reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lena u mnie jest to samo spanie po pół godzinki,jak położę zaraz jest płacz, nawet w wózku znowu zaczął płakać i też sie zrobił taki cycek mały ale dzisiaj policzyłam ze właśnie zaczynamy 15 tydzień więc kolejny skok rozwojowy i to taki długi sie zaczął.

Natalia fajnie ze do nas dołączyłaś, skąd jesteś?
Gosiu ja właśnie też zamierzam odwiedzić fryzjera :-)

reklama
hej mamusie.
Jestem mama Kacperka ktory urodzil sie 5 czerwca tego roku:) przyznam sie bez bicia ze was podczytuje od jakiegos czasu, jako mama czerwcowa dodalam sie tez do znajomych na nk. Kilka z was wyslalo mi zaproszenia wiec z checia przyjelam i jesli mnie przyjmiecie to z checia popisze na forum.
pozdrawiam was:)
Witaj Natalia;-)A zdjęcie wklejasz w okienku w którym odpowiadasz na posta, tam jest u góry takie menu i obok kopertki jest "dodaj obrazek":tak:
Klementinka - to dobre wieści, oby w grudniu już było wszystko ok, a Jaś jaki zalotnik
Lena - może to skok, tak koło 12 tygodnia bywa
edit:
Gosia - bardzo zaszalałaś u fryzjera????Co robiłaś????Kurcze ja też musiałabym się wybrać

Czesc laski!
Nie bylo mnie pare dni bo jakos tak sie nie składało..
Dzisiaj za to byłysmy z Jagodka na sczepieniu (znowu 500zl lżejsza jestem). Wszystko super, mała rozwija sie książkowo jak to Pani dr powiedziała :) Wazy 6200 a ile mierzy to nie wiem bo u nie w przychodni mierzą dopiero przy 3 szczepieniu, ale lekarka powiedziala ze jest bardzo dluga :)
Zaraz poczytam co u Was :)

Witam!
Bardzo dlugo mnie nie bylo na watku, ale walczymy z rozbudowa - jak bede miec wiecej czasu to Was podczytam i napisze co u nas
Emalia, Ewa - dzieki za zaproszenie na nk

pozdrawiam kochane czerwcowki - Mamy i Dzieciaczki

My wynajmowaliśmy pokoje u filipa 50 zł za dobe /osoba;)Pogoda super a aneks kuchenny wspólny;)

ja dwie ulice dalej mialam za 25zl na dobe

lena - gdybys sie nie odezwala,to bym cie nie zauwazyla,chociaz wydawalo mi sie ze na mnie patrzysz;p

korki to ja juz w suchym lesie mialam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:crazy: a do Ustronia to juz nie zajechały sciana_.gif

Ale Małgosia ma dziś dzien marudy- normalnie nie poznaję jej... Milka- ja jeżdzę z małą samochodem na małe odległości, ale wożę ją z tyłu, tak jest przyzwyczajona i nie przeszkadza jej, że nie ma obok mamy... Brawa dla Olafa- (Cocodrillo to moja ulubiona firma), pokaż go nam kiedyś- pewnie sliczny z niego chłopiec. klementinka- dobrze, że te szmery niegroźne, na pewno w końcu znikną Witam nowe czerwcówki! Laski, chyba przestanę na razie tu pisać, bo te moje posty kompletnie nieczytelne, nie wiem czemu tak się dzieje, może mąż coś poradzi, ale już zaglądał i też nie wie, czemu tak się dzieje...

reklama
Do góry