reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

10.09.2010.jpg ja pierd...le , tyle sie napisałąm wkleiłam zdjecie i wszystko znikło:wściekła/y:

To komplecik ubranek,ktore babcia kupila w niedzielke wnuczkowi z H&M. Ja zakupiłąm sobie łaszcz jesienno zimowy superaszczy, tylko kozakow brak :/. Dobra postaram sie napisac wsio jeszcze raz.

eagle wiec mały sam odrzucił cycolka , nawet na siłe mu probowałam wciskac i nie chce, szkoda :-(

emalia gratki z zebuszka

i niewiem co ja pisalam i do kogo kurcze nooo wrrrr

Ale u nas wczoraj piekna pogoda była ,mowie wam 26stopni,a tak goraco ,ze az dzinks na gołe nóżki brykal i w bodziaku z krotkim rekawkiem , superbyło,dzisiaj tez widze,ze słoneczko swieci,ale podobno ma padac

O KURCZE mowia w ddtvn,ze rozwod koscielny moze kosztowac nawet 30tys złotych :szok: :szok: :szok: patrzcie, jak ci księża forse trzepią ja pitole

Ostatnia edycja:
reklama
oj doczytałam....
zazdroszczę Wam tej pięknej pogody, my wczoraj niestety przesiedzieliśmy cały dzień w domku, jedynie co to wieczorem nieco sie przejaśniło ale to juz było za późno na jakikolwiek spacer, na szczęście dziś nie pada więc napewno się wybierzemy :tak:
póki co kawa, BB, mały śpi, lala ogląda bajkę, pranie się pierze, jeszcze terzeba tylko troszkę mieszkanie ogarnąć i tyle:-) hehehe piękne plany, ciekawe ile z tego uda mi się zrealizować a muszę jeszcze do banku i kościoła podejść
gosiagro super że tak niedziela udana i zakupy świetne, ja też musze się porozglądać za czymś dla Tomusia ale kupie najwcześniej za jakieś 2 tygodnie bo tak szybko rośnie że boje się żeby nie było za małe
ewus oj u ciebie się dzieje:tak:, ale chyba nieco zmierza ku lepszemu, mam taką nadzieję oczywiście, daj znać jak M się dziś spisał przy chłopakach i powodzenia na egzaminach:-)
emalia82 ogromne gratulacje dla małego "gryzaczka":-) z pierwszym ząbkiem
ja nie mam konta na nk, ale wysłałam zaproszenie na fb:tak:;-)
kariander gratki dla męża i Lili za nowe umiejętności, i zakupy całkiem pokaźne:tak:
co do tegorocznej sesji hmmmm owszem mam nadzieję że będzie jak tylko pogoda dopisze, a jeszcze wymyśliłam sobie jesienną sesję w plenerze po ślubie i chrzcie w październiku ale mam obawy co do pogody, zobaczymy jeszcze ( ale marzy mi się ogromnie)
kasiajanicka super że się tak wybawiłaś, a M cóż oni niestety tak czasem mają, dobrze że miałaś innego partnera do pląsów na poprawinach:-)
izia_tcz jasne że pamiętamy i nawet kilka razy zastanawiałyśmy się co słychać u Was, a tu się dzieje:tak:, gratki za pierwszego ząbka
lena super że wyjazd się udał i spotkanie z Cobrą:-)
anecznik mój podobnie, jakoś nie rwie sie do siadania, ba nawet mimo że jest bardzo ruchliwy to za bardzo obracać też mu się nie chce, taki mój mały leniuszek
w kwestii ząbków coś się zaczyna dziać bo zjada swoje piąstki i wszystko co ma pod ręką ale to może jeszcze potrwać nim sie coś przebije:tak:
a mój Musiu właśnie zasnął w leżaczku:-D

Zobacz załącznik 283209 ja pierd...le , tyle sie napisałąm wkleiłam zdjecie i wszystko znikło:wściekła/y:

To komplecik ubranek,ktore babcia kupila w niedzielke wnuczkowi z H&M. Ja zakupiłąm sobie łaszcz jesienno zimowy superaszczy, tylko kozakow brak :/. Dobra postaram sie napisac wsio jeszcze raz.

