Klementinka
Fanka BB :)
Perfecta wpolczuje
juz mialam ci pisac ze tekst o wychodzeniu na piwo i uwiazaniu w domu slysze bardzo czesto ale widze ze u was juz dalej poszlo
moze taka kilkudniowa rozlaka dobrze wam zrobi, nabierzecie dystansu
ja miedzy innymi dlatego pojechalam do PL, 3 tygodnie sie nie widzielismy i pomoglo, przemyslelismy sobie co nieco, zdystamsowalismy sie a przede wszystkim zatesknilismy za soba
trzymam kciuki zeby bylo dobrze
Lencja u nas tez sie cos dzieje w nocy, Jas spi bardzo niespokojnie i oczywiscie od 5 robi kupe, takze ostatnio o wyspaniu sie moge zapomniec
Zdec 3 zl za woreczek? drozyzna, ja uzywalam tych samych co Lena i chwale je sobie, poza tym cena bardziej przystepna
zyraffka gratuluje nocki, oby tak zostalo
Gosiagro a jak robilas ta potrawke z dyni? fajnie ze zakupy udane
Dorotka powodzenia na szczepieniu
ja wczoraj wieczorem myslalam ze szlag mnie trafi, ale tak naprawde
zamowilam sobie kurtke, czekalam na nia caly tydzien. okazalo sie ze kurtka do mnie doszla i nawet podpisalam odbior!
tylko ze tego dnia bylam w PL a moj maz w pociagu do nas!
ktos podrobil moj podpis, teraz musze wyjasniac ze sklepem i najbardziej dziadowska firma swiata czyli DHL
czemu ja zawsze mam pecha?
a najbardziej mnie zabolalo ze ktos mnie okradl, podejrzewam ze ktorys sasiad
juz mialam ci pisac ze tekst o wychodzeniu na piwo i uwiazaniu w domu slysze bardzo czesto ale widze ze u was juz dalej poszlo
moze taka kilkudniowa rozlaka dobrze wam zrobi, nabierzecie dystansu
ja miedzy innymi dlatego pojechalam do PL, 3 tygodnie sie nie widzielismy i pomoglo, przemyslelismy sobie co nieco, zdystamsowalismy sie a przede wszystkim zatesknilismy za soba
trzymam kciuki zeby bylo dobrze
Lencja u nas tez sie cos dzieje w nocy, Jas spi bardzo niespokojnie i oczywiscie od 5 robi kupe, takze ostatnio o wyspaniu sie moge zapomniec
Zdec 3 zl za woreczek? drozyzna, ja uzywalam tych samych co Lena i chwale je sobie, poza tym cena bardziej przystepna
zyraffka gratuluje nocki, oby tak zostalo
Gosiagro a jak robilas ta potrawke z dyni? fajnie ze zakupy udane
Dorotka powodzenia na szczepieniu
ja wczoraj wieczorem myslalam ze szlag mnie trafi, ale tak naprawde
zamowilam sobie kurtke, czekalam na nia caly tydzien. okazalo sie ze kurtka do mnie doszla i nawet podpisalam odbior!
tylko ze tego dnia bylam w PL a moj maz w pociagu do nas!
ktos podrobil moj podpis, teraz musze wyjasniac ze sklepem i najbardziej dziadowska firma swiata czyli DHL
czemu ja zawsze mam pecha?
a najbardziej mnie zabolalo ze ktos mnie okradl, podejrzewam ze ktorys sasiad