reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ewela pampersy z biedronki "Dady" są jak dla mnie rewelacyjne :) ja kupuje moim dzieciakom ... od 7 do 18kg są więc obaj używają tych samych bo Olek waży jakieś 6,500gram :)

reklama
Wiecie co ,cos wam opowiem. Mojego D przyjaciel poszedł z synkiem na profilaktyczne szczepienie i on od tej szczepionki dostał autyzmu :szok: , teraz sie boje szczepic przez takie przypadki :szok:

Ewela no ja też już słyszałam o taki przypadku tylko że to po tych skojarzonych szczepieniach. Dlatego ja szczepie bezpłatnymi :) Misiu troszke pocierpi ale moim zdaniem to bardziej bezpieczne. Ale no każdy robi jak uważa.

Mam też koleżanke ktora do roku nie szczepiła swojego dziecka wogole ...

Ewela no ja też już słyszałam o taki przypadku tylko że to po tych skojarzonych szczepieniach. Dlatego ja szczepie bezpłatnymi :) Misiu troszke pocierpi ale moim zdaniem to bardziej bezpieczne. Ale no każdy robi jak uważa.

Mam też koleżanke ktora do roku nie szczepiła swojego dziecka wogole ...

teraz to mnie nastraszyłas , jak ja mam skojarzona wlasnie :-(

Witajcie, u nas właśnie słonko wyszło więc jest szansa na jakiś spacerek:-)i jednocześnie sen bo Oskar od 5 rano spał raz 20 min i to wszystko. Całe szczęście że nie jest marudny.

jest chlopak!!!!:-):-):-)
dwa parte i bylo po porodzie a tatus przespal porod na lawce przed porodowka
taki ekspres ze nie zdazyli wyjsc po niego:-D
a takie cudenko malenskie

gratulacje:-)

Wiecie co ,cos wam opowiem. Mojego D przyjaciel poszedł z synkiem na profilaktyczne szczepienie i on od tej szczepionki dostał autyzmu :szok: , teraz sie boje szczepic przez takie przypadki :szok:

też słyszałam o takim przypadku i za każdym razem jak zbliża się szczepienie oskara to przypomina mi się ta historia i też sie boję.

Muszę po malu szukać fotelika bo z tego już wyrasta. Cyli popoludnie spędze na szukaniu na allegro. Może macie już jakieś upatrzone?
Miłego popołudnia.
A to ostatnio ulubiona zabawa Oskarka:

Obraz 002.jpg

Nawet nie będę się przyznawać o której wstałyśmy :zawstydzona/y:
anecznik- kurcze, a maja przyjmować ustawę o poprawkach, że będą za darmo... ale chyba Ty się już nie zalapiesz- szkoda! Promotor rzeczywiście ostatni sk.... A nie możesz go zmienić? U nas to się samemu wybiera promotora.... Mimo wszystko zaciśnij zęby i spróbuj zrobić to mgr, trochę się pomęczysz, ale później jaka satysfakcja :tak:
magdalena79- nie pomogę z tym wodniaczkiem, mam nadzieję, że ładnie się wchłonie
Alusia- wspaniale, że będziecie się budować :-) Własny domek to najlepsze co może spotkać rodzinę- gratulacje! Piotruś na aktora też się nie nadaje- jest zbyt nieśmiały :rofl2:, zresztą już dość artystów w rodzinie ;-)Fajnie, że z nami piszesz :-)
nadika- ja też się rozpłakałam na Mam talent przy tej dziewczynce :tak:
ewelinka- może dziś? :-D Pierwszy dzien to pikuś bo tylko raz :tak:
eagle- jesteś bardzo dzielna, dacie radę! I pamiętaj- nie trać wiary, już nie raz wyszło, że nad naszymi czerwcówkowymi dzieciaczkami czuwają Anioły!
Klementinka- gratulacje dla bratowej i brata! No i dla cioci oczywiście :-)
mimi- powodzenia na szczepieniu
ewela-no to nastraszyłaś z tymi szczepieniami... :baffled:
anik- Oskar na piłce rewelacja!!! Nawet bym nie wpadła na to, że nasze maluchy już mogą korzystać z takich atrakcji

A my z Gosią zaraz jedziemy pływać :-D:-D

Nie wiadomo czy gdyby nie dostał tej szczepionki czy nie zachorowałby na autyzm, może to tylko zbieg okoliczności. Niema się co bać na zapas.

anik- Oskar na piłce rewelacja!!! Nawet bym nie wpadła na to, że nasze maluchy już mogą korzystać z takich atrakcji

A my z Gosią zaraz jedziemy pływać :-D:-D

ja pewnie sama też bym nie wpadła, kuzyn ze swoim 5 miesięcznym synkiem chodzi na rehabilitacje ze względu na uszkodzony splot barkowy i rehabilitant polecił jako dobrą zabawę i jednoczeście masaż brzuszka przy kolkach, wzdęciach i innych brzuszkowych problemach - jak dla mnie sprawdza się rewelacyjnie:-)

no sama sie wystraszyłam :szok:

Anik swietny pomysł z tą piłką ,a jaka minka hihi :-)

15.09.22010 001.jpg 15.09.22010 002.jpg Ale ten moj dzinks przemawia hihi , a jak sie cieszy jak gadam do niego jakbym cos z tego rozumiał, ech pocieszne te nasze dzieci i pomyśleć,ze w brzuszku sie miesciły te nasze pulpeciki

reklama
Witajcie,

u mnie dzień dziś w biegu, najpierw u dentysty, wrr, niestety będzie leczenie kanałowe, ładnie po kieszeni szarpnie:-:)-( , potem byłam sobie coś kupić na chrzciny i udało się, choć oczywiście zastrzeżenia są, bo z tym brzucholem to nie da się ładnie wyglądać:no::no: a zaraz jedziemy z Maja do pediatry, ciekawe co na ten języczek powie, ciekawe ile moja kruszynka wazy:-D

anecznik - współczuje sytuacji z promotorem, a na jakiej uczelni studiujesz?
magdalena79 - niestety nic nie wiem na temat wodniaczkow:no:
Alusia - fajnie, że się budować będziecie, na swoim to zawsze inaczej:tak:
Klementinka - gratulacje dla Cioci! no i dla świeżo upieczonych rodziców:tak::tak:
ewela - u mnie tez te kołtuniki są:baffled:
Anik79 - ja fotelika jeszcze nie szukałam, fajną ma Oskar zabawę:-)
ewela- moja Maja to ostatnio ma taką nawijkę ze szok:rofl2::rofl2:, fajny ten twój dzinks:-D

Do góry