reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ewela , Agast - W rossmanie jest promocja tylko na na activ 2 i 3 a jedynkę aktiva kupiłam wczoraj w rossmanie po 38,99 bodajże ! i to jest 900g nie 800. W rossmanie jest najtańsze bo w carefurze kosztuje 40,99. Ewela chyba używa tego w tekturowym pudełki\u. Patrzyłam na nie i małe opakowania w rossmanie kosztują około 12 złotych
Mnie się wydaje Agast że jak kupujesz duże opakowanie to raczej jest to bardzo opłacalne bo za małą 400g puszkę nan active 1 musisz zapłacić od 26-28 złotych jak kupisz 2 to zapłacisz 52-56 złotych a kupując duzą za nawet 4 dychy oszczędzasz około 12 złotych i masz 100g więcej proszku
No więc potwierdzam, ze w promocji jest tylko Nan 2 i 3 ale!!! puszka NAN activ 1 400g kosztuje 21zl, a w carfurze duza puszka (800g!!! sprawdziłam) kosztuje 35zl, a Rossmanie 900g 38zl. Pudełko 350g 12,49. Kupując 3 pudełka masz 1050g mleka za niecałe 38zl :)Wniosek z tego taki ze najbardziej opłaca sie kupowac w małym pudełku!!!!!!!!!!!

A pampersy w Rossmanie tylko w rozm 5 są w promocji ;/

Kasiulka- od dzis W Lidlu jest nowa gazetka i nie ma pampkow w promocji :/

Kupiłam w Rossmanie na próbe dwie pieluszki Baby Dream. Uzywała ktoras?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma książki z 1 kl liceum potrzebuję dla chłopaka z biednej rodziny:(Oczywiście za drobną opłatą:)

ksiazek to ja juz hoho od lat nie mam

kurde zamowiłam superaszcze botki saszki na jesien i kuzwa sa za waskie ,tzn wejscie za waskie i nogi wsadzic nie moge :angry::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie wsciekla jestem, bo ostatnio jakiegos pecha mam :dry:

Oryginalne serio serio , potrafię odróżnić :) choć tureckie podróby są identyczne z oryginałem. Facet z tymi perfumami stoi tam od kilku lat w tym samym miejscu , zawsze go widzę.I zawsze ma tylko kilka sztuk nic poza tym i za każdym razem inne Dzisiaj miałam farta bo chyba potrzebował kaski i wytargowałam połowę tego co mi powiedział. Chciał po 50 za sztukę:) Popsikałam się jak kupiłam i do tej pory mi mąż mówi że pachne bo ja nie czuję :) Wszystko wygląda ok , no chyba że dobra podróba w oryginalnym flakonie bo kupiłam bez pudełek tylko gucci ma te opakowanie przezroczyste

nie kradzionne czasem te perfumy?cygani tez org.za 5dych sprzedaja;p

cobra pewnie i kradzione albo dobrze podrobione , zreszta wlasnie z warszawki takie miałam . Perfecta podaj numer partii to ci powiem czy orginały

reklama
kurde blaszka moja mama sie wczoraj przewrocila na rowerze i chyba reke złamała :szok:, własnie pojechala z tata do szpitala na ize przyjec :szok::-(, mam nadzieje,ze to nie złamanie:blink::sorry2:

Do góry