Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Krzysiu jaki przystojniaczek....Czyżby rósł Ci łamacz kobiecych serc????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, obiecałam, że do was zaglądnę, jak będę znała płeć dziecka, podczytuję was ostatnio prawie regularnie, jednak brakło mi odwagi, żeby wam popsuć sielską atmosferę opieki nad waszymi cudownymi maluszkami.
Jakieś fatum nade mną wisi. Najpierw poronienie prawie rok temu, teraz od trzech tygodni życie w nerwach, bo na USG połówkowym wyszły wady genetyczne (podejrzenie przepukliny oponowej z tyłu główki). Miałam już robione 3 USG, w tym jedno specjalistyczne, jutro idę do kliniki na następne. Tak się strasznie boję, bo jak dotychczas nikt nam nie mówi co nas czeka, jedynie mówią o operacji zaraz po porodzie, czy są jakieś szanse na unikniecie wad, jesteśmy z mężem przerażeni. Niestety pęcherz z tyłu główki nawet ja widzę na USG, tak bym chciała, żeby to jednak okazało się, że to coś innego - mniej groźnego. Tak strasznie się boję. Myślałam, ze jak dowiem się, ze będę miała córeczkę, to będę skakać z radości, a tu taka sytuacja, niepewność, czego nowego dowiem się jutro.
Zdec, Helenka nie ma skazy...dostała ten Pepti, bo...po Nanie jak miała 2 tyg.bolał ją brzuszek, a po przejściu na Bebilon Comfort-i krwi i śluzie w kupce, pediatra zaleciła przejście na Pepti.:-(Po Pepti nadal bolał ją brzuszek, ale kupy były w miarę OK...Ania. a ten NAN HA też jest dla skazowców? Bo skoro dajesz pepti to Helenka ma skazę białkową jak rozumiem?
Czy gotujecie jedzonko dla maluchów?? Ja jestem leń i daje mu tylko słoiczki i tylko jabłuszko robie sama bo mam taką pyszną odmianę.
.