Wróciłam od pediatry, mała waży 6330 gr co do języczka to lekarz stwierdził, że nie widzi nic niepokojącego gorzej by było gdyby miała prawie cały czas język na wierzchu, tsh ponadto jest badane zaraz po urodzeniu i jak by było coś nie tak to już byśmy wiedzieli, no ale kontrolnie zbadamy hormony bo i tak musi mieć morfologie ze względu na poziom płytek to i oznaczy się tsh.
Aha Lencja odnośnie płytek to mi powiedział, że dzieci bardzo często maja podwyższony poziom i jak jest do 600 to nawet nie zwracają uwagi, u mnie jest 623 więc, teraz zrobimy kontrolna morfologię i powiedział, ze powinno już być dobrze pewnie dalej będzie podwyższone, ale już nie tak dużo. A gdyby znowu było takie wysokie to będzie wtedy główkował co dalej.
Aha Lencja odnośnie płytek to mi powiedział, że dzieci bardzo często maja podwyższony poziom i jak jest do 600 to nawet nie zwracają uwagi, u mnie jest 623 więc, teraz zrobimy kontrolna morfologię i powiedział, ze powinno już być dobrze pewnie dalej będzie podwyższone, ale już nie tak dużo. A gdyby znowu było takie wysokie to będzie wtedy główkował co dalej.