reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hehehe przecudowne to jest takie właśnie yyyyyy z eeeee z beeeee :) Zwłaszcza jak go na ręce wezmę:) No i gdzieś przeczytałam że w tym wieku dzieci już się przywiązują do przedmiotów i Jasiek od dłuższego czasu nie zaśnie bez swojej maskotki "żyrafka" :)

Witajcie;)
GOSIAGRO wszystkiego Najlepszego zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci mężuś nago tańczy:)
Perfecta moja jak śpi to albo się śmieje albo płacze;)Dzisiaj co przez sen zrobiła ssała karuzeleę to dopiero jaja;)Szukała mojego cyca a, że natrafiła na podstawę karuzeli to ssała wystający dobrze, że plaastykowy mechanizm:)
Ale u nas wieje masakra!!!

Witajcie;)
GOSIAGRO wszystkiego Najlepszego zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci mężuś nago tańczy:)
Perfecta moja jak śpi to albo się śmieje albo płacze;)Dzisiaj co przez sen zrobiła ssała karuzeleę to dopiero jaja;)Szukała mojego cyca a, że natrafiła na podstawę karuzeli to ssała wystający dobrze, że plaastykowy mechanizm:)
Ale u nas wieje masakra!!!

hahahaha super!!!!! :) U nas też pada wieje i pochmurno

Zastanawiam się nad zakupem Emu , takich troche wariackich ale innych od wszystkich. Chciałam kupić gumiaki:) ale niestety moje golonki mają za duży obwód i żadne nie pasują na mą "zgrabną" nóżkę
http://moda.allegro.pl/sexi-kozaki-sniegowce-emu-flower-4-kolory-tutaj-37-i1279911959.html

Ostatnia edycja:
reklama
zdec zasiała we mnie niepokój tymi pojemnościami aventa i zrobiłam eksperyment- przelałam 180 ml wody z pojemnika do ściągania mleka avent do mojej miarki kuchennej i sie zrobiło prawie 210 ml, jak z tej kuchennej miarki przelałam 100 ml do butelki aventa to mi nadal 100 ml wyszło.... na tych pojemnikach to wiem dlaczego błąd jest: kropeczki oznaczające podziałkę są w równej odległości od siebie, a pojemnik sie rozszerza do góry :) ale ze mnie detektyw :p

u nas pogoda taka, że mi się nawet nie chce głowy myć, bo se myślę i tak na spacer nie wyjdziesz, poza tym muszę max szybko wyleczyć fifiego do końca, bo w okolicach 3 listopada mamy szczepienie i nie chciałabym go przesuwać, czeka nas jeszcze jedno i chciałabym jeszcze na macierzyńskim być jak ono wypadnie

co robicie na obiadek dziś? bo ja mielone, ale jakoś mi się nie chce za robotę zabrać, w sumie mam czasu duuuużo, skoro na spacer nie idę :p

może ponadrabiam zaległości prasowe: pani, twój styl i dziecko czekaja na przeczytanie :)

miłego dnia :)

Do góry