reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kasiajanicka - opowiadaj co z ta twoja tesciową ? hihi :-)
q. wydzwania do mojego męża kurde non toper, że ją q...a obraziłam na fb, bo weszłam w jakąś głupia aplikację i coś na jej temat wyszło, wiecie jakaś pierdoła śmiechu warta, a ona już całej rodzinie opowiedziała o tym, że ja szerze plotki na jej temat w internecie........ mąż jej tłumaczy, że to taka aplikacja, a ona, że mam to usunąc, jak ja mam to q.. usunąć, jak juz ją ze znajomych usunelłam, a poza tym to się na jej tablicy wyświetla i ja nie moge tego usunąc, a ona taka tępa że nie wie jak się posty usuwa..............
to było 2 tyg temu a ona ma to ciągle na tablicy bo tak mało się u nie dzieje, że żadna zmiany zachodza

i jeszcze ma pretensje, że ja usunełam ze znajomych i nie może zdjęć oglądac................... jeszcze nie wie, że do mojego foto albumu w necie hasło założyłam i juz tam też zdjęć nie obejrzy.................... normalnie tak mnie wnerwia, że aż się trzęsę.. debilka

żyrafka- jeśli pomożesz mi z moją to ja zaraz w auto wsiadam i wyślę twojego teścia gdzie pieprz rośnie

oj strzeliłabym sobie browara albo winko popiła...........

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Eliza_eM przykro mi że tak Ci się dzieje w małżeństwie, może jeszcze jakoś się ułoży, może to tylko przejściowy kryzys:-(

lena jeżeli Gaja nie ma temperatury to spokojnie można z nią na spacer chodzić:-) Nawet podobno spacer wskazany bo oczyszcza nos:-) Wszystkiego najlepszego z okazji imienin;-)

mama kubulki rzeczywiście może jeszcze warto zaległy urlop wykorzystać;-) Strasznie szybko byś musiała do pracy wracać:-(

katarzynajanicki dlatego ja wolę teściową, która nie lubi portali społecznościowych;-)

Dzisiaj byłam na uczelni prawie cały dzień. Myślałam że usnę, bo mała znowu dała popalić w nocy:( 2h gadała i marudziła a potem wstała o 7 rano:( Była do południa z babcią, bo mąż w pracy, a potem z mężem... ten się tak zmęczył że jak tylko wróciłam to wykąpaliśmy małą i on sobie wybył do jakiegoś klubu z kolegami... a ja jestem trochę zła, bo jak trzeba do dziecka w nocy wstawać to on zmęczony, a tak to nie:-:)-( (ale już sie chyba przezwyczaiłam, niestety...:()
Do tego mała nie chce usnąć nadal marudzi, nie chce jeść, zjadła tylko 50ml mleka:( Masakra..... a ja jutro znowu od rana na uczelnię, na szczęście tylko do 12, ale nie wiem jak to będzie....

Anecznik daj znac, jak sie kiedys uda wyprawa na basen, bo tez sie planuje wybrac, tylko kolo mnie sa problemy z zalapaniem sie na wolne miejsca na basen dla maluchow :(
Ola_fasola I jak mała się czuje mala po dni spedzonym z tesciowa?
koriander u nas czuprynka juz sie powoli zageszcza, ale z tylu wciaz jest mala lysa plama :)
Agentka sto lat dla Krzysia :)
Izia_tcz zazdroszcze przespanych nocy. Tez juz bym chciala lozeczko przestawic do drugiego pokoju... A wsrod moich znajomych tez bardzo duzo ciaz i dzieci, ale wszyscy mieszkaja daleko ode mnie, wiec jestem zdana na samotne spacery :(
Lena Ja na spacer wychodzilam, mimo katarku, bo swieze powietrze ulatwia oddychanie :) tylko autobusow, sklepow i innych skupisk ludzkich unikalam, bo teraz wiekszosc ludzi jest kichajaco-kaszlacych
wszystkiego naj dla Gajusi :)
zyrraffka trzymam kciuki za poprawe z piersia :) Hehe, moja Emilka jeszcze nie ssie stopek, ale codziennie sie nimi bawi :D
mama kubulki Ech ci faceci: albo oczekuja za duzo, albo daja za malo...
wspoczuje szybkiego powrotu do pracy, ja wracam od grudnia i juz mnie sama mysl o tym przeraza. I chyba wroce na pol etatu, bo nie wiem, czy dam rade z calym.
Gosiagro: Ja czasami wstaje, bo slysze placz albo pojekiwanie. Wlaczam swiatlo, podchodze do lozeczka... a tam spi anioleczek i pojekuje przez sen (ale ja juz potem nie moge zasnac do momentu az Emilka rzeczywiscie sie obudzi). Swoja droga zawsze mnie zastanawialo, co sie sni takim maluchom. zwlaszcza noworodkom, ktore niewele swiata widzialy, a przez sen sie smieja, placza i rozne dziwne grymasy im sie na buzkach pojawiaja :)
Dorotka: Ale Ignas ma super czuprynke! :D

Anecznik - już nadrobiłam zaległe odcinki Pamiętników ;)

Życze miłego wieczorka.

PS. Jutro robimy przemeblowanie pokoiku małego i go przenosimy do drugiego pokoju - trzymajcie kciuki :)
PPS. Dzisiaj zobaczyliśmy pierwsze zarysowanie dwóch dolnych ząbków :)

Ja za 20 minut będę oglądać 6 odcinek :-) :-) Oj mam nadzieje, że na drugim sezonie się skończy bo już dawno mnie tak serialowy czarny bohater nie denerwował jak w tym serialu :-) albo jakaś bardziej emocjonalna się stałam po ciąży :-)

kasiu- gratuluję udanych zakupów:))

anecznik- :-):-) nie wydaje mi się, żeby takie maluszki były złośliwe, uważam, ze dzieci są z natury dobre ale to moje zdanie:-)

Wiem, ale czasem odnoszę takie wrażenie :-) ale nie że robi coś złośliwie bo jest zły raczej dla zabawy :-)

Dzisiejszej solenizantce najlepsze życzenia :-D

Dziewczyny Łukaszek zjadł 60 ml gęstej kaszki i poprawił cyckiem, jak dzisiaj będzie się budził co chwilę to juz nie wiem co z moim Dzieckiem.

kasiajanicka- ja marzę już od roku o redsiku jabłkowym takim baaardzo zimnym, narazie się zadowalam karmi ale to nawet w 20 % nie jest to

zdec dasz radę, mam nadzieję ze Natalcia zaraz zaśnie i da mamusi pospać, mój mąż też wybył z kolegami, mam nadzieję ze przyjdzie w przyzwoitym stanie

O matko moja dopiero teraz usnęła!!
Ale coś czuję że nie na za długo, bo wypiła tylko 60ml mleka i to o 19:( Potem już nic nie chciała:( Także masakra... a mamy cały dzień nie widziała, więc jej się przypomniało że trzeba się pobawić z mamą:( A matka padnięta;(

Tak więc mówię wam dobranoc i idę się "zdrzemnąć":(

reklama
Do góry