Kasiula1982
Fanka BB :)
ogłaszam, że niniejszym klub założony, kto się chce zapisać???kasia- załóżmy klub antyteść(owa)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ogłaszam, że niniejszym klub założony, kto się chce zapisać???kasia- załóżmy klub antyteść(owa)
u nas podobnie, Jas nie przesypia nocy, budzi sie co 4 godz jakby mial zegarek w brzuszku
ja tez karmie na lezaco i szybko zasypia
ja juz sie przyzwyczailam do takiego rytmu nocy i sie nawet wysypiam
dzisiaj smutny dzien bo maz juz pojechal:--(
klocimy sie ze soba i drzemy koty ale tesknimy i brakuje nam siebie
zobaczymy sie za jakies 20 dni
on ma jeszcze gorzej bo dojdzie mu tesknota za Jasiulkiem
a na dworzu zimno jak cholera, do twego wieje lodowaty wiatr, dzxis spacer byl ekspresowy bo mnie przewialo
ale potem przyjemnie herbatke z cytrynka i miodziem wypic
Avena, Milka sto lat!!!
Zobacz załącznik 288146Zobacz załącznik 288145Zobacz załącznik 288144Zobacz załącznik 288143Zobacz załącznik 288141Zobacz załącznik 288140Zobacz załącznik 288139Zobacz załącznik 288138moje wypociny, pierwszy i piąty zrobiłam dzisiaj a pozostałe jak jeszcze byłam w ciąży, może nie są rewelacyjne ale bardzo lubię to robić)))
zdjęcia słabo mi wyszły, bo za ciemno mam w pokoju
No nie daję rady być na bieżąco....
Piotrek sie nam rozchorował, ja też jakoś podejrzanie pokasłuję, eh...
avena, milka- dziewczynki- dużo zdrowia, radości, miłości i samych szczęśliwych chwil!
bakteria- dobrze, że jesteście już zdrowi, a nocka mam nadzieję, że jednorazowa... miłego "fryzowania"
Klementinka- oby czas bez męża minął szybciutko
Naszym kochanym czerwcowym chłopcom z okazji Dnia CHłopaka dużo uśmiechów, zdrówka, pysznego mleczka i kolorowych snów życzą Małgosia i ciocia kajdusia :-)
No to niezła historia....Biedny Eryczek...Mam nadzieję że z noskiem będzie wszystko dobrze....Wygląda na to że nie można spuszczać dziecki z oka nawet na moment....zaraz was poczytam ale na szybko dam relacje z dzisiejszego wieczoru...
Byly u mnie przyjaciolki jedna z synem ktory w marcu bedzie mial 2 lata. Wyszlam na chwile do kuchni po napoje Olafa wyslalam do ercia bo byl w lezaczku zeby go zabawil. Wszytskie 3 staly wokol Eryka. Nagle sysze krzyk i placz tego chlopczyka myslalam ze sie zakrztusil wchodze do pokoju i patrze a Eryk w lezaczku caly siny i nos bialy.... zasosil sie od placzu okazalo sie ze ten chlopczyk ugryzl go w nos !!! tak bardzi ze az miejscami krew wyszla ... plakal strasznie oblozylam nosek lodem udalo sie go uspokoic przy cycku ale wyglada jak bokser nosek spuchniety i caly czerwony. jutro pewnie beda siniaki a mialam isc skonczyc sprawe oczka i zwazyc go teraz sie boje ze ktos pomysli ze go maltretuje. Na szczescie nosek w srodku musi byc w calosci bo nie leciala z niego krew i oddycha normalnie. wniosek im wiecej osob pilnuje tym pilnowanie gorsze.... Kiepski tydzien mamy najpierw Olafa oko a teraz eryka nos, tak sie wystraszylam i zdenerwowalam ze rece mi sie trzesly i myslalam ze zalicze zigoletto
zaraz was poczytam ale na szybko dam relacje z dzisiejszego wieczoru...
Byly u mnie przyjaciolki jedna z synem ktory w marcu bedzie mial 2 lata. Wyszlam na chwile do kuchni po napoje Olafa wyslalam do ercia bo byl w lezaczku zeby go zabawil. Wszytskie 3 staly wokol Eryka. Nagle sysze krzyk i placz tego chlopczyka myslalam ze sie zakrztusil wchodze do pokoju i patrze a Eryk w lezaczku caly siny i nos bialy.... zasosil sie od placzu okazalo sie ze ten chlopczyk ugryzl go w nos !!! tak bardzi ze az miejscami krew wyszla ... plakal strasznie oblozylam nosek lodem udalo sie go uspokoic przy cycku ale wyglada jak bokser nosek spuchniety i caly czerwony. jutro pewnie beda siniaki a mialam isc skonczyc sprawe oczka i zwazyc go teraz sie boje ze ktos pomysli ze go maltretuje. Na szczescie nosek w srodku musi byc w calosci bo nie leciala z niego krew i oddycha normalnie. wniosek im wiecej osob pilnuje tym pilnowanie gorsze.... Kiepski tydzien mamy najpierw Olafa oko a teraz eryka nos, tak sie wystraszylam i zdenerwowalam ze rece mi sie trzesly i myslalam ze zalicze zigoletto