Klementinka - dla mnie przyszły tydzień może być jak najbardziej na spacerek, mam nadzieję, że pogoda będzie wciąż taka piękna jak jest teraz a może nawet będzie mniej wiało
Odpada mi tylko czwartek bo idziemy na szczepienie i nie wiem jak Kornelka na nie zareaguje, jak będzie płacząca i drażliwa to nie ma sensu się umawiać na spacery tego dnia. Może np. wtorek? Pasuje Ci?
Kasiajanicka - a Ty jak sie na spacerek zapatrujesz?
Ity nie będzie wtedy w kraju, a
Kajdusia może do nas dojedziesz?
My dziś znowu na dłuugim spacerku, a jutro próbujemy jak to będzie w kinie
Nie chcę zapeszyć ale kolki póki co nie mamy... Nelcia dziś jakaś mocno zmęczona była, oczywiście nie potrafiła zasnąć popołudniu..
więc szybciej ją wykąpałam i od dobrych 25 minut już sobie śpi. Jak ja Wam zazdroszczę tego, że dzieci w dzień potrafią w łóżeczku zasypiać...
Na czwartek zaplanowałam wizytę w pracy muszę złożyć wniosek o urlop wypoczynkowy i dogadać kiedy będę wracała do pracy i na jakich warunkach. Wcale nie mam ochoty tam jechać, ale cóż...
Dziewczyny współczuję Wam przejść w związku z pracą..
A co do rozszerzania diety to ja z jednej strony nie mogę się doczekać,a z drugiej myślę aby przeciągnąć karmienie piersią jeszcze troszkę, chyba zacznę wprowadzać coś więcej tak na miesiąc przed pójściem do pracy to będzie już prawie 5 miesiąc.
Idę kolejny dzień A6W zaliczyć..
a na 21:10 zmykam na basen!:-)