reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ale tu dziś kulinarnie! mmhhmm.. I obiadki i ciasto ... Oj ciacho to mnie korci, tym bardziej, że mam w lodówce kilka fajnych kawałków, dostaliśmy po niedzielnym roczku bratanka, a nie mogę niczego ruszyć bo wszędzie jest mleko lub jego pochodne:no::no:
Koriander - wrzuć na odpowiedni wątek przepis na brownies z malinami, ja ma jakiś niefortunny przepis i jak robiłam to nie bardzo mi się udał :baffled: Może za kilka miesięcy będzie mi dane zrobić i zjeść :) Bo do czasu kiedy nie mogę jeść robić nie zamierzam.
U mnie dziś na obiadek dynia - jeszcze się zastanawiam w jakiej postaci, ale skłaniam się ku zupce z brzoskwiniami :) No i jeszcze korci mnie aby zrobić galaretkę dyniowo - pomarańczową, może się i skusze..:-)

Z placem już o wiele wiele lepiej, wczoraj byłam już na spacerze, a wieczorem nawet za kierownicę wsiadła i było spoko.

Gosiagro - ZDRÓWKA i spełnienia marzeń!
Nadika - czy ten sernik bez sera jest też bez mleka i margaryny? :-)
Lena - jesteś okrutna pokazując nam takie zdjęcia!:-)
Athena - z kredytem nie pomogę bo nasz cały poszedł od razu na konto człowieka, od którego kupowaliśmy mieszkanie.
Kajdusia - a pokaż kotka:tak:
Zdec - ale z Ciebie nocny marek!
Koniczynka - a gdzie Ty mrozisz ciasto jeżeli masz zamrażalnik nie nadający się do mrożenia mleka??
Agi78 - śliczne fotki Poli i Agatki :)

Kornelka się obudzi zmykam do niej, niedługo pójdziemy na spacerek, trzeba wykorzystywać póki pogoda jest jeszcze piękna, dziś błękitne niebo i trochę chmurek

reklama
Witam się i ja. Tylko na chwileczke...

Gosiu, wszystkiego najlepszego kochana!

My już po szczepieniu, zaznaczam że już ostatnie! Obyło się bez płaczu a teraz mały smacznie śpi... A więc, co do główki, dostaliśmy skierowanie do neurologa i na rehabilitacje... jak pani doktor dowiedziała się że mały jest taki marudny ostatnio to nagle stwierdziła że może mieć napięcie mięśniowe bo mocno zaciska piąstki i nie chciał wyprostować nóżek i rączek... trochę się tym martwie, ale zobaczymy co powie neurolog... :(

Idę coś ugotować, pozdrawiam mamuśki!!!

Kasiek - Kochana na martw się my jesteśmy najlepszym przykładem że ćwiczenia pomagają To sa ćwiczenia pielęgnacyjne i jak regularnie je robisz to mija!
Ja wczoraj się dowiedziałam że Jaskowi wszystko wróciło do normy i sladu nie ma po napięciu wzmożonym mięśni karku. Kochana głowa do góry ! To nic groznego tutaj chodzi o to by dziecko było symetryczne:) Trzymam kciuki za rehabilitację i oby wszystko wróciło do normy:)

Witam się i ja. Tylko na chwileczke...

Gosiu, wszystkiego najlepszego kochana!

My już po szczepieniu, zaznaczam że już ostatnie! Obyło się bez płaczu a teraz mały smacznie śpi... A więc, co do główki, dostaliśmy skierowanie do neurologa i na rehabilitacje... jak pani doktor dowiedziała się że mały jest taki marudny ostatnio to nagle stwierdziła że może mieć napięcie mięśniowe bo mocno zaciska piąstki i nie chciał wyprostować nóżek i rączek... trochę się tym martwie, ale zobaczymy co powie neurolog... :(

Idę coś ugotować, pozdrawiam mamuśki!!!

Super! Widać że lekarka niczego nie bagatelizuje! Dobrze że masz możliwość to sprawdzić. Ja moją ostatnio w nocy non stop układam na tamtym boku (może dlatego tak często się budzi) no i jakoś śpi:p Jakoś to dobre określenie dla jej snu....:(

Lencja nie nocny marek, tylko dziecko mnie wzywało:(

magdziak napisałaś że mała dłużej ci nie spała po kleiku. A 9:30 to jest co???? Jak dla mnie to środek dnia obecnie!:(( Ile ty byś chciała żeby Ci mała spała??

Perfecta - dziękuję Ci kochana za miłe słowa... powiedz mi, jak doszliście do tego że Jasiu miał wzmożone napięcie? czy zachowywał się dziwnie czy lekarz to stwierdził???

No i zadzwonili z komendy że portfel jest u nich ale niestety bez kasy :-(ale dobre chociarz to ze dokumenty są:-).Mąż muwi że jeszcze obrączke nosił cały dzień w portfelu żeby nie zgubić a jak wychodził z pracy założył no i dobrze bo tak to by obraczke też zgubił:no:
Ale dziś paskudna pogoda nawet na spacer nie da rady wyjść chociarz troche się zaczeło przejaśniać może wyjdzie słoneczko
Pisałam wczoraj że nie działają mi gry wyskakuje żeby zainstalowac program adobe .com ale się boje czy jest bezpieczny poprzednio spierniczył się dysk i ten co naprawiał powiedział żeby nie zciągać żadnych programów no ale co zrobić jak duzo rzeczy przez to nie działa:-(zna się któraś na tym?

No i zadzwonili z komendy że portfel jest u nich ale niestety bez kasy :-(ale dobre chociarz to ze dokumenty są:-).Mąż muwi że jeszcze obrączke nosił cały dzień w portfelu żeby nie zgubić a jak wychodził z pracy założył no i dobrze bo tak to by obraczke też zgubił:no:
Ale dziś paskudna pogoda nawet na spacer nie da rady wyjść chociarz troche się zaczeło przejaśniać może wyjdzie słoneczko
Pisałam wczoraj że nie działają mi gry wyskakuje żeby zainstalowac program adobe .com ale się boje czy jest bezpieczny poprzednio spierniczył się dysk i ten co naprawiał powiedział żeby nie zciągać żadnych programów no ale co zrobić jak duzo rzeczy przez to nie działa:-(zna się któraś na tym?
Ja bym ściągneła ale nie na dysk c tylko d;)

reklama
Do góry