reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wróciłam od pediatry, mała waży 6330 gr:-D co do języczka to lekarz stwierdził, że nie widzi nic niepokojącego gorzej by było gdyby miała prawie cały czas język na wierzchu, tsh ponadto jest badane zaraz po urodzeniu i jak by było coś nie tak to już byśmy wiedzieli, no ale kontrolnie zbadamy hormony bo i tak musi mieć morfologie ze względu na poziom płytek to i oznaczy się tsh.
Aha Lencja odnośnie płytek to mi powiedział, że dzieci bardzo często maja podwyższony poziom i jak jest do 600 to nawet nie zwracają uwagi, u mnie jest 623 więc, teraz zrobimy kontrolna morfologię i powiedział, ze powinno już być dobrze pewnie dalej będzie podwyższone, ale już nie tak dużo. A gdyby znowu było takie wysokie to będzie wtedy główkował co dalej.

reklama
Ja wam powiem,ze wogole nie mam ochoty na sex poprotu jest on zerowy,no ,ale czasem trzeba ,bo w koncu mężczyzna ma swoje potrzeby wiec zabezpieczamy sie prezerwatywami, ja bymchciała załozyc sobie spiralkę,ale nie wiem jeszcze kiedy ,bo to spory wydatek

Powiedzcie mi, te które się nie zabezpieczają czy wy tez macie stresa przed seksem ??Bo ja od razu widzę mój poród przed oczyma!!!Nie wie czy to normalne:)
ale tak zupelnie bez zabezpieczenia?
mnie nie przeraza ani ciaza, ani porod tylko to ze Jas jest za maly na rodzenstwo
jak juz skoncze odciagac mleko to pojde po krazek hormonalny
Ja mam zamair się zabezpieczać;)Moje libido to chyba +100;)

moje tez, jeszcze siebie z takiej strony nie znalam

zyraffka ty jestes niemozliwa z tymi zakupami na allegro

Ja też narazie prezerwatywy chciałam spirale ale gin powiedział że najlepiej jak dostane okres a okresu ani widu ani słychu więc chyba musze się wybrać po tabletki narazie albo niech założy bez okresu u nas mirena 950
kajdusia-jak znajde chwile czasu to można zacząć dzis:baffled:

Gosiagro super że z małą wszystko dobrze :) i morfologia też pewnie wyjdzie dobrze :) a lekarz nie będzie musiał główkować bo napewno będzie ok ;))

Ewelinka u nas Mirena 500zł ;)

Dziewczyny które mają libido na 100%, odstąpcie przynajmniej po 10% :-D

mi też mi też:))))))

kurcze książka którą znalazłam w internecie dotycząca zasypiania samodzielnego dziecka jest beznadziejna i teraz nie wiem jaki sposób wybrać, macie jakiś pomysł?

Jakaś jestem do niczego dzisiaj, nic mi się nie chce, nawet bawić z małym:(((straszna matka ze mnie:(((((

Ostatnia edycja:
Ja jestem chytra i si nie podzielę;)Zresztą chyba zawsze miałam takie libido a w ciąy to już w ogóle;)Mój mąż chce drugie ale ja nie chcę!!A to nasze zdjęcia z wakacji:)
Obraz 032.jpgObraz 040.jpg

reklama
Do góry