reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No ja też kiedyś gdzieś to usłyszałam i macie pewnie racje że szczepienie i wykrycie choroby nastąpiło w tym samym czasie i później ktoś sobie dorobił teorie do tego. No ale po to chyba jest forum żeby w razie jak ktos sie wystraszy to druga osoba potrafi go uspokoić i wytłumaczyć ;)
Więc nie denerwujcie się dziewczyny.

reklama
Powiedzcie mi, te które się nie zabezpieczają czy wy tez macie stresa przed seksem ??Bo ja od razu widzę mój poród przed oczyma!!!Nie wie czy to normalne:)

Lena ja mam tak samo. Boje sie kolejnej ciązy ( a już dwie z cięciem cesarskim za mną ). A planujesz się jakos zabezpieczać? Ale u mnie jest to że ja uwielbiam seks :p i chyba nie mogłabym bez niego żyć heh :)) ;))

moje libido nie jest nawet zerowe, wręcz na minusie- biedny mąż. Ja się zabezpieczam i nie boję się ze zajdę, zabezpieczałam się przed ciążą 5 lat i nie zaszłam więc stąd mój brak obaw

Lena to tak jak u mnie ;) dziewczyny a jak się zabezpieczacie? Bo ja karmie piersią i nie wiem kurcze. Tabletki ? Zastrzyk? Jakaś wkładka? Prezerwatrywy napewno odpadają :)
Jesli zbyt intymne pytanie to przepraszam !

witajcie
ja miałam kiepską nockę, dzieciaki oczywiście spały ale ja jakoś nie mogłam, najpierw problem z zaśnięciem a i tak budziłam się co chwilę, zbyt dużo myśli na raz

póki co staramy się zaakceptować nową dla nas sytuację wiem że dopiero wszystko przed nami i jeszcze nie potrafię spokojnie o tym mówić czy pisać, potrzeba czasu

na szczęście dalecy jesteśmy od zastanawiania się dlaczego to? dlaczego my?
myślę że to dobre podejście bo i tak by to nic nie zmieniło, najważniejsze teraz to to co możemy zrobić dla małego, dla nas i tak jest on najukochańszym i najwspanialszym Synkiem na świecie

lena, zyraffka, kajdusia, gosiagro, ewelinka307, kasiajanicka, Milka26, Klementinka, avena, magdalena79, Alusia, izia_tcz, nadika dziękuje za wszystko co napisałyście

eagle przy odpowiedniej rehabilitacji słuchu, pomocy logopedy i uśmiechniętych (nie załamanych) rodzicach dziecko będzie się rozwijać prawidłowo jak każde inne (a może jeszcze lepiej) wielkie buziaki dla Tomaszka, najwazniejsze że macie zdrowe podejście do całej sytuacji

anecznik nie wiem jak jest u Ciebie ale umnie nie płaci się całegoczesnego, tylko jakąś część za powtarzanie przedmiotu a nie roku.

mój tez wszędzie gubi swoje włoski, cały pokój jest w moich i Łukasza kłakach:))

Anik świetne zdjęcie widziałam je wcześniej na fb i też kupiłam na allegro taką piłkę tylko bez wypustek, bo z wypustkami były tylko takie z raczką

mały sie obudził nie dokoncze odp.

reklama
Do góry