Cześć
Małgoś śpi już długo, Piotrek skończył oglądać Garfilda i wreszcie pomaszerował do łóżka :-)
ewelinka- 8kg- spooro, jeszcze jak na dziewczynkę , nieźle :-)
Klementinka- straszna ta matka bliźniaków
, a nasza Ewuś taka młoda i taka cudowna
Zdrówka dla Jaśka, to się biedulek namęczy :-(
Milka- nasza Małgoś też nadal tylko na cycku, ale jak widzi jak my jemy to się ślinie podwójnie, :-)ale jeszcze te 2, 3 tygodnie poczekamy....
zdec- cwane te nasze dzieci- grzeczne na pokaz :-) Ale to dobrze, przynajmniej dała Ci się Natalka nagadać z koleżanką :-) A co Ty piszesz za pracę? Czy mi się przyśniło, że Ty po licencjacie? Z kimś pomyliłam?
Agi78- no to rzeczywiście masz aniołka w domu... może byś się czasem zamieniła? ;-)
Ewa1981- no co za baba, niewiarygodne
korinder- dobrze, że tralujesz, a ie trolujesz po tym parku ;-)
;-)u mnie wczoraj była wielka segregacja ciuchów i wyciąganie nowych- teraz na topie jest rozmiar 74
, tylko rękawki wszystkie za długie :-) Z ulewaniem my też mamy cały czas problem, mała nosi śliniak (kórego nie znoszę ), a mimo to muszę kilka razy dziennie przebierać i ją i siebie i podłogi...
I ten zapaszek...
Czasami zdarzy się lepszy dzien, ale dziś na przykład mała obrzyguska zawaliła mi pół domu
Lena- to nasze córcie obie dziś dały popis, moja też cały dzień marudziła
Perfecta- no proszę, jak się mężuś stara
I co dobrego jadłaś?
Anik- udanego wyjazdu
Emalia- pysznie wyglądają te pierogi, mniam mniam, u nas też dzisiaj były.... z paczki
magdziak- z tymi woreczkami to nie pomogę- nie używam... Gratuluję Zuzce obrotu!!! Brawo! A pierwszego ząbka rzeczywiście warto wypatrywać, ale z tego co wiem to ten kto znajdzie dostaje złoto...
hefi- lekarka rzeczywiście pożal się Boże, współczuję przeżyć...
Karo- no proszę jaka silna dzielna Milenka, no to nagrody sie nalezały i córeczce i mamusi
Koniczynka- co to ten pilates?
Fajnie, że mąż dał Ci się wyspać :-)
eagle- smakował Tomeczkowi soczek jabłkowy?
nadika- ja nie zauważyłam takich guzków, więc nie pomogę
MagdaM- fajne łupy z lumpku, ach, kiedy ja znajde chwile, zeby się wybrać...
Ola-fasola- no właśnie też tak mam- sprzątam i sprzątam a tu cały czas bajzel
anecznik- Małgoś też się jeszcze nie obraca i wcale się tym nie martwię
Kasiek1983- może się zamknie na jednej tylko wizycie u neurologa, u nas z Piotrusiem tak było... a właściwie dlaczego dostałaś skierowanie, bo nie doczytałam?
Agi78- ładnie Polcia pospała, oby jej tak zostało!
AniaCh- I jak dzisiejsze wyniki Filipka?
iiwka- To Ty też upiekłaś babkę? Ale Wy jesteście Laski zaradne i pracowite
Zrobiłaś mi smaka na krupnik- chyba wkrótce zrobię
Ansecja- a na basen chodzicie całą trójką?
katarzynajanicka- i jak, zrobiłaś bigos, ja jeszcze nigdy w życiu, dawaj przepis
iziatcz- to musi być słodki widok Twoich dwóch synków razem :-)
gosiagro- a jaki macie patent z dyżurami z mężem? Może coś spapuguję?
I dzięki, że pamiętasz o mnie gdy mnie nie ma
Lencja- tak tak, trudno jednocześnie panować nad domem i postami dziewczyn :-), u mnie z 6W też była przerwa przez ten tygodniowy wyjazd i musiałam się sporo cofnąć....
Nadrobiłam wszystkie dzisiejsze wpisy- no to widać teraz ile nas tu pisze
Dobrej nocy