reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
EWA1981 - ale śliczna Karolcia! A jaka gimnastyczka!
kasiajanicka - z tymi dwoma dniami opieki to zgadzam się z Gosiągro, trzeba je wykorzystać w danym roku,a jak nie to przepadają. Życzę aby imprezka była udana:-) No i zdrówka dla Filipka!!!!
konniczynka - ale ładniutka Emilka, wygląda na o wiele większą niż 6 kg.!
agast, gosiagro - ja wkładałam woreczek z moczem do pojemnika, bez przelewania
zyrraffka - ja wstawałam dziś rekordowo 7 razy.. Aż się boję o kolejną nockę
anecznik - kasiulka już Ci odpowiedziała, Ja nie dostałam żadnej paczki jeszcze ( a ankiety wypełniłam w szpitalu), a czytałam, że Wy dostajecie i z Hippa i z Bobovity, więc napisałam i tu i tu pytanie:tak: Z Bobovity mi odpisali i dostane teraz jedną,a drugą jak mała skończy 11 miesięcy,a z Hippa olali moje pytanie

A mój mąż się rozłożył... Wiecie co to znaczy chory mężczyzna w domu ????:szok::szok::szok::-D:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
A mój mąż się rozłożył... Wiecie co to znaczy chory mężczyzna w domu ????:szok::szok::szok::-D:szok::szok::szok:

Chory mężczyzna to gorzej niż chore dziecko :-) a ponoć to ta silniejsza płeć :-) dużo zdrówka życzę :-)

Wysłałabym tą ankietę ale umówiłam się kiedyś z mężem, że nie będziemy brać udziału w akcjach gdzie trzeba wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych :-(

Witajcie:) u nas nocka ok chyba wszystko wraca do normy Ksawerek zasnol o 20 pierwsza pobudka o 00:45 nastepna o 4 i kolejna o 6.30 i od tej pory nie spi od 2 godz próbuje cos napisac niestety nie odpisze nikomu bo maly strasznie marudzi ciagle wyciaga sobie smoka i w ryk i tak latam od kapa do lozeczka
wyjezdzamy na 2 dni do mojej mamy na wies bo maz ma urlop dzis wiec do zobaczenia:)

acha Agast22 - u nas nie mozna przelewac moczu z woreczka do pojemnika musi byc w woreczku wlozony do pojemniczka

dziekuje za zaproszenia na nk

pozdrawiam do jutra buziolki

Witajcie, ja na chwileczkę wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia. Mam dzisiaj sporo spraw do zalatwiania i jeszcze na basen z Wiktorią jadę po południu.

Własnie rozmawiałam z moimi kadrami - i u nas też nie chca mi dać tych dwóch dni okolicznościowego - a jest to duza firma do tego budżetówka - nie mam co wiele walczyc bo zmieniła nam się główna szefowa i kazdy portami trzęsie więc podejrzwam ze kadrowa nawet w tej sprawie nie pójdzie gadać:wściekła/y:

Milego dnia ja uciekam "na miasto":-D

Bym zapomniała : superaśne dzieciaczki na superaśnych zdjęciach!

Kasiulka- gratuluję ząbeczka;-)
AniaCh- dobrze, że malec był dzielny. Współczuję niepewności i trzymam kciukasy, żeby wszystko było dobrze.
iiwka- głowa do góry, musi być dobrze
Ewelina78- witamy
EWA1981- ale śliczna moja immienniczka
konniczynka- słodziak!! piękne fotki
zyrraffka- to jakaś bzdura z tą opieką. Jak chcesz to możesz 2 dni na raz wiąść i niech się walą. Co za chamstwo
Lencja- dzięki za linka

U nas nocka ok. Jedzonko o 23 i 4 rano;-) potem pobudka o 8 i od 9 do teraz śpi;-)
Jak wstanie to lece na zakupki z małą- trzeba wydać chrzcielną kasę;-)

A to nawet nie wiedziałam z tym moczem, ja przelałam z woreczka do pojemnika, w laboratorium nic nie mówili, ze źle czy coś:confused: ale wyniki wyszły dobre

Kurcze kiepsko macie z tymi kadrami:-( a jak byście powołały się na konkretne artykuły z kodeksu pracy, wkurza mnie takie coś ze ktoś nie chce dać tego co się należy:wściekła/y:

Lencja
- o matko, chory mąż w domu:no::no: współczuje

agusia - miłego pobytu u rodziców:tak:

