reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Katarzynaa może ta lekarka chce dobrze dla Was;)Nie ma co się dąsać wg mnie to rzeczywiście mało przybiera teraz powinien min 120 na tydzień;)

reklama
bakteria ja też nie dokarmiam tylko sam cycuszek i nie mam okresu:)Może będzie będzie baby number 2:)
Emalia mam pokarm ale już chcę przejść na butle!!

Kasia - dobrze że zmieniłaś przychodnie bo teksty takie jakie tutaj piszesz od niej to tylko w łeb piznąć i patrzeć czy zamroczy...
Jestem pewna że taka jego natura , anemi nie ma , super się rozwija! Mój Jasiek starszy od Twojego Fifiego o około chyba 3 tygodnie waży 6100 i moja lekarka( nie ta z przychodni) powiedziała że wszystko jest w porządku z waga i mam się nawet nie martwić bo utuczyć dziecko jest bardzo łatwo tylko póżniej problem , tym bardziej że my jestesmy prZy kości i jest genetycznie narażony na otyłość.
Nic się nie martw słuchaj co Ci Twój instynkt macierzyński podpowiada!

Dziękuję za miłe słowa dotyczące Kornelki :)
A torcik był tak dobry (bezowo-lodowy z czarną porzeczką), że poszedł nam cały!
My już po dłuugim spacerku, teraz pora na późny obiadek.

Lencja - malutka wyglądała bosko!!!!!Dobrze że już się poprawia z serduszkiem. Ja też w przyszłą sobotę mam poważną imprezkę i chciałabym odciągnąć trochę mleczka by móc spróbować torta i jakieś piwko wypić, tylko nie wiem kiedy mogłabym wrócić do karmienia, nie orientujesz się ile trzeba odczekać?

Bakteria - zdrówka dla małego i faktycznie romantyczna dusza się w Tobie odezwała. Oglądałaś "pamiętnik"?

Kasiajanicka - moja koleżanka urodziła pod koniec sierpnia i jej córcia przybrała w 3 tyg 250 g i lekarz nie robił z tego żadnej tragedii, przede wszystkim nie kazał dokarmiać, tylko kolejna wizyta spokojnie za 5 tyg, więc najważniejsze myślę że Fifi przybiera, a to normalne że im starszy tym mniej, Twój mąż szczupły, Ty też więc Fifi ma to w genach. Moja też przybierała wpierw jak szalona a teraz wydaje mi się że przyrost wagi będzie o wieeeele mniejszy. Jak nie masz zaufania do lekarki to najlepiej zmienić przychodnię. Głowa do góry, Fifi szczęśliwy a to najważniejsze.

Ja się w końcu po spacerku wzięłam za sprzątanie bo juz bordello bum bum mamy ...
Jasiek w końcu troszke zasnął bo marudny od 2 dni... ani na matę ani łóżeczko tylko mamusi rącie... Myślałam że to ta kupka wczoraj ale dzisiaj tak samo marudzi, więc mysle że kolejny skok mamy. Lecę dziewczynki pózniej poodpisuję:)
Ewela - dlaczego ? przez teściową?

reklama
Do góry