reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ita- nie zostawlabym z osobą, ktora nie zna dziecka... Najprędzej zabrałabym dziecko z sobą ale to chyb "nie wypada" ;/

ewela- w rossmanie ale w puszce 800g za 32zl a ja akurat puszkę potrzebuje, bo tak to wcale cenaatrakcyjna nie jest jak sie na ilosc mleka patrzy.

taka duza puszka to by mi sie przydała :)

A powiedzcie mi,czy jak mały ma kaszelek lekki i czasem kichnie to moze przyjac szczepionke ?

reklama
Dziesiata :)

Agast, ewelinka wczoraj dolaczylam do robiacych brzuszki, na razie poczatek wiec jest ok :) Ja chce sie pozbyc tego flakaaa!!!Mam nadzieje ze mnie troche zmobilizujecie :p eagle nie poddawaj sie, bedzie razniej!
ewus widze ze tryskasz szczesciem, a my razem z toba :))
ewela a co u was jest na pampersach tutaj wszystkie maja rysunki z Ulicy sezamkowej, a te dla starszych dzieci (chyba od 4) maja cale historyjki. A to pogotowie brzmi interesujaco, napisz cos o tym?
gosiagro, Agi slicznie wygladalyscie!! Gratuluje udanej imprezy
ita skoro to nie jest daleko to moze Tymek po prostu z wami pojedzie?
uciekam grzac parowki

dzięki dziewczyny
zabrać na pogrzeb to Go nie chcę:baffled:bo to jednak pogrzeb
a z tą niańką to nie jest tak że on jej nie zna, zna ją tylko u niej w domu nie był, on ją lubi śmieję się zawsze do niej

ewelina- fajnie ze nie jestem sama z tymi cwiczeniami. Mam nadzieje na brzuszek- kaloryfer za 40 dni :):) No i ja mam zakwasy juz dzis!!!

Dziewczyny gdzie jest jakas promocja na pampersy?????????
witam się i ja
zaraz poodpisuję wiecej
Agast
- ja kupowałam w Superpharm 94 sztuki pampków za 44 zyle. tydzień temu , pewnie jeszcze jest ta promocja.
A dziewczyny uzywacie już 3 czy jeszcze 2? bo ja kupiłam jedne opakowanie 2 i jedno 3
Ewela , Agast - W rossmanie jest promocja tylko na na activ 2 i 3 a jedynkę aktiva kupiłam wczoraj w rossmanie po 38,99 bodajże ! i to jest 900g nie 800. W rossmanie jest najtańsze bo w carefurze kosztuje 40,99. Ewela chyba używa tego w tekturowym pudełki\u. Patrzyłam na nie i małe opakowania w rossmanie kosztują około 12 złotych
Mnie się wydaje Agast że jak kupujesz duże opakowanie to raczej jest to bardzo opłacalne bo za małą 400g puszkę nan active 1 musisz zapłacić od 26-28 złotych jak kupisz 2 to zapłacisz 52-56 złotych a kupując duzą za nawet 4 dychy oszczędzasz około 12 złotych i masz 100g więcej proszku

Ostatnia edycja:
Gosiagro, Agi - super że chrzty udane, świetnie wyglądaliście
Hefi - a z jakim się urodziła? Lekarz tak badając palcem może nie zauważyć że się zmniejszyło np o 1-2 mm:tak:
zyraffka - ja moją do snu uspokajam i wyciszam w dzień i jak widzę że oczy się kleją to do łóżeczka i zaśnie sama, oczywiście zdarzy się że nie chce i odrazu jest łeeeee to wtedy wyciągam i od nowa, albo do wózka i w wózku zasypia, ale to różnie bywa, czasem jest chętna do współpracy a czasem nic nie pasuje. Jedynie wieczorem, po karmieniu do łóżeczka i kimono.
emalia - zdrówka
Agast - ja byłam w weekend w rossmanie i u mnie pampki po 55:/ nie było takich promocji, chyba że wykupili wszystkie promocyjne:tak:
Ewela - fajna sprawa z tym pogotowiem, już gdzieś to słyszałam i to chyba sprowadzane z niemiec mają te pampki, ciekawe jaka cena
ita - z takim maluszkiem to raczej bym nie pojechała na pogrzeb, a na grób się wybierzesz w innym terminie. Ja tak miałam w zeszłym roku, zmarł chrzestny męża a my na wakacjach i dopiero po powrocie pojechaliśmy na grób, wiem że to ostatnie pożegnanie, ale życia mu się tym nie wróci, a liczy się ogólnie pamięć i szacunek. Obdzwoniłam wtedy wszystkie koleżanki co robić i wszystkie były tego zdania.

witam się i ja
zaraz poodpisuję wiecej
Agast
- ja kupowałam w Superpharm 94 sztuki pampków za 44 zyle. tydzień temu , pewnie jeszcze jest ta promocja.
A dziewczyny uzywacie już 3 czy jeszcze 2? bo ja kupiłam jedne opakowanie 2 i jedno 3
ja już od dłuższego czasu używam 3, ale Igula jest duża już z 7 kg będzie miała

kurcze dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu?...a więc od początku...wczoraj zmarł mojego T. wujek:-( i w środę jest pogrzeb, i w sumie chciałabym jechać bo Go bardzo lubiłam i on mnie też, zawsze bardzo się cieszył jak przyjeżdżaliśmy, a to jest ostatnie pożegnanie.pogrzeb jest kilkadziesiąt km od naszego miejsca zamieszkania więc nie byłoby nas kilka godzin.niestety moi rodzice nie mogą zająć się Tymim bo będą w pracy ale mogę Go zostawić zaufanej "niańce" ale on nigdy u niej nie był...zostawiłybyście?czy lepiej nie jechać, tylko kiedyś wybrać się na grób...
ja bym chyba nie zabrała bo to jednak pogrzeb a zostawić raczej też nie, wg mnie najlepsze wyjście to pojechać innym terminie
Dziesiata :)

