reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej mamusie.
Jestem mama Kacperka ktory urodzil sie 5 czerwca tego roku:) przyznam sie bez bicia ze was podczytuje od jakiegos czasu, jako mama czerwcowa dodalam sie tez do znajomych na nk. Kilka z was wyslalo mi zaproszenia wiec z checia przyjelam i jesli mnie przyjmiecie to z checia popisze na forum.
pozdrawiam was:)

reklama
ja jakaś upośledzona jestem, kupiłam apaszkę na allegro, dostałam obrazkową instrukcję obsługi, jak robić różne wiązania, i ani jedno mi nie wyszło.......... albo te obrazki popaprane są albo ja tępa jestem........ mąż wróci to niech mnie nauczy bo ja zaraz oszaleję :(

Milka jak ja daję rade za kierownicą z Fifim na tylnym siedzeniu to Ty też dasz :)
Natalia- witamy i zapraszamy do pisania :)

idę sobie strój na aerobić przygotować i spadam na zakupy :) do wieczora :)

hej mamusie.
Jestem mama Kacperka ktory urodzil sie 5 czerwca tego roku:) przyznam sie bez bicia ze was podczytuje od jakiegos czasu, jako mama czerwcowa dodalam sie tez do znajomych na nk. Kilka z was wyslalo mi zaproszenia wiec z checia przyjelam i jesli mnie przyjmiecie to z checia popisze na forum.
pozdrawiam was:)

Hej Natalia. Witamy i przyjmujemy Cię do Naszego grona.:-)

Avena- ja od początku mam cyrki z suwaczkiem. Nie chce mi się aktualizować, a jak dam więcej niż jeden ,to po niedługim czasie któryś z nich znika. I nikt nie potrafi mi pomóc. Te z Baby Boom w ogóle mi nie chcą wejść. Wrr....:sorry:

a my juz poi wizycie u kardiologa
dalej nic nie wiadomo co to za szmery, tzn na dzien dzisiejszy sa to te niegrozne ale w grudniu do kontroli
Jas byl tak grzeczny, caly czas kokietowal pielegniarke, gapil sie na nia i zalotnie usmiechal
w ogole wszystko go tam interesowalo

Emalia to sobie Jas cichaczem zabka wyhodowal:) gratulacje i dzieki za zaproszenie na nk

Ewa tobie tez dziekuje

No nie, wcięło mi posta:(

Witajcie:)

U mnie, tzn. w moim rodzinnym mieście, wczoraj i dziś piękne słoneczko świeci:?)

Ewela super ciuszki:)

Milka co prawda ja sama nie jeźdzę-niemam prawka ale napewno dasz radę. Gratuluję małego modela:) Do Radomia a gdzie tu samochody sprzedają?

Katarzynajanicka udanych zakupów, pochwal się co kupiłaś:)

Natalia zapraszamy:)

Emalia ja też nie widzę u Ciebie suwaczka.

Lecę bo Karola się obudziła.

Hejka,

Milka gratulacje dla małego modela!! no i powodzenia w jeździe autkiem, będzie dobrze. ja jeszcze sama z małym nie jechałam autem, też mam z przodu poduszkę powietrzną której nie można wyłączyć ale moja siostra, która ma 6 m-ną córkę smiga z nią autem prawie od samego początku i przewozi ją na przednim siedzeniu mimo że ma poduszkę, przesuwa siedzenie maksymalnie do tyłu.

lena dużo ludzi w Mielnie i jaką mieliście kwaterę, miałaś aneks kuchenny, jakie ceny kwater o tej porze?? pytam bo jak pogoda dopisze to my w ten weekend się wybieramy nad morze
My wynajmowaliśmy pokoje u filipa 50 zł za dobe /osoba;)Pogoda super a aneks kuchenny wspólny;)

Dziekuje wam:) to moze napisze cos o sobie:) mam 21 lat od roku jestem mezatka:) dokladnie rok bo wczoraj mielismy rocznice:-) Kacperek mial przyjsc na swiat 11 czerwca, no ale juz 4 dostalam skurczy, ale nic sie nie dzialo. 5 dostalam krwotoku no i decyzja o cesarskim cieciu. Kacper urodzil sie o godz 8 55 wazyl 3 kg i mial 51 cm. Teraz wazy juz prawie 6 kg i ma 66 cm:-)nadal karmie piersia chodz nie powiem poczatki byly ciezkie, zastoj nawal mleczny ale dalismy rade:) potem poczytam wasze posty zorientuje sie co u was slychac. Powidzice mi jak wstawic zdjecie???

witajcie,

ja zafundowałam sobie dzisiaj wizytę o fryzjera, od razu człowiek lepiej się czuje:-D:-D:tak::tak::-)
zyrraffka - teść to ma fantazję:no:
izia_tcz - gratuluje pierwszego ząbka :tak:
nadika - pochwal się zdjęciami:-):tak:
Ewa - fajnie, że chrzciny się udały:-D
lenaDTR - witaj spowrotem, ale chyba króciuteńko byliście, albo mi tak czas zleciał:-)
Milka - ja prawka nie mam, wiec nie wożę małej, ale też z przodu mamy poduszkę więc jeździ tylko z tyłu; wow Olaf modelem:-D, pochwal się zdjęciami po pokazie:tak:
Klementinka - dobrze, ze niegroźne, tylko te kontrole na pewno stresujące:-(, mały zalotnik ci rośnie:rofl2::laugh2:

reklama
Od 3 dni jest u mnie masakra mała wisi tylko na cycu i ciągle płacze...nie wiem co jej jest gorączki nie ma...nic ją raczej nie boli wasze tez tak mają??

Do góry