reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Perfecta wpolczuje
juz mialam ci pisac ze tekst o wychodzeniu na piwo i uwiazaniu w domu slysze bardzo czesto ale widze ze u was juz dalej poszlo
moze taka kilkudniowa rozlaka dobrze wam zrobi, nabierzecie dystansu
ja miedzy innymi dlatego pojechalam do PL, 3 tygodnie sie nie widzielismy i pomoglo, przemyslelismy sobie co nieco, zdystamsowalismy sie a przede wszystkim zatesknilismy za soba
trzymam kciuki zeby bylo dobrze
Lencja u nas tez sie cos dzieje w nocy, Jas spi bardzo niespokojnie i oczywiscie od 5 robi kupe, takze ostatnio o wyspaniu sie moge zapomniec
Zdec 3 zl za woreczek? drozyzna, ja uzywalam tych samych co Lena i chwale je sobie, poza tym cena bardziej przystepna
zyraffka gratuluje nocki, oby tak zostalo
Gosiagro a jak robilas ta potrawke z dyni? fajnie ze zakupy udane
Dorotka powodzenia na szczepieniu

ja wczoraj wieczorem myslalam ze szlag mnie trafi, ale tak naprawde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zamowilam sobie kurtke, czekalam na nia caly tydzien. okazalo sie ze kurtka do mnie doszla i nawet podpisalam odbior!:szok:
tylko ze tego dnia bylam w PL a moj maz w pociagu do nas!
ktos podrobil moj podpis, teraz musze wyjasniac ze sklepem i najbardziej dziadowska firma swiata czyli DHL:wściekła/y:
czemu ja zawsze mam pecha?
a najbardziej mnie zabolalo ze ktos mnie okradl, podejrzewam ze ktorys sasiad

reklama
dorotka28de - dzięki za podpowiedź o śliwce, jednak nie wiem czy teraz spróbuję, dopiero od 2 dni daję jej marchewkę i chyba przestanę bo może po marchewce jest z jeszcze gorzej kupką, a nie chciałabym tylu nowych rzeczy na raz wprowadzić.. Dziś dałam jej herbatkę z rumianku, może troszkę rozluźni kupkę.. Cieszę się bo wypiła taki rumianek zaparzony z torebki, lekko dosłodzony fruktozą, dotąd tylko granulowane herbatki chciała pić. Ciesz się, że Ignaś tak ładnie wciąż śpi, u nas wcześniej tez tak było a teraz nie wiem co się dzieje :baffled:Fajnie, że Twój maż już wrócił, zawsze to lepiej jak się ma świadomość, że kilka godzin będzie w domu po pracy:) Powodzenia na szczepieniu!
Ola_fasola - widzę, że mamy teraz podobny problem z nocnym spaniem, u mnie też niby ładnie od 19 śpi ale się budzi co ok 1,5 godziny :no: Ale masz tam fajne miejsce na spacerki!!!!! Klarunia śliczniutka a i mama promienieje!
konniczynka - fajnie, że mała nie ma problemów z brzuszkiem i nie reaguje na mocno wzdymające produkty... Zostawiłaś na godzinę gołe dziecko na przewijaku ???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Jaką Ty masz teraz temperaturę w domu????????????
Gosiagro - widzę, ze też sezon dyniowy wykorzystujesz w pełni:-):-) jaką potrawkę z dyni i kurczaka robiłaś?
zyrraffka - zazdroszczę i gratuluję tak ładnej nocki
Moje dziecko właśnie spało całe 15 minut i już się obudziło :no::no:
kasiajanicka - buziaki dla 4-miesięcznego Filipka, o widze, że laktator się jednak sprawdza? Fajnie, trening czyni mistrza! Zaraz Ci odpisze na pw :)
Perfecta - może lepiej troszkę ochłonąć i raz jeszcze wszystko przemyśleć, pogadać? 7 lat to szmat czasu, wzięliście ślub to jednak coś znaczy - szkoda teraz "zbierać zabawki i zmieniać piaskownicę" to najprostsze wyjście ale nie zawsze najlepsze
lena, kasia - ja też ostatnio pytałam o inhalatory i podpytałam też swojego brata, mam trójkę dzieci i mocno właśnie ten model poleca. Ja też się przymierzam do jego zakupu. Kasiu chyba skorzystam z polecenia tego sprzedającego.
mama kubulki - właśnie gdzie te zdjątka można zobaczyć?
Klementinka - nocek współczuje, ale przynajmniej kupki macie! A z kurtką to jakiś przekręt, mam nadzieję, ze uda Ci się to wyjaśnić!

