Kasiula1982
Fanka BB :)
q. wydzwania do mojego męża kurde non toper, że ją q...a obraziłam na fb, bo weszłam w jakąś głupia aplikację i coś na jej temat wyszło, wiecie jakaś pierdoła śmiechu warta, a ona już całej rodzinie opowiedziała o tym, że ja szerze plotki na jej temat w internecie........ mąż jej tłumaczy, że to taka aplikacja, a ona, że mam to usunąc, jak ja mam to q.. usunąć, jak juz ją ze znajomych usunelłam, a poza tym to się na jej tablicy wyświetla i ja nie moge tego usunąc, a ona taka tępa że nie wie jak się posty usuwa..............kasiajanicka - opowiadaj co z ta twoja tesciową ? hihi :-)
to było 2 tyg temu a ona ma to ciągle na tablicy bo tak mało się u nie dzieje, że żadna zmiany zachodza
i jeszcze ma pretensje, że ja usunełam ze znajomych i nie może zdjęć oglądac................... jeszcze nie wie, że do mojego foto albumu w necie hasło założyłam i juz tam też zdjęć nie obejrzy.................... normalnie tak mnie wnerwia, że aż się trzęsę.. debilka
żyrafka- jeśli pomożesz mi z moją to ja zaraz w auto wsiadam i wyślę twojego teścia gdzie pieprz rośnie
oj strzeliłabym sobie browara albo winko popiła...........
Ostatnia edycja: