reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Koriander mniam brzmi rewelacyjnie, wyprobuje dzis
Lena wszystkiego najlepszego i zdrowka dla Gaji
ja na spacerze bylam mimo Jasiowego wirusa, jest ladnie i nie ma wiatru wiec dotlenic sie trzeba, teraz dosypia przy otwartym balkonie
Zyraffka a probowalas masowac to miejsce jak Lukasz ciagnie? trzeba tak robic jakbys chciala mu to zepchnac do buzki, tak energicznie masowac w kierunku brodawki, no i rozgrzewaj sobie to miejsce
Avena u Jasia to niestety w druga strone;) za duzo kupek

reklama
No to i ja na chwilke z pracy tesciówka z małą łazi po dworku:-)
zyraffka-nie no główka między szczebelki jej nie weszła tylko się w poprzeg przekręciła i odbijała się od szczebelków nóżkami a główka z drugiej strony:baffled:
lena-ja do nawilżacza wkrapiam pare kropel plejku olbas i tyle ale można tez gar z goracą woda przy łóżeczku postawić z paroma kroplami olejku
emalia-ci faceci to maja pomysła:-Dmój ostatnio jak byłam w drugim pokoju dawał małej lizaka ja wchodze a ten trzyma jej lizaka a ta ssie jak szalona tak jej smakowało:szok:
koriander-nie ma się co przejmować refluks to nic strasznego ja myślałam że moja też to ma bo pawiuje cały czas na metr tyle że ona dużo przybiera około 1.5kg na miesiąć może to dobrze że połowe ulewa bo by chyba z 15 kg już ważyła:-D

no i za 40 min koniec pracy :-)

Lena wszystkiego najlepszego :)

Ojjj głowa mi rano pękała, a tylko 2 bronxy wypiłam :szok:

A ja swoich chłopców wysłałam do tesciowej tzn.pesudo , no ,bo taki burdel w chacie,ze musze to ogarnac kiedys,a oni by mi tylko przeszkadzali ,wiec luzy mam teraz :-D

dziewczyny, napisalam przed chwila mega dlugi post i mi sie skasowało, grrrr tak wiec bedzie w bardzo duzym skrocie

mój mąż mnie zaniedbuje, stał sie ostatio takim oschlakiem, ze szok,na nic nie ma czasu ani ochoty, a mi sie marzy małe przytulańsko, ale więcj razy mu nie zaproponuje, bo tyle razy mi odmówieł, ze kolejny raz uwłaczałoby mojej godności, phi!

w dodatku strasznie mi źle, że za tydzien w sobote ide pierwszy raz do pracy!!!!! i to już nie ma odwołania, rety, co to będzie? ratunku!!!!!!

Eliza_eM: tak to własnie jest z mężami, ja czekam i czekam może sie nawróci!!!!

lena wszytskiego najlepszeg! ;)

Agentka
Krzysiu sto lat, dziecino, badz dla rodziców zrodlem nieustajacej radosci ;)
ale fajnie urodzilas w dzien ojca, to sie pewnie tatus ucieszył, ja bardzo chcialam urodzic tego dnia, mialam termin na 28, wiec byla szansa ;) 23 to nasza magiczna liczba i slub bralismy 23go, ale Kuba urodzil sie 11 czerwca ;)

Anecznik
ooo daj znac jak po basenie, ja sie zastanawiam, czy mojego Bąbla wziąć na basem, chodzicie sobie sami i sie pluskacie, czy z instruktorem?

widzę, ze niektóre dzieci już panują nad rączkami, mój Kuba jeszcze nie przekłada przedmiotów z rączki do rączki, eh

oejj, ale marudze...
sciskam Was mocno moje Czerwcóweczki

dziewczyny, napisalam przed chwila mega dlugi post i mi sie skasowało, grrrr tak wiec bedzie w bardzo duzym skrocie

mój mąż mnie zaniedbuje, stał sie ostatio takim oschlakiem, ze szok,na nic nie ma czasu ani ochoty, a mi sie marzy małe przytulańsko, ale więcj razy mu nie zaproponuje, bo tyle razy mi odmówieł, ze kolejny raz uwłaczałoby mojej godności, phi!

w dodatku strasznie mi źle, że za tydzien w sobote ide pierwszy raz do pracy!!!!! i to już nie ma odwołania, rety, co to będzie? ratunku!!!!!!

