emalia82
Fanka BB :)
kurcze, laski chyba musze brac kartke i zapisywac co ktorej odpisac
juz mi z glowy wywialo
tak na szybko co pamietam
perfecta napisz prosze co to za plytki z joga,jakis czas temu chcialam sie za to zabrac ale w zaciszu domowym lepiej niz w studio, przynajmniej na razie
koriander do spacerowki chyba bedziemy sie przesiadac gdzies za miesiac, dwa, jak tylko Jas zacznie sztywno siedziec bo gondolka mala sie robi, szkoda ze nie przezimujemy w gondoli ale kupie spiwor z owczej welny i bedzie mu cieplo
AniaCh to chyba dobra konsystencja skoro jest jak ciasto drozdzowe a sluzu bys nie przeoczyla, widac go jak jest,
moze za czesto zmieniasz mu mleko i nie moze sie przyzywczaic? mi Jas do nowego przyzwyczajal sie 2 tygodnie
dodatkowo podawalam mu lakcid jako oslone na jelitka, moze to wam pomoze
Paula a wiec nie tym razem
Paulka sie usmialam jak przeczytalam ze twoja mala zasypia juz przy ksiazeczkach, super, chyba musze na Jasku wyprobowac
Agi ja wlasnie tez mysle o kartkach na swieta z Jasiem w roli glownej, jak ogladalam na ebay i allegro to w Anglii sa swietne ubranka swiateczne
super maja napisy, np. wszystko czego mamy chca na swieta to CICHA NOC
juz zaczynam sie nakrecac na te pierwsze swieta z Jasiem
Emalia ale ten twoj Jas to slodziak, widzialam zdjecia na nk, sliczniutki i tak super wygladal na basenie
a jak sie bawiliscie? jest sens z takim maluszkiem isc? ja sie zastanawiam czy z Jasiem sie nie wybrac
Kajdusiu ty to masz super zawod, tyle przygod, a tego apartamentu po cichu zazdroszcze a zdjecia chcetnie obejrze na zamknietym
Avena teraz dopiero sie zacznie z guzami, stluczeniami itd. nie martw sie, to nie znaczy ze jestes zla mama
o rany chyba odpisalam, a jak cos mi sie przypomni to dopisze
najgorsze jest to ze pisanie postow uzaleznione jest od snu Jasia, jak sie budzi to mi juz wszystko z glowy wylatuje
dzis malz wraca
emalia a byliście sami czy np. z jakąś grupą zorganizowaną?
Pojechaliśmy z dziecmi sami. Mi się wydaję ,że warto. Zmienialiśmy się z mężem żeby z córką poszalec a Jasiek zadowolony. Wczoraj jak go kompaliśmy to mąż najpierw mu nogi wsadził a ten zaczął szalec jak by nie wiadomo ile wody było. To znak, że mu się podobało. Teraz za miesiąc jedziemy ( po wypłacie) Może udało by się wybrac w więcej osób? Jak będę się wybierać to dam znac i spróbujemy się umówić Wrocławianki kochane.
Mnie chyba grypa jelitowa złapała masakra!!!całą noc na kiblu i waga znów poleciała ;( ważę dzisiaj 55;(
Lenko, współczuje i jednocześnie zazdroszcze. Też by mię zdało w tak prosty sposób trochę zgubic.
Dziewczyny jak Wam idzie z 6W? Macie jakieś dolegliwości bólowe? Mnie w pachwinie boli. I jakie rezultaty? Ja jeszcze nie widzę po 10-ciu dniach ;(