reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja tylko na chwile...
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, patrze, a ja miesiącke dostałam :O Ostatnia miałam 2 tyg. temu i staralismy sie juz o dziewczynkę, a tutaj takie zaskoczenie :p No nic...trzeba bedzie się nastawic, że teraz nigdy nic nie wiadomo, kiedy miesiączka i kiedy owulacja :p

Dziewczyny zagłosowane :-)

konieczynka lepiej przystopuj z tym jedzenie,bo sie zpasiesz hihi :-D

perfecta zeczywiscie ostry ten kolor masz,ale super wyglada :-) po fryzjerze daj foto jak wyglada taki swierzy :tak:

Dziewczyny dostałam przed chwila paczke z Bobovity ,w sklad wchodzi : kaszka mleczno ryzowa, mleko2 taka saszetka na raz, herbatka z bobovity i słoiczek marchewkowa z ryzem i taka ksiazeczka

ja tak na chwilke
zagłosowane
także głosik oddany
dziękujemy za kciukasy, pomogły :) Fifi przybrał w tydzień 420 i waży 7220 :) chyba na prawde taka jego uroda, że raz zero na plusie a potem w tydzień nawet pół kg... szczepienie mamy 9.11

się jutro na farbowanko umówiłam a co tam :) a Perfecta masz śliczny kolorek, kiedyś też taki miałam :)

zmykamy na spacerek, potem musze troche noc odespac, bo strasznie niewyspana jestem z nerwów

jeszcze raz dzięki za kciuki :)
brawo dla Filipka, prawie pół kg w tydzień gratulacje
Ja tylko na chwile...
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, patrze, a ja miesiącke dostałam :O Ostatnia miałam 2 tyg. temu i staralismy sie juz o dziewczynkę, a tutaj takie zaskoczenie :p No nic...trzeba bedzie się nastawic, że teraz nigdy nic nie wiadomo, kiedy miesiączka i kiedy owulacja :p
ale to jeszcze niczego nie przekreśla, w pierwszych miesiącach ciąży @ może wystąpić także, a jeśli nie to owocnych staranek ponownie

lecę do mojej marudy małej, coś dziś wyjątkowo go dziąsełka bolą, wpycha do buziola wszystko co jest w zasiegu jego łapek i ślini się bardziej niż buldog, żel pomaga owszem ale jedynie na chwilkę, chyba podam mu odrobinkę Nurofenu bo juz nie moge patrzeć jak sie męczy marudek mój

hej
A ja bylam u dentysty z tym zebem i miałam kanałowe leczenie znieczulenia własnie mnie puszcza i gdyby nie to ze to jedynka byla robiona gryzłabym wszystko i wszystkich z bólu...:/ do tego znieczulenie tak naprawde nie działało dobrze bo czułam ból jak wiercila itd. ehhhhh...
Miki zotal z mama i byl grzeczny wrócilam i dałam mu cyca i zasnol, spal godzinke;]
jutro mielismy isc na szczepienie le ze maly jeszcze kaszle to musimy przelozyc na za tydzien..;] ehhhhhh

a na nas głosujecie....?:-) :-p

Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 10 :/ Idę na gastroskopie ... brrrr :/ Oby to nie były wrzody :/ bo mój mąż przez to przechodził i ja dziękuję...
Od ok 2-3 miesięcy mam problemy z (chyba) żołądkiem tzn boli jak cholera i wymiotuje nic nie pomaga, ostatnio ok tygodnia temu mąż aż karetkę wezwał bo nie dawałam rady i podobno bladłam strasznie. Dzisiaj to samo znowu ból brzucha i wymioty. Teraz już jest lepiej chociaż jeszcze nie rewelacyjnie :( pije rumianek i mam nadzieje że w nocy troche pośpie bo ledwo żyje. Postanowiłam już że musze coś z tym zrobić bo przekładałam to od kilku takich razy i jak tylko było mi lepiej to dawałam sobie z lekarzami spokój ale dzisiaj już miałam dosyć i umówiłam się na jutro do gastrologa... zobaczymy co powie. :/ Chociaż ja już się boję.
Przepraszam że nie odpisuje na wasze posty ale teraz nie mam siły.

hefi - powodzenia jutro!!!! Mam nadzieję że to nie wrzody!!! Trzymam kciuki
kasiajanicka - no widzisz...wszystko dobrze....Bardzo się cieszę z wagi Filipka

Sorry że nie odpiszę reszcie....ale mam dzis okropny dzień z Polcią,...Tak jej dokuczają dziś dziąsła że już nie daje rady....Moje zawsze spokojne i uśmiechnięte dziecko tak dzis płacze ze szok!!!! Aż żal mi serce rozrywa....Lece do niej bo znów jest ryk i ręka po łokieć w buzi

emalia co do żelazek to chyba zmieniam zdanie jak zobaczyłam na allegro ceny:-D:-D

Klementinka a co ty masz za banana, że możesz go dopiero tak późno dać? Ja mojej już próbowałam dawać Hippa, ale nie chce:no:

Dla JASIA, KAMILKA, OSKARA zdrówka i duuuuużo zabawek z okazji 5-miesięcy:-)

katarzynajanicki niezły wynik:-)

lena i emalia już wiem że trzeba głosować:) Mam w ulubionych będę się starała codziennie:-)

hefi - powodzenia! Mam nadzieję że to jednak nie wrzody:-(

Moja mała dzisiejsza maruda poszła spać, po wypiciu tym razem - 170ml kaszki:-) Zakładam że nie dalej niż do 1 i wstanie.:-( A jutro to będzie pewnie pobudka o 6 rano:-:)-(

Tak się zastanawiam czy jest jeszcze jakiś konkurs w którym żadna z was nie bierze udziału:) Jak będę miała wolną chwilkę to poszukam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też tylko na chwilkę powiedzieć dobranoc,bo mam dzisiaj jakiś parszywy dzień.Alan mi tak daje w kość że nie mam na nic siły...
Więc życzę kolorowych snów.

Do góry