reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Tym razem matka nie może spać, rozbudziłam się całkowicie na karmieniu:-(

perfecta super wiadomości! Gratuluję tak dobrego rozwoju Jasia:-)

katarzynajanicki a ty tak szybko podajesz jabłuszko z przepisu lekarza? Żeby Fifi przybrał na wadze? Mam nadzieję że z kupkami wszystko się unormuje:)

Milka będzie dobrze! Najważniejsze że przybiera na wadze:-) A skoro zdrowo wygląda, to wydaje mi się że za bardzo się przejmujesz;-) Moja też nie przybrała jakoś za wiele, ma 3,5mies i przybrała od urodzenia 2180g.

ewelinka mi już dziewczyny na forum pisały że niestety kleik nic nie daje jeżeli chodzi o długość spania:-( No i rzeczywiście u nas się sprawdza, mała nie śpi wcale dłużej po kleiku:-:)-( Jeszcze nadzieja w kaszce, chociaż jak to się mówi nadzieja matką głupich;-) (od 19 już karmiłam ją dwa razy, o 23 - 120ml, no i teraz o 2 - 90ml)

paula super z tą działką:-) Tak po cichu też mi się marzy domek za miastem:-) Tylko to raczej odległe marzenia:-(

kajdusia niestety często tak jest że werdykt w naszej ocenie jest niesprawiedliwy!:-( Gratuluję, powrotu kotka, wie gdzie będzie mu najlepiej:-)

Widzę że więcej mam spać nie może;) Ja idę spróbować, może teraz Morfeusz zabierze mnie w swe objęcia:-D:-D

reklama
Witam się i ja....
Pola wstała o 4.30(czyli 5.30 polskiego czasu) zjadła zrobiła kupe za kupą i postanowiła już nie spać....Także dyndam się z nią w salonie...Oczy mi się kleją...no ale ta chce gadać....Masakra jakaś....No a P. śpi sobie smacznie ...Nawet oka nie otworzył...I gdzie te obietnice że bedzie wstawał ze mną....Wczoraj jak wstał to odrazu z rana po red bulla pojechał....bidulek niewyspany....wrrrrrrrr
No nic sprawdzę może wygrałam wczoraj w Lotto!!! Jak tak to lecą z Polcią na Karaiby a on niech sobie smacznie śpi!!!!

edit: NO NIC MOŻE WYGRAM DZIŚ!!!!!!!! Ach to życie!!!!

Ostatnia edycja:
Gosiu - Wszystkiego Dobrego z okazji urodzin.....Samych radosnych chwil, zadowolenia z Majusi i uśmiechu na twarzy każdego dnia....
Oby Tobie i Twojej rodzinie zawsze sprzyjało szczęście ....

witam się i ja z ranka

przepraszam że nie poodpisuję, nadrobię to popołudniu ( ale jestem czytam i kontroluję sytuację na bieżąco )

Gosiu przyjmij także od nas najpiękniejsze życzenia mnóstwa miłości i uśmiechu każdego dnia, niech Majeczka codziennie daje mamusi dużo powodów do uśmiechu a przede wszystkim baardzooo dużo zdróka dla całej Waszej trójeczki:-)

ja wykorzystuję męża w każdy możliwy sposób;-):-)
dziś czekam aż maluchy wstaną, podrzucamy je do mamy i wybieramy się na jakies większe przed zimowe zakupy

odezwę sie po powrocie

acha.....wrzuciłam na FB nieco fotek imprezowych:-)

miłego dnia

Gosiu- w dniu Twojego święta życzę Ci pięknych marzeń, ktore uda się zrealizować, duzo zdrówka dla Ciebie, Majeczki i męża, szcześcia, dużo uśmiechu i wszystkiego co najlepsze!

Dzien dobry! U nas nocka tylko z jedną pobudką o 4 :)

pielęgniarstwo :)

Emilka o 16.30 zasnęła i śpi dalej. Już z jednego cyca mleko ściągnęłam, teraz czas na drugi. Dziś cały jest taki śpiący dzień, a mi ciągle wkładki przeciekają :/ Ale niech śpi mała, przy ostatnim katarku przespała 11h i to jej pomogło. Może teraz też poskutkuje? Idę po laktator i zaraz też się położę spać :)

Witam Cię Konnicznka wsród nas. Widzę ,że wszystkie Emilki to śpiochy :)

:angry::no::realmad: Konkurs Chopinowski spadł na psy. Werdykt jury jest skandaliczny:crazy::no::wściekła/y: Wiem, że to nie to forum, ale muszę dać upust emocjom wszędzie gdzie się da :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrrr....
A dla Was słodkich snów nieprzerwanych płaczem dzieci :-D

Kochana to nie pierwszy i nie ostatni konkurs z przekrętem. Takie już mamy czasy.

Witam i ja.U nas wieje jak w Kieleckim. Mam lenia od rana i jeszcze mi się @ przyplątała :) Dobrze że wczoraj gar grochówki ugotowałam , to mam dzisiaj wolne z obiadem. Te co cwiczą "6W"- robicie przerwę na @? Kurcze, boję się,że mnie zaleje.

GOSIU, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I ZDROWIA DLA CAŁEJ RODZINKI.
ABYŚ ŻYŁA NAM STO LAT!!!
:-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-):happy2::-)

reklama
witam się i ja:-D

Maja urzęduje od 6 ciekawe kiedy zamierza pójść spać:dry:
paula - gratuluje działki, w końcu uwolnicie się od teściowej:-D
Kajdusia - kotek wie gdzie dobrze:-D
eagle - udanych zakupów
emalia - ja mam teraz @ i ćwiczę cały czas

Do góry