Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Mała zasnęła 15 minut temu....Idę o zakład że za jakieś 20 minut będzie już nie spać!!!! Na szczęście P. już w domku....I mogę odsapnąć....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi Kamil dał dziś sporo wolnego czasu niestety :-) W domu porobione (przynajmniej trochę) a że w tv niema co oglądać a Housa obejrzałam już wszystko co miałam do obejrzenia to znalazłam sobie nowy serial do oglądania "Pamietniki wampirów" :-( :-( Głupia jestem po co w ogóle zaczynałam oglądać teraz znów zmarnuję kilkadziesiąt godzin by obejrzeć wszystkie odcinki, żeby zobaczyć jak się skończy. Serial w sam raz dla miłośniczek takich klimatów jak wampiry i wilkołaki
A jeśli chodzi o "niewidzialne" posty i osoby na forum to może założymy klub niewidzialnych forumowiczek :-)