reklama
ja nie robię przerwy na @, ale za to już mam takiego lenia na te ćwiczenia że nie wiem czy wytrwama już robię równiutki miesiącTe co cwiczą "6W"- robicie przerwę na @? Kurcze, boję się,że mnie zaleje.
u nas nocka przespana, pobudka o 6 no i teraz mała śpiewa w łóżeczku
moja krzyczy ałłłłłł ałłłł aaaałłłłł,jaaaaaajjaaaa lub piszczy codziennie coś nowegoKochane czy wasze Dzidzie też jak są śpiace wydają odgłosy malutkiej owieczki?
Ja mam ubaw po pachy od wczoraj
agast22
Fanka BB :)
moja robi yyyyyyyyyyyyyy....ayyyy własnie teraz to słyszeKochane czy wasze Dzidzie też jak są śpiace wydają odgłosy malutkiej owieczki?
Ja mam ubaw po pachy od wczoraj
hehehe przecudowne to jest takie właśnie yyyyyy z eeeee z beeeee Zwłaszcza jak go na ręce wezmę No i gdzieś przeczytałam że w tym wieku dzieci już się przywiązują do przedmiotów i Jasiek od dłuższego czasu nie zaśnie bez swojej maskotki "żyrafka"
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witajcie
GOSIAGRO wszystkiego Najlepszego zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci mężuś nago tańczy
Perfecta moja jak śpi to albo się śmieje albo płaczeDzisiaj co przez sen zrobiła ssała karuzeleę to dopiero jajaSzukała mojego cyca a, że natrafiła na podstawę karuzeli to ssała wystający dobrze, że plaastykowy mechanizm
Ale u nas wieje masakra!!!
GOSIAGRO wszystkiego Najlepszego zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci mężuś nago tańczy
Perfecta moja jak śpi to albo się śmieje albo płaczeDzisiaj co przez sen zrobiła ssała karuzeleę to dopiero jajaSzukała mojego cyca a, że natrafiła na podstawę karuzeli to ssała wystający dobrze, że plaastykowy mechanizm
Witajcie
hahahaha super!!!!! U nas też pada wieje i pochmurno
Zastanawiam się nad zakupem Emu , takich troche wariackich ale innych od wszystkich. Chciałam kupić gumiaki ale niestety moje golonki mają za duży obwód i żadne nie pasują na mą "zgrabną" nóżkę
http://moda.allegro.pl/sexi-kozaki-sniegowce-emu-flower-4-kolory-tutaj-37-i1279911959.html
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
zdec zasiała we mnie niepokój tymi pojemnościami aventa i zrobiłam eksperyment- przelałam 180 ml wody z pojemnika do ściągania mleka avent do mojej miarki kuchennej i sie zrobiło prawie 210 ml, jak z tej kuchennej miarki przelałam 100 ml do butelki aventa to mi nadal 100 ml wyszło.... na tych pojemnikach to wiem dlaczego błąd jest: kropeczki oznaczające podziałkę są w równej odległości od siebie, a pojemnik sie rozszerza do góry ale ze mnie detektyw
u nas pogoda taka, że mi się nawet nie chce głowy myć, bo se myślę i tak na spacer nie wyjdziesz, poza tym muszę max szybko wyleczyć fifiego do końca, bo w okolicach 3 listopada mamy szczepienie i nie chciałabym go przesuwać, czeka nas jeszcze jedno i chciałabym jeszcze na macierzyńskim być jak ono wypadnie
co robicie na obiadek dziś? bo ja mielone, ale jakoś mi się nie chce za robotę zabrać, w sumie mam czasu duuuużo, skoro na spacer nie idę
może ponadrabiam zaległości prasowe: pani, twój styl i dziecko czekaja na przeczytanie
miłego dnia
u nas pogoda taka, że mi się nawet nie chce głowy myć, bo se myślę i tak na spacer nie wyjdziesz, poza tym muszę max szybko wyleczyć fifiego do końca, bo w okolicach 3 listopada mamy szczepienie i nie chciałabym go przesuwać, czeka nas jeszcze jedno i chciałabym jeszcze na macierzyńskim być jak ono wypadnie
co robicie na obiadek dziś? bo ja mielone, ale jakoś mi się nie chce za robotę zabrać, w sumie mam czasu duuuużo, skoro na spacer nie idę
może ponadrabiam zaległości prasowe: pani, twój styl i dziecko czekaja na przeczytanie
miłego dnia