A
Alusia8989
Gość
Cześć Dziewczyny. Ja się nie odzywałam tyle czasu bo non stop coś. Moje dzieci są bardzo wymagające i niestety nie mam kompletnie czasu żeby usiąść na BB i z Wami popisać. Ostatnio oparzenie, teraz Jasiowi ząbki wychodzą (2 trójki naraz) a Oluś też ostatnio non stop marudzi. Tylko na rękach i na rękach ...
Piszecie o żłobkach My mamy miejsce dla obu od stycznia ale jak sobie to przemyślałam to chyba wole ich zostawić z nianią. Niby koszt żłobka za obu to jakieś 700zł miesięcznie a niania wyjdzie nas ok.500zł bo u nas jest 5zł/h :-)
No mi urlop macieryński kończy się 28 pażdziernika potem jeszcze 2 tygodnie to do 10 listopada potem urlop to do 10 grudnia i potem podciągne L4 i od stycznia wracam niestety :-(
U nas nocki w miare. Olek budzi się ok. 1 potem 4.30 a potem o 7.30 już wstajemy bo i Jasio się budzi :-)
Eagle Tobie życze szczęścia, miłości na "nowej" drodze życia :-)
Paula no to ja też się ciesze że test negatywny jeśli dla Ciebie to dobra wiadomość :-)
Odezwe się znowu potem bo teraz dzieciaki chcą jeść, pić i wogole krzycza ;p:-)
Piszecie o żłobkach My mamy miejsce dla obu od stycznia ale jak sobie to przemyślałam to chyba wole ich zostawić z nianią. Niby koszt żłobka za obu to jakieś 700zł miesięcznie a niania wyjdzie nas ok.500zł bo u nas jest 5zł/h :-)
No mi urlop macieryński kończy się 28 pażdziernika potem jeszcze 2 tygodnie to do 10 listopada potem urlop to do 10 grudnia i potem podciągne L4 i od stycznia wracam niestety :-(
U nas nocki w miare. Olek budzi się ok. 1 potem 4.30 a potem o 7.30 już wstajemy bo i Jasio się budzi :-)
Eagle Tobie życze szczęścia, miłości na "nowej" drodze życia :-)
Paula no to ja też się ciesze że test negatywny jeśli dla Ciebie to dobra wiadomość :-)
Odezwe się znowu potem bo teraz dzieciaki chcą jeść, pić i wogole krzycza ;p:-)