reklama
Dziewczyny gdzie jest jakas promocja na pampersy?????????
byla w Lidlu, ale nie wiem czy jeszcze jest, ale chyba teraz jest w Tesco
emalia82
Fanka BB :)
Witam sie i ja.
Gosiu, Aguś-gratuluje udanych chrzcinek. Zdjęcia cudne, Mamusie zgrabniutkie a Majusia i Polusia anielskie
Ewuś- No nareszcie pomału i do przodu. Super. Ciesze się razem z Tobą. Oby tak dalej- Trzymam kciuki.
Mnie w dalszym ciągu katarek męczy. I od soboty - CZEKAM! Masakra normalnie! Boje się bo to za wcześnie. Ale to dopiero 2 dni,więc mam nadzieję ,że jeszcze przyleci
Biore się za prasowanko. Miłego dzionka.
Gosiu, Aguś-gratuluje udanych chrzcinek. Zdjęcia cudne, Mamusie zgrabniutkie a Majusia i Polusia anielskie
Ewuś- No nareszcie pomału i do przodu. Super. Ciesze się razem z Tobą. Oby tak dalej- Trzymam kciuki.
Mnie w dalszym ciągu katarek męczy. I od soboty - CZEKAM! Masakra normalnie! Boje się bo to za wcześnie. Ale to dopiero 2 dni,więc mam nadzieję ,że jeszcze przyleci
Biore się za prasowanko. Miłego dzionka.
agast napewno jest w selgrosie po niecałe 45 zl za Jumbo pack
znalazłam jeszcze w rossmanie str. 6
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl
znalazłam jeszcze w rossmanie str. 6
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl
kurcze dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu?...a więc od początku...wczoraj zmarł mojego T. wujek:-( i w środę jest pogrzeb, i w sumie chciałabym jechać bo Go bardzo lubiłam i on mnie też, zawsze bardzo się cieszył jak przyjeżdżaliśmy, a to jest ostatnie pożegnanie.pogrzeb jest kilkadziesiąt km od naszego miejsca zamieszkania więc nie byłoby nas kilka godzin.niestety moi rodzice nie mogą zająć się Tymim bo będą w pracy ale mogę Go zostawić zaufanej "niańce" ale on nigdy u niej nie był...zostawiłybyście?czy lepiej nie jechać, tylko kiedyś wybrać się na grób...
reklama
agast22
Fanka BB :)
ita- nie zostawlabym z osobą, ktora nie zna dziecka... Najprędzej zabrałabym dziecko z sobą ale to chyb "nie wypada" ;/
ewela- w rossmanie ale w puszce 800g za 32zl a ja akurat puszkę potrzebuje, bo tak to wcale cenaatrakcyjna nie jest jak sie na ilosc mleka patrzy.
ewela- w rossmanie ale w puszce 800g za 32zl a ja akurat puszkę potrzebuje, bo tak to wcale cenaatrakcyjna nie jest jak sie na ilosc mleka patrzy.