Dziewczyny kiedy sie przesiadacie na spacerowke?
ja myślę, ze za m-c chyba się już przesiądziemy, bo w gondoli już ledwie miejsca starcza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kiedy sie przesiadacie na spacerowke?
e tam, no cos ty ja tak czesto sie czuje, czasami mam wrazenie ze kilka dziewczyn tylko sobie nawzajem odpisuje a ja pisze sama ze soba. Tez wkleilam zdjecia Lili z Kajdusia i Malgosia i zero reakcji (poza gosiagro) wiec je usunelam. Ale jednak zawsze odezwie sie jakas dobra dusza i znowu jest dobrze. Nie przestawaj pisac, ja strasznie lubie ogladac zdjecia Jasia (jaki on duzy w porownaniu do i tak sporego nowordodka!) i czytac co u ciebie slychac!Przepraszam, nie wiem czy ktoś w ogóle zauważy mój wpis. Ale po roku czasu na tym forum, przykro jest wciąż pisac " do ściany". Nie nadaje się tu. Za bardzo przeżywam ciężkie sytuacje u Was,a mi nikt nie odpisuje ( prawie). To samo na naszej klasie. Ja wciąz oglądam i staram się każdej napisac miłe słowo a mi nikt. Więc śmiało stwierdzam że jestem nielubiana, albo uważana za trolla. Smutno mi. Dziękuje Wam. pa
e tam, no cos ty ja tak czesto sie czuje, czasami mam wrazenie ze kilka dziewczyn tylko sobie nawzajem odpisuje a ja pisze sama ze soba. Tez wkleilam zdjecia Lili z Kajdusia i Malgosia i zero reakcji (poza gosiagro) wiec je usunelam. Ale jednak zawsze odezwie sie jakas dobra dusza i znowu jest dobrze. Nie przestawaj pisac, ja strasznie lubie ogladac zdjecia Jasia (jaki on duzy w porownaniu do i tak sporego nowordodka!) i czytac co u ciebie slychac!