C
cobra18
Gość
czesc.ja uzywam i pieluch i chuusteczek dada.pieluchy ladne , i wg dobrze chlonne.a chusteczki mokre i nie smierdza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też to słyszałam. ja też bezpłatne. mała popłakała( przecież w dzień-normalnie też płacze) ale jak wzięłam na ręce to sie uspokoiła.Ewela no ja też już słyszałam o taki przypadku tylko że to po tych skojarzonych szczepieniach. Dlatego ja szczepie bezpłatnymi Misiu troszke pocierpi ale moim zdaniem to bardziej bezpieczne. Ale no każdy robi jak uważa.
Mam też koleżanke ktora do roku nie szczepiła swojego dziecka wogole ...
hej
nie nadazam was czytac normalnie musze chyba nabrac tepa jeszcze sie nie wczulam
anik79 chsesz kupic juz taki normlany fotelik przodem do kierunku jazdy???
ja tez szczepie bezplatnymi. sluchajcie dostalam na chrciny krzeselko do karmienia jak myslicie od kiedy moge zaczac je uzywac???
Wiecie co ,cos wam opowiem. Mojego D przyjaciel poszedł z synkiem na profilaktyczne szczepienie i on od tej szczepionki dostał autyzmu , teraz sie boje szczepic przez takie przypadki
Dokładnie o tym autyźmie to aż wstyd, że muszę czytać coś takiego!!Ale każda z nas ma swoje wiadomości i pogląd!!Pracuję z dziećmi z autyzmem i mam wykształcenie i doświadczenie w tym temacie i ośmielę się powiedzieć wamwam, ze szczepionki nie wywołują autyzmu, jest tylko zbiezność czasowa pomiedzy szczepieniem a diagnozowaniem autyzmu. Prosze nie piszcie że autyzm spowodowany jest szczepieniem!
Też próbowałam chusteczek i pieluch dady i więcej ichnie kupię, od dady mały miał odpazenia na tyłu a chusteczki mi nie odpowiadały, chyba za suche mi się wydawały, już nie pamiętam bo wiele firm wypróbowałam, najlepiej mi osobiscie pasują pampers, mają fajną fakturę dobrze usuwającą nieczystości i są mokre
Dokładnie o tym autyźmie to aż wstyd, że muszę czytać coś takiego!!Ale każda z nas ma swoje wiadomości i pogląd!!
ja nie twierdze,ze tak jest, tylko wiecie zaczełam cos tam cztac na temat szczepien i mi sie trafiło takie stwierdzenie i sie wystraszyłam - no rzcz normalna nie ma co sie spinac