Kasiula1982
Fanka BB :)
ale mnie handra jesienna dopadłą, niech już wiosna będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No myśle cały czas o tej pracy. Na razie czekam , bo ta kobieta ma sie dopiero zwolnic i mam nadzieje ze po nowym roku to sie stanie, bo chce zeby jasiek miał chociaz pół roku. Najgorsze jest ,że moja mam jeszcze pracuje i musze kogoś obcego wziąć ale zrobie to w dobrej wierze, bo chce zeby dzieci miały godną przyszłość zapewnioną. A praca fajna, bo to ciepła posadka w biurze. Może nie ma kokosów, ale to jest praca na dłuższą mete. Lenka,więcej ie zdradze, bo to nic pewnego, a poza tym ty masz lepsze kwalifikacje i mogłabyś mnie wygryźć . Nie gniewaj się.
.
Zaczynam się martwić już prawie wszystkie dzieciaczki się przewracają a mój Natan skończył już 5 m-cy i sam się nie przewróci. Jedynie jak mu troszkę pomogę na boczek się przewrócić to z boczku na brzuszek już sam potrafi.
Może ta ich umiejętnośc zalezy też od podłoża na jakim leżą. Natan często leży na moim łóżku a one jest dosyć miękkie, może na twardszym podłożu łatwiej będzie mu się przewrócić?