reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mała zasnęła 15 minut temu....Idę o zakład że za jakieś 20 minut będzie już nie spać!!!! Na szczęście P. już w domku....I mogę odsapnąć....

reklama
Mi Kamil dał dziś sporo wolnego czasu niestety :-) W domu porobione (przynajmniej trochę) a że w tv niema co oglądać a Housa obejrzałam już wszystko co miałam do obejrzenia to znalazłam sobie nowy serial do oglądania "Pamietniki wampirów" :-( :-( Głupia jestem po co w ogóle zaczynałam oglądać teraz znów zmarnuję kilkadziesiąt godzin by obejrzeć wszystkie odcinki, żeby zobaczyć jak się skończy. Serial w sam raz dla miłośniczek takich klimatów jak wampiry i wilkołaki :-D

A jeśli chodzi o "niewidzialne" posty i osoby na forum to może założymy klub niewidzialnych forumowiczek :-)

Ooojjj...super serial :) Wciągnęłam się jak byłam w ciązy i w dwa dni obejrzałam calą 1 serie :) Teraz czekam na 2 :)

hefi - szybkiego powrotu do zdrowia

Oskar usnął więc biore sie za prasowanie bo nie mam już gdzie upychac prania:-)a kolejne juz czeka na włożenie do pralki

zyrafka - u mnie rajtki body na dł rękaw+bluzeczka+bluza gruba na nóżki jeszcze spodnie i skarpety i jak w wózku to przykryta kołderką i tą klapką na gondolę, a jak do fotelika to kocyk. Jak jest bardziej zimno to kombinezon.

emalia - różnica między bąblami jest niesamowita!!!Ja ostatnio oglądałam filmik z Igą jak miała 2 tyg i też się dziwiłam że taka maleńka była. Doczytałam że się martwisz że nikt nie zauważył. nie przejmuj się, ja wczoraj napisałam że Igula się turla z plecków na brzuch i też bez echa tylko gosiagro skomentowała:-(

Klementinka - ja nie podaję narazie malinowej, chciałabym nauczyć małą picia wody

Kasiek - ja chcę przytyć!!!!!:-D spodnie w rozmiarze 34 to już lekkie przegięcie:-D

muszę lecieć, dokończę później...........

Hefi- zdrówka, zdrówka. Ja też dzisiaj zdycham, katar mam straszny i ogolnie deprecha.

Paula- trzymam kciuki za to czego sobie życzysz ;)

Już mi lepiej. Myślałam, że tylko ja się tak czuje, " niewidzialna". Buziaki dla Każdej z osobna i dla wszystkich słodziaków.

Athena83 – dopiero zaczynam wprowadzać Krzysiowi stałe pokarmy. Najpierw był soczek (jabłkowo-wiśniowy), teraz marchewka – ze słoiczka. Na pewno będę na słoiczkach, gdyż nie mam zaprzyjaźnionych dostawców warzyw i owoców nie pryskanych chemią J

Kasiek1983 – mój się drapie na całego. Obcinam mu paznokcie co drugi dzień (jak śpi) i niewiele to pomaga. Mały masochista J

Anecznik – zapisuję się J

Przegrałam zakład Młoda nadal śpi...a to już prawie godzina....

Hefi - przykro mi że tak źle się czujesz....Liczę że szybko odzyskasz zdrówko....Dobrze że mąż i teściowa mogą Ci pomóc przy Julci...A żeby nocka była przespana przesyłam godzinki snu dla Julci....

reklama
athena - duży ten twój Krzyś:szok: a kolega pierwsza klasa:-D, jedzonko daje ze słoiczków na razie
kasiek - ja nigdy Mai mocno wrzeszczącej nie zostawiam, żeby się wypłakała, zawsze biorę i tule:tak:,
Perfecta - wow, to nieźle ci z ta joga poszło:-), ja jak zrobiłam pierwsze ćwiczenia po ciąży to zakwasy na maksa przez 3 dni miałam:cool2:
lena - nie rozumiem:confused:, jakimi zdjęciami??
avena - 34:szok::szok: wow w życiu tyle nie miałam, najmniejszy rozmiar to 36, ale to dawne licealne czasy, a teraz 40:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry