ja się zawsze śmieje jak czytam kto ma u was dyżur, bo u nas jakby mój mąż miał mieć to dziecko by przepłakało całą noc, bo on ma kamienny sen:)
Ja jadę z kupelą do ortodonty zaraz po lewej za mostem warszawskim więc mamy po drodzę. I tak jak ma wizytę raz w miesiąccu to robimy sobie wypad. Zresztą ona jest Stycznóweczką 2011 więc też już komletuje sobie wyprawkę :) Troche jej zazdroszczę , ale wiem ,że muszę jeszcze się wstrzymać ze 3-4 lata :)

reklama
Jejku co za dzień....
Młoda juz spi jakieś 40 minut...Jak wcześniej podałam jej Calpol to chyba pomogła bo nawet zasnęła na 40 minut....Wstała o 17.30 i znów zaczeła troche marudzić to się złamałam i pozwoliłam jej Jaka to melodia obejrzeć....(Już w brzuszku szalała jak leciał ten program)...Dzięki temu zapomniała troszke o bólu...tylko kwękała troszeczke...Po programie mamusia robiła z siebie wariatkę, durne miny, wygibasy oby tylko Polcia nie myslała o dziąsełkach...No i udało sie ....Wykąpałam ją o normalnym czasie...zjadła i poszła spać....Uffff...Oby w miarę ładnie pospała ...choć liczę się z ciężką nocą!!!!
kreatorka, koriander - wiem co przechodzicie Kochane ale jakoś musimy to przetrwać...My i nasze skarbeczki!
kasiajanicka - GRATLULUJE ZĄBALA!!!! Fifi dołączył do grona ząbalowych czerwcowych dzieciaczków! Super!
gosiagro - udanego koncertu!!!! ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!!!!!!

No i oczywiście:
Najlepsze i najszczersze życzenia dla:
Jasia, Oskarka i Kamilka
Wszystkiego co w życiu najlepsze Słodziaki

Ostatnia edycja:
Ja jadę z kupelą do ortodonty zaraz po lewej za mostem warszawskim więc mamy po drodzę. I tak jak ma wizytę raz w miesiąccu to robimy sobie wypad. Zresztą ona jest Stycznóweczką 2011 więc też już komletuje sobie wyprawkę :) Troche jej zazdroszczę , ale wiem ,że muszę jeszcze się wstrzymać ze 3-4 lata :)
Co Ty chcesz jeszcze jedno dziecko:)Ja mam jedno i mam dość;)

iiwka - moja Iga coś ostatnio się zepsuła ze spaniem, jak przesypiała całe noce tak teraz budzi się...dzisiaj kładłam się przed 1 i zdążyłam położyć głowę na poduszkę i juz było łeeeee...budzi się oczy jak 5 zł i zaczyna gadanie, kwiczenie, piszczenie:)

izia_tcz - normalnie brak słów na zachowanie teściów, co za ludzie!!!!!

karo - zdrowiejcie dziewczynki, mnie też się juz skończył macierzyński, teraz 2 tyg dodatkowego i urlop - zleci nawet się nie obejrzę i w sumie bardzo się cieszę że wracam do pracy ale nie umiem sobie wyobrazić rozstania z Igą:no:

ola_fasowa - zdróweczka, moja Iga też nie chce spać

Anik
- ale szczęśliwa babcia

kpi
- gratuluję nowych osiągnięć

Emalia - zagłosowane:) fajne zaparowane zdjęcie

Perfecta - a ja się nie załapałam na zdjęcie:-( buuuu

kasiajanicka -
super że wszystko dobrze z wagą i gratuluję ząbka

hefi - trzymam kciuki

Lena - a jak tam u Was ząbek?

zdec - moja jest wszystkożerna, ale też zauważyłam że bardziej jej podchodzą warzywa, szczególnie szpinak lubi

Dla wszystkich dzisiejszych solenizantów NAJLEPSZEGO!!!!!!
:-):-):-)

A ja dzisiaj załatwiałam chrzciny:) Na 11/12 akurat Igula będzie miała pół roczku:) ksiądz miał ubaw ze mnie bo rzuciłam tekstem że my w sprawie chrzcin...on do mnie że chrzcin to oni nie robią, a ja: no jak to?a dlaczego?A ksiądz: co najwyżej chrzest, a chrzciny to we własnym zakresie:)

w końcu trochę mogę posiedzieć przy kompie dołanczam do grona mamuś marudów dzisiaj masakra nie wiem czy to po wczorajszym dniu bo mały poszedł spać dużo póżniej niż zawsze bo byliśmy u mojej mamy na urodzinach czy to zęby ale po dzisiejszym dniu mam dość co prawda poszedł spać wcześnie bo nie dałam rady go przetrzymać ale od 18 już 3 razy obudził się z krzykiem chwilę pomarudził i zasnął ciekawe jak będzie w nocy

Klementinko idę na koncert artysty co się Tricky zwie, da trzy koncerty w Polsce, jeden we Wrocku, więc bliżej już być nie mogło:-D
A mąż chętnie poszedł by ze mną, ale ktoś musi zostać z Maja. O kolegę nie zazdrosny ;-)to nasz wspólny znajomy i zarazem chrzestny Mai
oj:shocked2: ale zazdroszcze:confused2:
nawet nie wiedzialam ze da koncerty w PL, zreszta ze wszystkim jestem strasznie do tylu, napisz koniecznie jak bylo jak bedziesz juz po
eh pomarzyc....

