reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ooojjj...super serial :) Wciągnęłam się jak byłam w ciązy i w dwa dni obejrzałam calą 1 serie :) Teraz czekam na 2 :)

Właśnie druga już jest a w zasadzie 5 odcinków :-) jak znam siebie to całą noc będę siedzieć :-)

Jeśli chodzi o filmy to polecam obejrzeć RED fajna komedyjka a Bruce Willis nawet w tym wieku ma coś w sobie :-) Chciałabym aby mój mąż za 30 lat też miał taką figurę :-) Jednakże obejrzałam potem szklaną pułapkę aby wymazać obraz starego Willisa :-)

Dziewczyny które się pochorowały nie wygłupiać mi się, zima dopiero przed nami a jak chorować to po macierzyńskim :-) po co teraz marnować chorobowe :-)

Ostatnia edycja:
reklama
HEFI rychłego powrotu do zdrowia!!!Bo jak ja wpadnę do Ciebie na Grzańca to szybko wyzdrowiejesz:)
GOSIAGRO podałaś jakiegos maila na którego sie wysyła zdjęcia tylko, że ja nie wiem o co chodzi:((

Paula się odzywała cały dzien zalatana jestem i nie doczytałam

Klementinka- poszłam za przykładem Koriander, kupiłam malinowa herbapolu i fruktozę, dostałam w realu, ale Fifi nie bardzo chce to pić, woli te z Hippa, tylko ona chyba wywołała ten sam skutek co u Jasia, więcej nie bedę mu na razie podawała

Moja już śpi 1.45 minut....Szok!!!
P. pojechał kupić coś słodkiego na wieczór....Jutro mamy z P. trochę spraw do załatwienia....Mam nadzieję że Polcia będzie miała lepszy humorek jutro....Chociaż nie powinnam narzekać....Po prostu chciała spędzić dziś dzień blisko mamusi.....
Idę zajrzę do niej bo od kilku dni zasypia z pieluchą przy buzi a ja się potem boję że zakryje sobie twarz tą pieluszką i stanie się coś złego...Ot take matyczyne schizy!!!!

Paula się odzywała cały dzien zalatana jestem i nie doczytałam

Klementinka- poszłam za przykładem Koriander, kupiłam malinowa herbapolu i fruktozę, dostałam w realu, ale Fifi nie bardzo chce to pić, woli te z Hippa, tylko ona chyba wywołała ten sam skutek co u Jasia, więcej nie bedę mu na razie podawała

Nie robiła Paula testu bo się bała...Mówi że jutro z rana zrobi!!!! Zobaczymy!!!!

Właśnie druga już jest a w zasadzie 5 odcinków :-) jak znam siebie to całą noc będę siedzieć :-)

Jeśli chodzi o filmy to polecam obejrzeć RED fajna komedyjka a Bruce Willis nawet w tym wieku ma coś w sobie :-) Chciałabym aby mój mąż za 30 lat też miał taką figurę :-) Jednakże obejrzałam potem szklaną pułapkę aby wymazać obraz starego Willisa :-)

Dziewczyny które się pochorowały nie wygłupiać mi się, zima dopiero przed nami a jak chorować to po macierzyńskim :-) po co teraz marnować chorobowe :-)

Mi się macierzyński kończy dopiero na wiosnę....Wracam pod koniec marca....może początek kwietnia....Uroki Anglii....

reklama
ufff...mój dziś nawet miał dobry dzień ..dzięki Ci o najjaśniejszy :) Teraz noc...mały się nie budzi to nie karmię w nocy no i budzę się z przepełnionymi i bolącymi piersiami.
Coś za coś. Oddałam małego na chwilę mężowi..a niech się uczy...choć czuję, że mały zaraz wybuchnie rykiem hahah

Do góry