Hejka.Widac ,że weekend się skończył i forum ożyło. Najpierw;

WSZYSTKIM DZISIEJSZYM JUBILATOM 5-CIO I 4-RO MIESIĘCZNYM. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA I SAMYCH UŚMIECHÓW NA BUZIACH. A DLA MOJEJ SYNOWEJ GAJUSI DODATKOWO TYSIĄC BUZIAKÓW OD JASIA I CIOTKI.

Perfekta, bardzo mi przykro z obrotu spraw, ale popieram dziewczyny, że to nie ty powinnaś się wyprowadzac z małym. Może spróbuj jeszcze pogadać.
Dototka- trzymam kciuki za szczepienia. My mamy w środę i też mam stresa.

Kasiu- super ,że z dnia na dzień coraz lepiej. Jak tak dalej pójdzie to po pół litra będziesz ściągać ;-)

Ola- fotki zajebiaszcze:-). Ja suknie wystawiałam już 3 razy i zero odzewu. Musze chyba jakiegos komisu poszukac.

Milka- zdrówka dla małego
Zyraffka- gratuluje postępu, oby tak już zostało, albo żeby było jeszcze lepiej:tak:

Mam strasznego lenia dzisiaj. Masakra. Kto mi da kopa na rozpęd?:-D
Zamiast coś podgonic , bo Jasiek śpi to ja tylko "na komputerku"- jak to mój małż mówi:-p

Perfecta, przeciez wy jestescidopiero co po slubie i juz takie zgrzyty?:baffled: To po co był ten slub? Bo dziecko przyszło na swiat?

Konieczynka, chyba godzine nie lezy,bo raczej tyle by nie wylezalo spokojnie dziecko :confused:

Witam sie :-)

Moj juz daje koncert , no wcinac zaczynamy jabłuszko na poprawe nastroju :-D

Klementinka- współczuje. Jacy ludzi potrafią być podli to szkoda gadac. Musisz to teraz wyjaśnic, bo to faktycznie jest przestępstwo jeżeli ktoś podrobił twój podpis i przywłaszczył cudze mienie.

Czy ma ktoś kontakt z naszą kochaną Ewuś? To już ze 3 tygodnie albo i więcej się nie odzywała. Dawno też Cobry nie było.

juupi :-):-):-):-)a u nas pojawiła się po prawie 5 dobach kupka! Herbatka z rumianku dała efekty, takie, że wszystkie ubranka są do prania, a Nelcia wylądowała na mini kąpieli w umywalce, ale mi ulżyło!

konniczynka - fajnie, że mała nie ma problemów z brzuszkiem i nie reaguje na mocno wzdymające produkty... Zostawiłaś na godzinę gołe dziecko na przewijaku ???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Jaką Ty masz teraz temperaturę w domu????????????

tez sie podpisuję pod tym pytaniem???:szok::szok::szok::szok:

klementinka - teraz obserwuj sasiadów, moze ktoregos spotkasz w twojej kurtce;-)Nieciekawa sprawa, zycze powodzenia w wyjasnianiu sprawy.

Ja nie moge sie dzis ogarnąć... miałam wyjsc o 10.30 z domu a tymczasem siedze jeszcze w pidzamie ale widze ze mała przysypia to zaraz sie ogarne.

moz-screenshot.jpg
https://www.babyboom.pl/forum/member-mama-kubulki-83302-albums-kubula.html
https://www.babyboom.pl/forum/membe...lbums/kubula-3201/picture294564-dsc02172.html
https://www.babyboom.pl/forum/membe...lbums/kubula-3201/picture294568-dsc02222.html

teraz skopiowalam mam nadzieje ze widzicie fotki, myslalam, ze to jes dak jak na nk lub, ze jak dodae zdjecia to wszytscy widze, aletutaj w sumie znajomych nie mam, wiec nie wiem jakby mialo to dzialac, eh taka blondynka ze mnie,bo blod toprzeciez nie jest kolorwlosów tylko stan umysłu ;)
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot-2.jpg

reklama
zyrraffka - gratuluje takiej nocki:tak:
zdec- kupiłam sobie 2 spódnicę i golfik zwykły pod inne swetry:-D
Agi78 - zaintrygowałaś mnie:cool2: a jak ośmieszyłaś tego lekarza?
mama kubulki- a gdzie dodałaś te zdjęcia?
Anik79 - fajnie tak duża rodzina:tak: moja tez jest duża i już się nie mogę doczekać świąt:-D
Klemetinka - co za historia:wściekła/y:! nie możesz popuścić, jak to ktoś podrobił twój podpis:szok::szok:
Klementinka, Lencja - zaraz wrzucę przepis na gotujący wątek
Lencja - super, że kupcia jest!!:-)

Do góry