A
Alusia8989
Gość
Ewela pampersy z biedronki "Dady" są jak dla mnie rewelacyjne ja kupuje moim dzieciakom ... od 7 do 18kg są więc obaj używają tych samych bo Olek waży jakieś 6,500gram
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewela no ja też już słyszałam o taki przypadku tylko że to po tych skojarzonych szczepieniach. Dlatego ja szczepie bezpłatnymi Misiu troszke pocierpi ale moim zdaniem to bardziej bezpieczne. Ale no każdy robi jak uważa.
Mam też koleżanke ktora do roku nie szczepiła swojego dziecka wogole ...
jest chlopak!!!!:-):-):-)
dwa parte i bylo po porodzie a tatus przespal porod na lawce przed porodowka
taki ekspres ze nie zdazyli wyjsc po niego
a takie cudenko malenskie
Wiecie co ,cos wam opowiem. Mojego D przyjaciel poszedł z synkiem na profilaktyczne szczepienie i on od tej szczepionki dostał autyzmu , teraz sie boje szczepic przez takie przypadki
anik- Oskar na piłce rewelacja!!! Nawet bym nie wpadła na to, że nasze maluchy już mogą korzystać z takich atrakcji
A my z Gosią zaraz jedziemy pływać