reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Emalia moja Gaja waży 7,5 kg ;)Podskoczyła na mm bardzo dużo;)i tak jej ukracam jedzenie tzn daję 180 max bo ostatnio dałam 210 i z chęcią zjadła ale nie chce jej upaść jak wieprzka;)
Dziękuję za głosy:)
Katarzyna czyli nasze kciuki pomogły SUPER!!!

reklama
ja dziś pasuje normalnie- fifi wyje od ok 16, na chilkę przysnął i dalej....... ani gryzaka, ani smoczka, ani nic......... ząbki sa chyba przyczyną, stan podgorączkowy mu sie robi powoli, dam mu Calpol przed snem, aby chociaż noc przespał

Witam dziewczyny listopadowo :tak:
Niestety w ogóle nie mam czasu na siedzenie w internecie, tak, więc jestem kompletnie do tyłu. Moja mała jest taka marudna, że już nie wiem co mam zrobić :-( ledwie wytrzymuję psychicznie i fizycznie :-( Tak jej wychodzące ząbki dokuczają, że masakra :no: już dziś dałam jej pół paracetamalu, bo płakała mi prawie dwie godziny... na szczęście po leku się uspokoiła i pospała trochę...
LenaDTR - zagłosowane :tak:
hefi - powodzenia jutro, oby wszystko wyszlo dobrze :-D trzymamy kciuki! :tak:
agusia44 - zagłosowane także :-)

Lecę kończyć robienie roladek schabowych w sosiku serowym na jutro :-) buziaki

mamy dolną jedyneczkę :D już mnie synek nią ugryzł :) tylko czubeczek ząbka wyszedł, ale zawsze :d przynajmniej znam przyczyne marudzenia synka............ zamiast kreseczki, o której pisała avena jest mega krecha....... jak ja bym mu ulżyć chciała...........

oj wpolczuje wam tych marudzen, oby zabki jak najszybciej powychodzily

Elizka spokojnie, na Mikusia tez glosujemy:tak:
Hefi kurka, lepiej nie bagatelizowac i zrobic te badania, bede trzymac kciuki
Zdec banan normalny:-) tylko chcialam go podac najpozniej jak sie da, podobnie jak mango i inne takie dziwactwa
to sa jednak owoce alergizujace i sie troche ich obawiam mimo ze dozwolone od 4 mies.

dostal tez szpinak ale nie bardzo mu podszedl, jednak nr 1 to marchewa i dynia

edit: KatarzynaJanicka gratulejszyn, super ze juz sie wybija

Klementinka to dynia również u mnie nr1:) Szpinak też wciąga wszystko jest z ziemniaczkami, więc jutro próbuję marchewkę z ziemniaczkami:)

Czy któraś z was też tak ma że dziecko nie chce jeść żadnego owoca? Próbowałam wszystko, nie ważne czy ze słoiczka czy surowe: jabłko, morela, banan, mieszane jabłko-morela-banan, jabłko-marchewka, śliwka dzisiaj próbowałam gruszki:(((( NICCCCCCCCC!!:(( Wszystko bleeeee i jak próbuję jednak dać to mała mi zaczyna płakać:(((

katarzynajanicki gratuluję ząbka:)))) W sumie szybko od 16 do 20:)) Obyś noc miała spokojną:)

Ja tez sie witam tak z doskoku bo nawet nie chce mi sie czytac...witam w klubie marudnych dzieciaczkow, co za dzien, nie dosc ze deszcz lal i nie dalo sie wyjsc na spacer, to jeszcze mala co chwile poplakiwala,
kreatorka, Agi78 iiwka lacze sie w bolu, oby im szybko te zebiska wyszly!
hefi oby nie bylo wrzodow, moja mama sie strasznie meczyla wiec wiem co to znaczy:-(, trzymam kciuki

Anik super ten zlot, swietne takie zdjecia na pamiatke :-)Sto lat dla Oskarka!!
Anecznik sto lat dla Kamilka!!
kpi super ze zagladasz, gratuluje Natalci, szkoda ze musisz do pracy wracac ale na pewno wyjdzie wam to na dobre i kto wie, moze szybko pojawia sie 2 kreseczki>?:tak:
Elizka ja zawsze glosuje jak mi sie pod nos podstawi :-) gotowe!
Klementinka bbbbbbbbbbbuuuuuziaaaaki dla Jasia!!5 miesiecy to super wiek ;-)! Ja dalam juz banana le tylko dwie trzy lyzeczki, wroce do niego po 6mc bo tam w skladzie byl sok z cytryny a to cytrus, wiec nie dosc ze banan moze uczulac to jeszcze tej
cytryny doladowali :no:

zapomnialam co mialam jeszcze komu napisac:szok:

katarzyna gratulacje moja też drze pape;)
Dziewczyny jak położe Gaję spać poźniej to wstanie mi poźniej czy tak samo tzn 5,30;)na nowym czasie:)

reklama
zdec- po prostu mąż mu palec do gryzienia dał i jak poczuł to mnie od razu zawołał, zajrzałam w paszczę i oczom uwierzyć nie mogłam...... cieszę się jak by normalnei epokowe wydarzenie nastąpiło.. choć w sumie nastąpiło....... szkoda tylko, że nie ja odkryłam zębola bo bym pierścionek dostała............ a tak muszę mężowi coś kupić........ et tam browara jakiegoś mu w Piotrze i Pawle kupię
edit: Lena ja kładę Fifiego spać o 20, tak jak przed zmianą czasu i mi wtsaje półtorej godziny szybciej....... znaczy się śpi o półtorej godz krócej, ale to chyba z powodu zęba....

zdec- fifi zdecydowanie woli zupki a nie owoce

Ostatnia edycja:
Do góry