Eliza_eM: tak to własnie jest z mężami, ja czekam i czekam może sie nawróci!!!!

lena wszytskiego najlepszeg! ;)

Agentka Krzysiu sto lat, dziecino, badz dla rodziców zrodlem nieustajacej radosci ;)
ale fajnie urodzilas w dzien ojca, to sie pewnie tatus ucieszył, ja bardzo chcialam urodzic tego dnia, mialam termin na 28, wiec byla szansa ;) 23 to nasza magiczna liczba i slub bralismy 23go, ale Kuba urodzil sie 11 czerwca ;)

Anecznik ooo daj znac jak po basenie, ja sie zastanawiam, czy mojego Bąbla wziąć na basem, chodzicie sobie sami i sie pluskacie, czy z instruktorem?

widzę, ze niektóre dzieci już panują nad rączkami, mój Kuba jeszcze nie przekłada przedmiotów z rączki do rączki, eh

oejj, ale marudze...
sciskam Was mocno moje Czerwcóweczki
Nie przejmuj się;)Pisz co chcesz:)

mama kubulki - BB ma to do siebie że czasem zżera posty:cool2::ninja2::elvis: :-DA jeśli Twój synek jest z 11, to macierzyński tak jak mówisz do 29-go (ja mam tak samo)ale masz jeszcze 2 tyg dodatkowego, nie chcesz z niego skorzystać?a urlop jakiś zaległy?

Witam się popołudniowo
goście już pojechali, miło było:tak:, wczoraj popiwkowaliśmy. Powiem wam, ze cieszę się że Maja śpi we własnym pokoju wczoraj z konieczności obecności gości spaliśmy w jej pokoju, matko w ogóle się nie wyspałam, na każde jej przekręcenie się budziłam, jak jakaś matka tygodniowego dziecka:szok:
Ale dziś cudna pogoda była, Maja spała na dworze 3 godziny 40 minut:szok::szok: szok w życiu tyle nie spała

Kasiek - i jak dzisiaj się synek czuje? przeszedł choć troszkę ten kaszelek?
nadika - nie martw się, każde dziecko rozwija się w swoim tempie! co do podłoża to Maja leży na podłodze na macie pod którą są puzzle piankowe
hefi - powodzenia z zbijaniu wagi, ja teraz tez zbijam, już 1,5 kg mniej:-)
Lena - wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
emalia- super ten pojazd, a jaki przystojniak w nim:-D
konniczynka - u nas kąpiel kończy się wraz z chłodną wodą
Lencja - zdrowe masz podejście:tak:, każde dziecko rozwija się w swoim tempie i rozwija różne umiejętności:tak:; i jak nocka minęła?
Agentka - wszystkiego najlepszego dla synka!
Klementinka - i jak w domu? pewnie będzie ciężej bez pomocy mamy, Jaś się nie rozstroił podróżą?
anecznik - jak pobyt na basenie się udał?
koriander - widzę, że już lepszy nastrój to dobrze:tak:, na pewno dacie sobie rade z tym refluksem! U nas też z tyłu głowy łyso:confused2:
zyrraffka - współczuje tych nocek:-(, oby jak najszybciej się skończyły

reklama
Jeju jak dobrze :p Nie dość że się wyspałam to posprzątałam na błysk mieszkanko :D łącznie z pastowaniem podłóg i wogóle... została mi łazienka tylko :) ale to jutro może bo już nie mam sił :D tzn czuje się tak przyjemnie zmęczona. Zrobiłam obiadek na jutro :] I dzisiaj to normalnie dziecka nie mam, teściowa rano przyjechała i zajęła się małą. Jak poszła o 15 na dwór to jeszcze jej nie ma :p dzwoniła że mała tak smacznie śpi że pochodzi z nią dopóki się nie obudzi. Mąż przyszedł z pracy i poszedł spać :) ale nie przeszkadza mi to zupełnie bo będzie wypoczęty wieczorem <niachachacha> :p

Zmykam sobie zrobić kawkę i was podczytam trochę...

Do góry