Agentka_RR
Zaangażowana w BB
Witam wszystkich Moje ukochane słoneczko skończyło dziś 4-ty miesiąc i zaczęło 5-ty Jak ten czas leci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny
żyrafka- jak tam nocka, mam nadzieję że mniej wstawalaś
emalia82- świetne zdjęcia
Agi78- dobrze że Polcia juz zdrowa i aniołek
Lencja- też własnie czytałam że umiejętności przewracania dziecko powinno nabyc do skończonego 6 m-ca więc Kormelka ma jeszcze czas A jaak dzisiejsza nocka??? Mala ladnie przespała?
Agentka- wszystkiego naj dla 4 miesieczniaczka Krzysia
Nam jakos nocka bez T. minęła
Ignaś wstal przed 7
Pobawil się na macie, pokłócił się z zabawkami a teraz siedzi na leżaczku i chyba kupka jakas się szykuje (oby bo wczoraj nie było)
Chyba dzisiaj ladna pogoda będzie więc na jakis dłuższy spacerek sie wybierzemy
sto lat dla KrzysiaWitam wszystkich Moje ukochane słoneczko skończyło dziś 4-ty miesiąc i zaczęło 5-ty Jak ten czas leci...
Witam się i ja z rana...Witam wszystkich Moje ukochane słoneczko skończyło dziś 4-ty miesiąc i zaczęło 5-ty Jak ten czas leci...
Dzień dobry
Teraz bawi się swoją śliną i wcina rączkę, wydając z siebie dziwne dźwięki ;p ale zaczyna już narzekać. Chyba nadszedł czas na latanie i zabawę w "Kaczyńskiego" (leci, leci samolocik i spada), co zawsze wywołuje głośny śmiech