reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kupilam w sklepie ze zdrowa zywnoscia, parze dla Lili normalne herbatki np rumianek, melisa, czarny bez, malinowa a czasami daje wode
U nas problemem jest ze za nic nie pociagnie z butelki i musze poic lyzeczka, no ale przynajmniej wypija jakies 50 ml dziennie
Co do wozka to u nas problemem jest ze jej sie nie podoba lezenie, jak nie spi to albo chce usiasc i sie ciagle podciaga albo ryczy bo chce na rece i sie porozgladac:baffled::cool2:

Dziewczyny kiedy sie przesiadacie na spacerowke?

No właśnie ja dzisiaj podjęłam decyzje o zmianie gondoli na spacerówkę - Oskar ledwo się mieści w gondoli z sidzeniem nie ma problemu bo w gondoli mam regulowane oparcie ale jest za to ciasna. jak przyjdzie zakładać cieplejszy kombinezon to się już nie zmieści

reklama
Ależ moja mała dzisiaj utrapienie :-)...Od rana spała tylko nieco ponad godzinę...tzn. dwa razy po 35 minut...że dopiero godzine temu wzięłma prysznic i to w takim tempie poleciałam go wziąć że wskoczyłam pod niego w biustonoszu...Szok!!!
Zdążyłam zamówić prezent dla P. od Polci na urodziny ...To wprawdzie za miesiąc ale co tam...Kupiłam mu kubas do kawy...ale ze zdjęciami Polci i napisem..."Kocham Mojego Tatusia - Polcia"....I na Świeta kartki muszę zamówić...Tylko muszę kupić jakis strój Mikołajowej dla małej i zrobić jej zdjęcie żeby pasowało........Babcie będą miały radochę...
Jejku czemu to moje dziecię dziś nie śpi...Znów zwalę na swędzące dziąsła, a co tam :-)

emalia82 - mam podobne odczucia do twoich, własnie dzisiaj tak sobie o tym myslałam (odnośnie mojej osoby) - zacytuję czyjeś słowa jestem "niewidzialna" - ale przestałam się już tym przejmować.

Witam:biggrin2: u nas ok Ksawerek zdrowy tylko mnie jakos wczoraj rozlozylo wymioty i biegunka od samego rana do tego goraczka lezalam plackiem przez caly dzien dobrze ze M w domu to sie malym zajol bo tak to nie wiem co bym zrobila ale za to tatus wreszcie pierwszy raz wykopal synusia :tak:mielismy wczoraj pojechac pierwszy raz z malym na basen bardzo bylam ciekawa jego reakcji a tu taki zonk...

Emalia-i ja mam podobne odczucia a tlumacze to sobie podobnie jak AgentkaRR

Ewitka- trzymam bardzo mocno kciuki

athena-maly kawaler z Krzysia

Koriander-a ja fotki widzialam super,a co do herbatek to nie mialam pojecia ze mozna niemowletom takie "zwykle' parzyc?!

Perfecta - zycze wytrwalosci

Hefi-kuruj sie

Paula nie trzymaj nas w niepewności...Robiłaś test?

edit: Doczytała że boisz się zrobić test...Odwagi...Przynajmniej będziesz wiedziała co i jak!!!!

Mi Kamil dał dziś sporo wolnego czasu niestety :-) W domu porobione (przynajmniej trochę) a że w tv niema co oglądać a Housa obejrzałam już wszystko co miałam do obejrzenia to znalazłam sobie nowy serial do oglądania "Pamietniki wampirów" :-( :-( Głupia jestem po co w ogóle zaczynałam oglądać teraz znów zmarnuję kilkadziesiąt godzin by obejrzeć wszystkie odcinki, żeby zobaczyć jak się skończy. Serial w sam raz dla miłośniczek takich klimatów jak wampiry i wilkołaki :-D

A jeśli chodzi o "niewidzialne" posty i osoby na forum to może założymy klub niewidzialnych forumowiczek :-)

Witajcie !!
Athena przystojniak;)
Gosiagro o co chodzi ze zdjęciami???
Emalia będzie wszystko ok to jesienna depresja;(

Ostatnia edycja:
To ja się za siebie i pewnie nie tylko za siebie wytłumacze :)
Ja czytam wszystkie wasze posty i staram sie byc na bierząco... chyba że mała da mi tak popalić że przeczytam tak żeby wiedzieć co się dzieje. Nie odpisuje każdemu bo zajęło by mi to tyle czasu że mała by sie zawyła ;) ale jak mam coś do powiedzenia (napisania) to pisze (chyba że mała mi nie pozwoli to później już nie wracam się do kilku stron wstecz bo rozmowa biegnie na inny temat) i wsio. Więc nie denerwujcie się :) i jak macie problem to napiszcie nawet i kilka razy na ten sam temat :) (albo pogrubionym pismem wtedy rzuci się w oczy).

paula ja również czekam na info (żeby nie było ;) )

Mąż z małą na spacerku a ja leżę pod kołdrą bo się strasznie czuje :( Jutro teściowa rano przyjedzie bo mąż pracuje i mi pomoże przy małej bo dzisiaj to juz ledwo dawałam radę ją bawić :( Nie mam siły wogóle na nic, czuje się obolała i taka jakby mnie walec przejechał :/ Wzięłam sobie coldrex i na noc pewnie aspiryne wezmę - mam nadzieje ze mała da mi w nocy troche luzu bo znowu ja się nią zajmuje.

reklama
Ja właśnie od wczoraj wożę Kacperka już w spacerówce, bo mu ciasno bylo.
Paula - trzymam kciuki aby było tak jak chcesz :-)
Ja wczoraj dałam Kacperkowi troche marchewki wczoraj zjadł z 4 łyzeczki , ale nie wpadł w zachwyt a dzisiaj już nią pluł.
Dziewczyny , które miały dzisiaj szczepienia i jak? mam nadzieje że dzieciaczki były dzielne :-), my mamy jutro ostatnie szczepienie

Do góry