Agast, ewelinka wczoraj dolaczylam do robiacych brzuszki, na razie poczatek wiec jest ok :) Ja chce sie pozbyc tego flakaaa!!!Mam nadzieje ze mnie troche zmobilizujecie :p eagle nie poddawaj sie, bedzie razniej!
ewus widze ze tryskasz szczesciem, a my razem z toba :))
ewela a co u was jest na pampersach tutaj wszystkie maja rysunki z Ulicy sezamkowej, a te dla starszych dzieci (chyba od 4) maja cale historyjki. A to pogotowie brzmi interesujaco, napisz cos o tym?
gosiagro, Agi slicznie wygladalyscie!! Gratuluje udanej imprezy
ita skoro to nie jest daleko to moze Tymek po prostu z wami pojedzie?
uciekam grzac parowki
może wszystkie wzajemnie będziemy sie motywowały, będzie raźniej
witam się i ja
zaraz poodpisuję wiecej
Agast
Ewela , Agast - W rossmanie jest promocja tylko na na activ 2 i 3 a jedynkę aktiva kupiłam wczoraj w rossmanie po 38,99 bodajże ! i to jest 900g nie 800. W rossmanie jest najtańsze bo w carefurze kosztuje 40,99. Ewela chyba używa tego w tekturowym pudełki\u. Patrzyłam na nie i małe opakowania w rossmanie kosztują około 12 złotych
my juz od dawna używamy pampersów 3 bo 2 bardzo ściskały Tomusiowi nóżki a też duzy chłopak,miesiąc temu ważył prawie 6 kg, w czwartek idziemy na szczepienie zobaczymy ile tym razem przybyło bo nie mam co do tego wątpliwości- mój kręgosłup także :)

witam się i ja

Mnie się wydaje Agast że jak kupujesz duże opakowanie to raczej jest to bardzo opłacalne bo za małą 400g puszkę nan active 1 musisz zapłacić od 26-28 złotych jak kupisz 2 to zapłacisz 52-56 złotych a kupując duzą za nawet 4 dychy oszczędzasz około 12 złotych i masz 100g więcej proszku

ale kupilas w puszce to mleko aktiv? Bo paula ma mi kupic w rossmanie i musze wiedziec

koriander ,a gdzie ty kupujesz te pampki z ulicy sezamkowej w polsce?

N u nas wlasnie jest cos takiego jak te pogotowie,bo oni tez maja te pampersy dla starszych osob wiecie i normalnie przywoza, nawet 1 op jak chcesz . Mowie wam zobacze jak mi sie beda konczyc to zadzwonie do nich.

witam się i ja
zaraz poodpisuję wiecej
Agast

ja już od baaaaardzo dawna używam 3 i myślę że niedługo przejdziemy na czwórki:)

oooo widzę że coraz więcej osób robi A6W namawiam męża żebyśmy też zaczęli, we dwójkę zawsze łatwiej się zmobilizować, ale narazie poza namowami nic nie zrobiłam...:zawstydzona/y:

wczoraj byliśmy na kabarecie ani mru mru i powiem Wam że super:-)i cieszę się że się troszkę rozerwaliśmy:tak:

a ile chrztów wczoraj było:tak:Aga Gosiagro ślicznie Wasze dziewczyny wyglądały:-)ciekawe jak Lencja i Kasia?

zyraffka cierpliwości co do sytuacji z teściem...gratuluję zabaw Łukaszka stopami:tak::tak::tak:

Perfecta jakie cuda upolowałaś za niewielkie pieniądze a ta książeczka....:-Djejka szkoda że u nas takich cen nie ma, na bazarze jak byłam to za kurteczki dziecięce chcą 20-25zł za koszule 12-15 tak samo bezrękawniki, jak coś byłoby rewelacyjne to można kupić ale tak to ws normalnych lumpkach mam taniej

nadika udanego wypoczynku

Klementinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-) i jak z wyjazdem do Polski?

ita- to mój przepis :) Mniam!!!! Ja na razie sobie odpuszczam takie dania bo mnie waga moja dobija.. wrrr..
w takim bądź razie Tobie za niego dziękuję:tak:pycha:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ale kupilas w puszce to mleko aktiv? Bo paula ma mi kupic w rossmanie i musze wiedziec

koriander ,a gdzie ty kupujesz te pampki z ulicy sezamkowej w polsce?

N u nas wlasnie jest cos takiego jak te pogotowie,bo oni tez maja te pampersy dla starszych osob wiecie i normalnie przywoza, nawet 1 op jak chcesz . Mowie wam zobacze jak mi sie beda konczyc to zadzwonie do nich.
Ewela - Tak ja kupuję w puszce ja od początku karmienia sztucznym karmię Jasia tym w puszce bo jest wzbogacone o żelazo i jeszcze tam jakieś składniki ma uodparniające tak jak mleko mam. Polecam

Do góry