reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Perfecta - dziękuję Ci kochana za miłe słowa... powiedz mi, jak doszliście do tego że Jasiu miał wzmożone napięcie? czy zachowywał się dziwnie czy lekarz to stwierdził???

Lekarz pediatra na pierwszej wizycie lekarskiej stwierdziła że dziecko ma naięcie wzmożone i dała skierowanie do neurologa - oczywiście nie wyjaśniając że to nie jest coś strasznego tylko prowadzi do asymetryczności. Neurolog wszystkim sie kojarzy z czymś złym Ja po 2 dniach nerwów zapłakana dopiero znalazłam Panią neurolog , tak na marginesie bardzo bardzo kompetentna i sympatyczna, która mi dopiero wytłumaczyła co to napięcie oznacza. Kazała najpierw udać się na rehabilitacje a po miesiącu do niej. Po miesiącu było już lepiej a teraz po 3 i pół już nie ma wogóle problemu :)
Wybierz się do neurologa , do rehabilitanta i zobaczysz że będzie super:)

reklama
Nie ściągaj na dysk główny, bo właśnie dzięki temu możesz "zniszczyć" dysk.
A poza tym im masz więcej miejsca na głównym dysku tym lepiej komputer "hula":)

Lena a próbowałaś ją wziąć na dwór? Nie usnęła by ci w wózku?
Ja z moją praktycznie cały dzień muszę być na dworze, bo inaczej też nie śpi.

no tak na dworze spi tylko wjezdam za prog i dupa...budzi sie

Z moją jest dokładnie identycznie;) A to agentki małe:p Nie jestem w stanie ostatnio nawet staremu obiadu ugotować... bo muszę cały czas być na dworze, m.in. dlatego byłam ostatnio podziębiona:(

Tylko mojja musi spać, bo inaczej się denerwuje:(

Wrocilam ze spaceru. kurde wieje tak ze masakra i zimnooo ale przywdzialam kurtke z kapturkeim wiec mnie nie przewiało :) Jagodzianka spi a ja wciągnęłam drożdżówe z morelami i jabłkami :) Mniammm...
W weekend ma byc poprawa pogody i temp nawet 15 stopni, super!

Lena- jak ja bym tyle słodkości gotowała i piekła to bym sie chyba w drzwiach nie mieściła, ale fajnie mieć żone co lubi pichcić :)

Wyczytałam gdzies na innym forum ze jak dziecko nie bardzo chce jesc nowosci tak jak Jagoda to trzeba przez kilka dni podawac ciągle to samo do jedzenia az wreszcie zaskoczy a nie tak jak ja robilam ze nie chcesz marchewki to sprobujemy z jabłkiem a jak nie chciala jablka to dalam morelki itd. no tak sie ciesze ze zjadla troche tej zupki ze szok :):)

no tak na dworze spi tylko wjezdam za prog i dupa...budzi sie
u mnie tez tak bylo i teraz robie tak ze jak wychodze na spacer to otwieram okna we wszystkich pokojach i jak wracamy to nie ma tak duzej roznicy temp i sie nie budzi. no i oczywiscie odkrywam koc i sciagam czapke i rozpinam kurtke :) Teraz wlasnie tak spi juz godzinke :)

u mnie tez tak bylo i teraz robie tak ze jak wychodze na spacer to otwieram okna we wszystkich pokojach i jak wracamy to nie ma tak duzej roznicy temp i sie nie budzi. no i oczywiscie odkrywam koc i sciagam czapke i rozpinam kurtke :) Teraz wlasnie tak spi juz godzinke :)
Ja już próbowałam wszystkiego lekarze i położne mówią wprost ten typ tak ma;)A mnie męczy, że nawet nie mam chwili dla siebie;(Obiad gotuję trzymając ją na rękach badź w foteliku cały czas gadając do niej i pokazując nowe rzeczy!!Ogólnie jest masakra!!Ale i tak ją kocham:)Dltego może o 19 ona już śpi po całym dniu:)

reklama
Do góry