Klementinka
Fanka BB :)
to samo mowi nasza doktor, jej zdaniem najlepiej dziala zimny gryzak a zele bardzo sporadycznieZ tymi zelami na zabki to wam powiem ze krotko dzialaja ale faktycznie przynosza chwilowa ulge w najgorszym bolu, chlodny gryzak lub palce mamy u nas sie najlepiej sprawdzaja. poza tym z zelami trzeba uwazac i nie stosowac czesciej niz dozwolone bo gdzies czytalam ze moga rozluzniac miesnie tchawicy i dziecko moze podczas snu miec problem z oddychaniem
U nas czubki zabkow przeswituja juz 3 tygodnie....moglyby sie zdecydowac w ktoras strone
miejsce i czas mi bardzo pasuja, oby tylko pozostala pogoda taka jak terazKlementinka, kasiajanicka - proponuję wtorek 12:00 koło fontanny (tej obok harmonijki) pasuje Wam? Jeżeli tak to jeszcze pogodę trzeba zaklepać:-) Ktoś jeszcze chętny na toruński spacerek???
A my po kinie Wczoraj byłyśmy na filmie Tetro w reżyserii Coppoli, całość wyszła jak najbardziej pozytywnie, Kornelka nawet dość grzeczna, troszkę popłakała, trochę pospała, trochę pojadła - na sali było ok 10 mam z dziećmi, w różnym wieku, nikt się płaczek czy krzykiem dzieci nie przejmował. Na pewno pójdę na kolejne seanse w tym cyklu o ile będzie mi czas na to pozwalał i filmy będą dla mnie interesujące.
Dziewczyny ad nawilżania noska to nam pediatra odradził póki co wodę morska w sprayu, aby nie podrażniać dodatkowo śluzówki, polecił nam kropelki dla niemowląt Tetrisal S i my ich używamy od kilku dobrych tygodni, 3 razy dziennie i jest lepiej!
my bylismy dzis u pediatry, Jas wczoraj w kupce mial zdzblo trawki takiej lesnej
nie mam pojecia jak on to zjadl
przerazilysmy sie z mama i dzis pojechalysmy na wizyte
lekarz sie smial i mowil ze dobrze ze trawke bo to naturalne, dodatkowo zalecil podawanie lakcidu, czy ktos podawal?
mam wrocic do urozmaicania diety, zwlaszcza w marchew i kleik ryzowy bo to dobre na jelita
jego zdaniem Jas jest okazem zdrowia
uspokoil mnie