reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewelina- fajnie ze nie jestem sama z tymi cwiczeniami. Mam nadzieje na brzuszek- kaloryfer za 40 dni :):) No i ja mam zakwasy juz dzis!!!

Dziewczyny gdzie jest jakas promocja na pampersy?????????

W Lidlu jest promocja - 39,99zł paczka np. rozmiar 3 82szt plus paczka chusteczek pampers

Co do rozmiaru to my już dawno używamy 3 ;-)

reklama
a ja właśnie miło się zaskoczyłam
dziś kończy mi się umowa o pracę i byłam pewna że raczej mi jej nie przedłużą ( przy 2 dzieciaków raczej nie wrócę do pracy tak szybko) i szok bo dzwoniła babeczka z personalnego że mam przyjechać podpisać nową umowę:szok::szok:
hihihi przeprowadziłam szybki wywiad i dowiedziałam sie że mój kierownik maczał w tym palce, miło z jego strony :-D:-)

witam się i ja po tygodniu nieobcności
wczoraj jak sie dopadłam do netu... oj brakowało mi go :p
urlopik się udał, maja szczęśliwa, babcia również :)
kochane, łóżeczko turystyczne sprawdziło się w 100% żałuję że go wcześniej nie zakupiłam, polecam każdej na wyjazdy
pogoda nam dopisała, codziennie chodziłam na grzyby i przynosiliśmy pełne kosze :)
niestety grzybobranie zakończyłam na okulistyce z uszkodzona rogówką, ale już przeszło :)
do tego zmieniłam kolor włosów i obcięłam inaczej grzywkę, no same zmiany :):):)
maja super zniosła podróż, warunek - musi grac radio :) większość drogi przespała
do tego jak ją zostawialiśmy z mamą cały czas spała i nie dawała babci popalić aż szkoda było wracać do rzeczywistości

co do pampersiaków to jest teraz promocja w tesco 186 szt za 92.50 zakupiłam cały karton trójeczek :)

postaram sie poczytać co pisałyście (jak mi tylko moja królewna pozwoli) i poodpisywać w miarę możliwości

buziaki dla wszystkich dzieciaczków

Dziewczyny a pampersy 3 i 4 jak są wagowo? Bo my używany huggies premium (takie z obrazkami z Kubusia Puchatka) i mimo, że 3 są do 9kg, to zaczęliśmy już paczkę 4, które są od 8kg, żeby nie uciskać nóżek.

Eagle - Super !!!!
zyrrafko - współczuję relacji z teściem , ja mam podobnie czasem z teściową:) ale nauczyłam się uodparniać i mimo wszystko szanuję ją bo jest mamą mojego męża. Niestety mój mąż do niej takiej cierpliwości nie ma jak ja. Pamiętaj nie jesteś sama :) Zawsze możesz na nas tutaj liczyć!
Ewus- Strasznie się cieszę że wszystko idzie ku dobramu , widać było jeszcze przed tym "pojednawczym weekendem" że zależy Ci na tym byście byli rodzinom i moim zdaniem TO TYLKO DZIĘKI TOBIE , TWOJEJ POSTAWIE I OSOBIE JETS TERAZ TAK JAK JEST. WALCZYŁAŚ ,POKAZAŁAŚ ŻE NIE DASZ SOBIE I DZIECIOM ZROBIC KRZYWDY I MAM NADZIJĘ ŻE TEN PAN TATA W KOŃCU ZROZUMIAŁ ŻE JESTESCIE DLA NIEGO CAŁYM ŚWIATEM. BARDZO TRZYMAM ZA WAS KCIUKASY!!!!
nadika- miłego odpoczywania
klementinka - Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj i jeszcze raz naj:)
ita - uwielbiam ani mru mru a jeszcze Kabaret moralnego niepokoju , łowcy.b tyż:) Wogóle jestem kabareciara :p
Dziewczyny wczoraj chrzczące Super fotki i wszystkiego naj. Jeszcze kasiajanecka chrzciła , cos jej nie widac może udusiła mamę chrzestną:p:p

wITAJCIE;)
ITA JA BYM ZOSTAWIŁA, MOJA gAJA ZOSTAŁA Z ZAUFANĄ sąsiadką której nigdy na oczy nie widziała i było ok;)
dzisiaj kupiłam mleko bebilon 1 spróbuje dać jutro małej może to łyknie bo NAN nie chciała;(
wczoraj byłam z Gają na grzybach no i wiadereczko grzybków suzę;0
co do pampersów to w biedronce są hugiesy w promocji oraz soczki od 4 miesiąca no a dla nas laseczki promocja zeli palmolive po 3 zł

Ja używam 3 ale są jakieś już ciasnawe niby do 9 kg a mała waży 7kg czyli jeszcze powinny być dobre jeszcze mam trzy paki 3 więc muszą być dobre póki nie zużyje

reklama
Do góry