reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja
Kasia - trzymam kciukasy - będzie dobrze
Kpi - się stęskniłysmy dawno Cię nie było 25grudnia super data na chrzciny
Dziewczynki pózniej jak się uda nadrobię na razie uciekam bo mleczny potwór zakomunikował że się obudził i jest głodny:)
Na chwilkę wrzucę zdjęcie z wczorajszego spacerku by się pochwalic :p

Ostatnia edycja:
reklama
perfecta świetna fotka i jaki Jasio cudnie wtulony w mamę i ten uśmiech super
kpi dwa lata temu 25 grudnia chrzciliśmy naszą Asię, pięknie wyglądało wszystko tak świątecznie :)

kpi ale Natalka Ci już szaleje;)
anik pokaźna gromadka!:) Babcia musi być dumna:)
emalia zagłosowane i dodane do ulubionych! będę głosować w miarę możliwości!:) Widzę że mogę dostać rabat za zakup żelazka;) Już się temu przyglądam:) Bo mojej mamie się wczoraj spaliło i to dosłownie, płomienie ognia buchały z listwy zasilającej:( Była masakra:( No i żelazko na końcu kabla spalone:(

Moje dziecko było marudne od rana, ale teraz w końcu usnęło i śpi, dzięki czemu mogłam skończyć pracę na zajęcia;)
Pisałam referat o Problemach przystąpienia Polski do strefy euro:) Niby fajny i ciekawy, ale materiałów ciężko było szukać:) Na szczęście już napisane, teraz tylko obróbka techniczna i do soboty muszę wysłać:) Także coś zrobiłam przed czasem:)
Udało mi się to napisać jak mała spała, po troszkę każdego dnia:)

Zdecku jak bys chciała, to ja mam jeszcze kupony na 150zł zwrotu, tak więc poczytaj sobie o tym zelazku, bo jest zaje....

Witam się i ja
Kasia - trzymam kciukasy - będzie dobrze
Kpi - się stęskniłysmy dawno Cię nie było 25grudnia super data na chrzciny
Dziewczynki pózniej jak się uda nadrobię na razie uciekam bo mleczny potwór zakomunikował że się obudził i jest głodny:)
Na chwilkę wrzucę zdjęcie z wczorajszego spacerku by się pochwalic :p
Zobacz załącznik 296846

Śliczna fotka. Kolor włosów też jesienny :)

hej,

troszkę nie zaglądałam na bb - niestety brak czasu, wir zajęć różnistych mnie porwał ...
w każdym razie żyję, jestem i mam nadzieję, że choć troszkę doczytam co u Was ;)

Natalcia rośnie, waży już 6730 i mierzy 64 cm ... poza tym ślicznie je, i od wczoraj umie przewracać się z placków na brzuszek, dwa razy pomogłam jej wyciągnąć rączkę z pod siebie, trzeci poradziła sobie sama ... jestem taka dumna:)
śmieje się w głos bardzo często i sporo gaworzy ... do mnie, do taty i do laleczek ... ;) takie to słodziutkie ...
dalej ćwiczymy i Pani rehabilitantka nas chwali, że są duże efekty ;)
a poza tym spacerujemy - śliczna pogoda u nas, październik nas rozpieszcza
zaplanowaliśmy chrzciny na 25 grudnia i teraz myślimy nad organizacją ... mamy do zaproszenia jakieś 27 osób ... no i my to 29 ... najbliższa rodzina ;)

strasznie jestem ciekawa co u Was - podczytam ile sie da:)!

Fajnie ,że wróciłas. Nadrabiania jest troszkę :):-)

Dziewczyny dajcie radę jak usypiać Gaję w dzień??Bo ja już wysiadam:(Proszęęęęęęęęęęęęęę!!!
Perfecta ognista babka z Ciebie;)

Perfecta ŚWIETNY RUDY!!!! :) Co to za farba?? Ja na dniach się farbnę :) bo moje włosy już poodrastały :)

To już troszke sprany ten mój rudy, 4 mam "poprawke" u fryca Nie mam pojęcia jaki to numer farby bo farbuje u fryzjera wiem tylko że loreal a numer mogę Ci podać w czwartek wieczorkiem bo moja fryzjerka ma zapisany w kajeciku pamiętam tylko że to siedemset coś 725 chyba , dowiem sie i napiszę w czwartek po wizycie:)

:-)

my juz po spacerku 2 godz teraz Ksawek dosypia jeszcze w wozeczku a mamusia buszuje na necie dzis mam wiecej czasu bo w domu wkoncu wszystko zrobione udalo mi sie w weekend nadrobic nawet obiad gotowy hehehe:) maz w pracy do 20 wiec jestesmy sami...po obiadku wybywamy na kolejny spacerek tak cieplutko na dworze:)

zdec- ale zarloczek z Julci:) Ksawek to najwiecej mleczka 180 wypil a kaszki 100
kajdusia-niestety nie mam takiej mozliwosci :(((
emalia-no to zakupy sie udaly, zaglosowane:)
karo85,ola_fasola-zdrowka!
anik79 sto latek dla Oskarka!!! a gromadka niezla:)
katarzynajanicka-mam nadzieje ze na wazeniu ok?!trzymam kciuki!
kpi23-gratulacje dla Natalci!
perfecta-sliczna fotka

;-)

reklama
hej dziewczynki

Karo zdrowiej, wiem co to znaczy miec katar, wlasnie przez niego pol nocy nie spalam
Anik super takie zjazdy rodzinne a babcia ma pokazna gromadke, na pewno wesolo kiedy tyle ludzi sie spotka
Anik, Anecznik wszystkiego najlepszego dla maluchow, niezle ze juz nasza trojeczka 5 miesiecy konczy:-)
Jas z okazji skonczenia 5 miesiecy dostal banana, mam nadzieje ze go nie uczuli a niedlugo zaczne miesko wprowadzac

Emalia co ty taka zaparowana hihi, glos oddany
Ksawerek tez slicznie wyglada, zaglosowane
Perfecta pieknie wam w tej jesiennej aurze

Do góry