iiwka - moja Iga coś ostatnio się zepsuła ze spaniem, jak przesypiała całe noce tak teraz budzi się...dzisiaj kładłam się przed 1 i zdążyłam położyć głowę na poduszkę i juz było łeeeee...budzi się oczy jak 5 zł i zaczyna gadanie, kwiczenie, piszczenie:)

izia_tcz - normalnie brak słów na zachowanie teściów, co za ludzie!!!!!

karo - zdrowiejcie dziewczynki, mnie też się juz skończył macierzyński, teraz 2 tyg dodatkowego i urlop - zleci nawet się nie obejrzę i w sumie bardzo się cieszę że wracam do pracy ale nie umiem sobie wyobrazić rozstania z Igą:no:

ola_fasowa - zdróweczka, moja Iga też nie chce spać

Anik
- ale szczęśliwa babcia

kpi
- gratuluję nowych osiągnięć

Emalia - zagłosowane:) fajne zaparowane zdjęcie

Perfecta - a ja się nie załapałam na zdjęcie:-( buuuu

kasiajanicka -
super że wszystko dobrze z wagą i gratuluję ząbka

hefi - trzymam kciuki

Lena - a jak tam u Was ząbek?

zdec - moja jest wszystkożerna, ale też zauważyłam że bardziej jej podchodzą warzywa, szczególnie szpinak lubi

Dla wszystkich dzisiejszych solenizantów NAJLEPSZEGO!!!!!!
:-):-):-)

A ja dzisiaj załatwiałam chrzciny:) Na 11/12 akurat Igula będzie miała pół roczku:) ksiądz miał ubaw ze mnie bo rzuciłam tekstem że my w sprawie chrzcin...on do mnie że chrzcin to oni nie robią, a ja: no jak to?a dlaczego?A ksiądz: co najwyżej chrzest, a chrzciny to we własnym zakresie:)
Prześwit jest ale nie na wierzchu:( Gaja szału dostaje;)

Kajdusia to pilka adidasa z ostatnich mistrzostw moze zle wpisalalm dlatego nie znajdujesz poszukam Piłka nożna Adidas Jabulani Glider rozm5 (1297867162) - Aukcje internetowe Allegro taka :))

Agentka u nas sie pojawily odparzenia pod paszkami na razie smaruje tym co pupe ale chybba zmienie na nivea sos zawsze nam we wszytskim pomagalo

Karo ja na katar robilam sobie inhalacje pomoglo czego i tobie zycze

Anik buziaki dla 5 miesiecznego Oskara !!

Emalia zaglosowane gratuluje 2 etapu

Kpi gratuluje obrotu ja czekam intensywnie maly pracuje ale cos mu przeszkadza w ostatnim etapie jakby dupka za ciezka :))

Perfekta a ja zdjecia nie widze.... :(

Agusia sliczny kroliczek :) bzaglosowane

Klementinka wszytskiego naj dla solenizanta

Lena oddany

Kasia widze kciuki pomogly wadze :)) my jutro az sie boje.... ale napewno nie bedzie tyle co u Ciebie nie ma na co liczyc. No i gratuluje zabka

Hefi trzymam kciuki oby bylo dobrze

U nas dzien spokojny odwiedzilismy groby i zaliczylismy zakupy kupialm kurtke w orseyu dzinsy mi sie marzyly ale ciezko mi cos samej wybrac a maz z dzieciakmi byl na parkingu, za to kupilam 5 deserkow i 5 zupek od jutra sie uczymy :))

Jutro szczepienie i wazenie tak mi sie marzy 7 kg ale moze bedzie choc 6700 oby...

Lena-pewnie ,że chce. Ola była sam tyle lat i teraz uwielbiam patrzec jak bierze małego na ręce i mówi ,że go kocha. Już nie będzie sama, dlatego też wiem że rodzeństwo jest potrzebne. Ja mam tylko jedną siostre i chciałabym miec choc jeszcze jedną siostre lub brata. Może jeszcze zmienisz zdanie za jakis czas. Dzieci sa wspaniałe!!!!!!!!!
Mój mąż ma 7-ro rodzeństwa i nawet nie wiesz jaka tam jest więź, jak sobie pomagają nawzajem. To jest piękne, a życie jest tylko jedno :)

reklama
Oj nareszcie nadrobiłam cały dzien:-)
U mnie mężus dziś w domku więc zrobił obiadek póżniej pojechalismy na cmentarz połazic ale dzis to juz lepiej bo mniej ludzi mała dzis też troche marudziła nie dała mi nic sprzątnąć ale za to w miare sporo spała i tera już wszystkie trzy śpia od godzinki a mamusia sie relaksuje nawet lampke winka wypiłam a co tam mała dopiero koło 4 na cyca wstanie to juz wywietrzeje
katarzyna janicka- super gratulacje zabala i fajnie że ładnie przybiera:tak:
hefi-oby wszystko było ok:tak:
anik-no no ładna gromadka ale fajnie tyle wnuczków ja bym tez chciała byc kiedys taka babcia tylko oby nie za wcześnie
emalia- ja miałam zule i powiedziałam że na tym koniec a wkońcu po 10 latach dwie doszły do gromadki i jest super niepowiem że czasem ciężko ale co tam właśnie życie jest tylko jedno i im wiecej osób do kochania tym lepiej

Ostatnia edycja:
Do góry