reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Powrzucałam zdjęcia na FB :)

Coś się dzisiaj kiepsko czuje :/ chyba mnie przewiało... jakaś taka połamana jestem i jak tylko mogę (mała śpi lub się sobą zajmuje) to leże pod kołderką, temperaturę mam 36,2 :/ więc jestem osłabiona... Mam nadzieję że mąż się dzisiaj w nocy wyspał i po pracy da rade sie małą zająć to może uda mi się zdrzemnąć bo narazie mimo chęci jakoś nie mogę spać.

Ewitka - przytulam mocno i trzymam kciuki... daj znać po usg.

Ja o spacerówce też ostatnio myślałam bo w gondoli to tak miejsca jest juz niewiele ... zobaczymy w jakim tempie teraz mała będzie rosnąć :) bo może uda nam się wytrzymać do końca roku w gondolce jeszcze.

Przepraszam, nie wiem czy ktoś w ogóle zauważy mój wpis. Ale po roku czasu na tym forum, przykro jest wciąż pisac " do ściany". Nie nadaje się tu. Za bardzo przeżywam ciężkie sytuacje u Was,a mi nikt nie odpisuje ( prawie). To samo na naszej klasie. Ja wciąz oglądam i staram się każdej napisac miłe słowo a mi nikt. Więc śmiało stwierdzam że jestem nielubiana, albo uważana za trolla. Smutno mi. Dziękuje Wam. pa :(

Hej KochanaJednego dnia Twój zostanie pomini
Też tak miałam że wydawało mi się że nikt nie czyta moich postów i że każdy ma gdzieś moje kłopoty....Ale chyba po prostu miałam gorszy dzien....Tak bywa czasami że niektóre posty zanikną wsród innych....Jednego dnia Twój zostanie pominięty innego dnia innej....Ale czytamy wszystkie posty....A Kasiek podziękowała Ci nawet za Twojego posta,....
A ja oglądałam Twoją rodzinkę na basenie...Śliczne zdjęcia...Gratuluje udanej rodzinki i Jasia super pływaka!!!!

Przepraszam, nie wiem czy ktoś w ogóle zauważy mój wpis. Ale po roku czasu na tym forum, przykro jest wciąż pisac " do ściany". Nie nadaje się tu. Za bardzo przeżywam ciężkie sytuacje u Was,a mi nikt nie odpisuje ( prawie). To samo na naszej klasie. Ja wciąz oglądam i staram się każdej napisac miłe słowo a mi nikt. Więc śmiało stwierdzam że jestem nielubiana, albo uważana za trolla. Smutno mi. Dziękuje Wam. pa :(
e tam, no cos ty ja tak czesto sie czuje, czasami mam wrazenie ze kilka dziewczyn tylko sobie nawzajem odpisuje a ja pisze sama ze soba. Tez wkleilam zdjecia Lili z Kajdusia i Malgosia i zero reakcji (poza gosiagro) wiec je usunelam. Ale jednak zawsze odezwie sie jakas dobra dusza i znowu jest dobrze:happy2:. Nie przestawaj pisac, ja strasznie lubie ogladac zdjecia Jasia (jaki on duzy w porownaniu do i tak sporego nowordodka!) i czytac co u ciebie slychac!

Hefi - to życzę zdrówka:tak:
emalia - kochana nie denerwuj się i nie bierz tego do siebie, widzisz każda z nas jest zaabsorbowana maluchem i nie zawsze się udaje odpisywać, choć ja staram się każdemu coś napisać i twój dzisiejszy wpis skomentowałam;-) nawet nie myśl tak, że cie nie lubimy, lub ze jesteś trollem:no: wybij to sobie z głowy:angry: myślę, ze większość z nas czyta tylko nie każda coś pisze...

Emalia - dziewczyny mają rację , każda z nas choć raz miała takie wrażenie, nie ma się co dąsać bo zdarzy się że post jest przeoczony:) Ja np wczoraj pytałam o soczek jabłkowy :) jedna z nas zauwazyła ale nic się nie stało bo zdarza się przeoczyć lub są jakieś top topicki np jak teraz Paulinka na której wieści wszystkie czekamy:)
Nie smuć się po to mamy to forum by się wzajemnie wspierać i jestem pewna że każda z nas ma na uwadze każdą z nas:)
To się namadrzyłam:p

Ufff...udało mi się nadgonic :)
No więc witam się dzisiaj :)

Emalia - fajne zdjęcie :) A wydaje się, jakby dzieciaczki wogóle sie nie zmieniały
zyraffka - ja ubieram dziecko w body z dlugim rekawkiem, chusteczke na szyje, kombinezon cienki (bez podszycia), buciki cienkie, czapke i cienki kocyk do przykrysia
Ewitka - wspolczuje problemów :(
koriander - to dopero tepo rośnięcia ;)
Jeżeli chodzi o spacerówke, to my pewnie się przezusimy w 6 miesiącu...o ile się bedzie jeszcze miescił...bo teraz jest prawie na styk,ale jakoś wolniej już rosnie..
Emalia - nie bierz tego do siebie, że akurat nikt Ci nie odpisał. Przy takiej ilości dziewczyn na prawde nie sposób odpisać każdej.

Ciekawe co z Paulą?

Ja już się cieszyłam, bo myślałam, ze miesiączke dostałam, a tutaj nagle koniec. Przez dwa dni miałam leciutkie krwawienie i mi przeszło.
Czy wy też tak miałyście? Przed ciążą miałam obfite miesiączki i dlatego nie wiem nawet, czy to było to...

A to pierwsza @??
Ja pierwszą jaka miała n\to istna niagara 7-8 dniowa
kolejne były też bardzo obfite
I co dziwnego to teraz mam tak że kilka dni przed @ pobolewa mnie brzuch jakby już miało być , póżniej 2 dni słabego bardzo nawet krwawienia w zasadzie plamienia , a pózniej kilka dni niagary...

reklama
e tam, no cos ty ja tak czesto sie czuje, czasami mam wrazenie ze kilka dziewczyn tylko sobie nawzajem odpisuje a ja pisze sama ze soba. Tez wkleilam zdjecia Lili z Kajdusia i Malgosia i zero reakcji (poza gosiagro) wiec je usunelam. Ale jednak zawsze odezwie sie jakas dobra dusza i znowu jest dobrze:happy2:. Nie przestawaj pisac, ja strasznie lubie ogladac zdjecia Jasia (jaki on duzy w porownaniu do i tak sporego nowordodka!) i czytac co u ciebie slychac!

OOOO zdjęcia z Kajdusią i Małgosią....Ja nie widziałam....Kochana wstaw jeszcze raz ....Ja na pewno skomentuję.....Please....

Do góry