Mała zapakowana do spacerówki marysi pojechała na spacer nie jest jeszcze najgorzej włożyłam ją w taki ciepły śpiwór od jej wózka i jakoś muszę pare dni przetrwać:-)

dziewczyny gdzie to się składa o dwa tygodnie dodatkowego macierzyńskiego w zusie czy u pracodawcy bo już się zamotałam:baffled:

Witam sie i ja!
U nas noc ok!...Polcia przez te dziąsełka padła wczoraj o 18.45 i wstała o 4.30....zjadła , usnęła i wstała 7.30.....i teraz spi juz od godziny!!!!...U nas dzis paskudna pogoda....wrrrrrrrrrrr a ja siedzę z @....Troszkę boli ale najważniejsze ze jest...hehehe ...i pomyśleć że rok temu o tej porze poryczałabym się gdyby przyszła....
iwwka - Kochana na pewno bedzie dobrze...posłuchaj co mówi Lencja...i głowa do góry!!!
lencja - współczuje chorego męża....Czyli masz teraz dwójkę dzieci w domku!!!
kasiajanicka - miłej zabawy
klementinka - porażka z tymi przesyłkami...ale walcz Kochana...skoro nic nie podpisałaś....to jakaś sprawiedliwość musi być!!!
zdec, zyrraffka, - wsółczuję nocy...
lenka - a Tobie gratuluję dobrej nocki...Jaki zuch z Gai...a jak tam jej kaszelek bo nie wiem czy nie doczytałam????
ewa1981, konniczynka - piękne córcie!!!
kasiu - gratuluję pierwszego ząbka Hani!!!
karo85 - miłego wydawania chrzcielnych pieniążków....
ewelina78 - witaj na forum...Czekamy na fotki Twojego Skarbeczka!

Moja mała pewnie wstanie zaraz z rykiem , bo zasnęła przed jedzeniem....no narazie śpi a ja Was czytam i pije kawusie....

reklama
witam sie babeczki:-) wczoraj tak sie wciągnełam że dziś od rana do was przyszlam. Wyperałam już dwa prania, michaś niedawno wstał po drzemce i zaraz trzeba coś na obiad szykować... za oknem pada śnieg z deszczem więc o spacerze mogę zapomnieć...

witam się i ja
jakoś ciężko mi byc ostatnio na bieżąco:zawstydzona/y:
nawet nie próbuje nadrabiać zaległości, tak na szybko wczoraj wieczorem i dziś poczytałam zaledwie kilka ostatnich stron:tak::-(

ale widzę że magdalena79 się pojawiła, super że znajdujesz choć chwilę a jak u Was z wodniaczkiem, bo chyba nie doczytałam albo mi gdzieś umknęło?:-:)tak:

a co u nas? bardzo imprezowo i sentymentalnie
tak w dużym skrócie w piątek mała imprezka po weselna z przyjacielem mojego A.
a jeszcze od 2 dni próbujemy uczyć Tomusia picia z butli i marnie to idzie, podawaliśmy ja jak był głodny przed cycem, po cycu, na śpiocha, nawet mój próbował, ech...a moje dziecko jest anty butelkowe i jak tylko poczuje smoka w buzi to dostaje takiej wścieklizny że ciężko go utrzymac jedną ręką:tak:

teraz dopiero widze ze miałaś ślub niedawno a więc spóźnione życzenia dużoszczęścia, miłości i zdrówka dla Was i dzieci:-)
Jeśli chodzi o butle to u nas to samo, Michałek ma odruch wymiotny na smoka, a ja próbuje co jakiś czas bo przecież zaraz powrót do pracy i co on biedaczek zrobi bez cycusia:-D Zakupiłam butelke z firmy LOVI z zakładaną łyżeczką, która ma w środku dziurkę i jak nacisnie się na butelke to pokarm wychodzi na łyżeczkę, zobaczymy jak to się sprawdzi. Ma też ona smoczek w kształcie sutka ale Michaś tylko go gryzie nie umie zassać:no:.
A Ty podajesz już nowe pokarmy oprucz cyca?
Jestem zadziwiona i miło mi że pamiętasz naszego wodniaczka:szok::-) bo tak rzadko się udzielam...mi się wydaje że troche się wchłonął ale z oceną zaczekam do jutra bo mamy szczepienie i zapytam pediatry:tak:

agast mi kazali przyniesc woreczek z moczem "w ręku" nigdzie nie przelewac zeby nie dostało sie nic

Ostatnia edycja:
Do góry