eagle wiec mały sam odrzucił cycolka , nawet na siłe mu probowałam wciskac i nie chce, szkoda :-(

emalia gratki z zebuszka

Ale u nas wczoraj piekna pogoda była ,mowie wam 26stopni,a tak goraco ,ze az dzinks na gołe nóżki brykal i w bodziaku z krotkim rekawkiem , superbyło,dzisiaj tez widze,ze słoneczko swieci,ale podobno ma padac

O KURCZE mowia w ddtvn,ze rozwod koscielny moze kosztowac nawet 30tys złotych :szok: :szok: :szok: patrzcie, jak ci księża forse trzepią ja pitole
a próbowałaś może odciągać i dawać z butelki?
hmmm.... co do rozwodów nie ma czegoś takiego w kościele jedynie unieważnienie ślubu, o cenniku takim też słyszałam a żeby było ciekawie to ostatnio na naukach ksiądz dał cały referat na ten temat i nawet przykłady powodów dla jakich taki ślub można unieważnić ( zdarzało się np. ze ludzie chcieli unieważnić ślub bo podczas jego udzielania nie paliły się wszystkie świece na ołtarzu :)

Zobacz załącznik 283209 ja pierd...le , tyle sie napisałąm wkleiłam zdjecie i wszystko znikło:wściekła/y:

emalia gratki z zebuszka

Witam.
Ewela u nas pogoda już sie popsuła (dolny śl) a co do księży- jeszcze im mało? Mój jeździ takim SUBARU terenowym,że mnie nigdy nie będzie na takie auto stac.

u nas póki co ładna pogoda, więc mam plan pójśc na rynek z Filipem, na weselu kuzynka miała taki fajowski naszyjnik z perełek i tez chcę taki sobie kupić :) tylko myślę jaki kolor by mi do mojego czerwonego żakietu pasował... i jeszcze jakies spodnie bym chciała ale pewno nic mi się nie spodoba, za to prawie pewne jest, że wrócę z czymś dla Filipa :p mam podobnie jak wy, jeśli chodzi o zakupy :)

dziewczyny zapomnialam przewinac w nocy Ercia !!! ale ze mnie mama... a wstawal jak na zlosc 3 razy o 1 o 3 i o 5 a jak
wstalam wyprawic ola do przedszkola to sie okazalo ze kupa wyszla na przescieradlo.... Teraz moj boski spi a mama ma czas na BB :))

Lena co za spotkanie :)) a umawialyscie sie czy czysty przypadek ?? pewnie ciezko by sie bylo rozpoznac gdyby to mial byc przypadek ale cuda sie zdazaja wiec pytam :))

Gosiargo plaszczyk cudny ale bedziesz miala dame

Ewela ciuszki super a u nas za oknem szaro buro i ponuro zazdroszcze temperatury

Dziewczyny jezdzicie same z dzicmi autem ?? pewnie tak przede mna dzis debiut, wszedzie gdzie chcialam szlam pieszo albo jechalam z mezem autem, nie chcialam nigdy jezdzic sama bo boje sie malego zostawic samego z tylu a z przodu mamy poduszke ktorej sie nie da wylaczyc. No i dzis przyjdzie mi pojezdzic z moja babcia po lekarzach. Moj maz z moim tata pojechali do Radomia po auto dla mnie mam nadzieje ze kupia bo to kawal drogi jest 5 godz w jedna strone. Tak wiec zostalam tylko ja w domu z prawkiem zeby zalatwic sprawy babci. Mam stracha bo Ercio nie specjalnie lubi jezdzic autem ( zawsze mi sie wydawalo ze wszystkie dzieci uwielbiaja ) a do tego mam auto taty z manualna skrzynia a juz nie pamietam kiedy jezdzilam nie na automacie, jedyny plus ze auto male i sie nie nagimnastykuje na parkingach bo my to mamy wielka krowe. Mam nadzieje ze ludzie w poczekalni beda jacys luddzy i puszcza nas na poczatku a nie przyjdzie mi czekac z babcia i Erciem godzinami w kolejce.

Jeszcze sie Wam pochwale ze moj Olaf bedzie modelem na pokazie mody w multikinie :)) impreza charytatywna i jedna z firm chyba cocodrilo pokazuje swoje ubrania, tak wiec 26 wrzesnia moj synus debiutuje w roli modela.

Ostatnia edycja:

emalia gratki z zebuszka

Fajne ubranka, to z koparką czaderskie

Emalia - wcięło gdzieś suwaczek Jasiowy, albo u mnie go nie widać:-/

Eagle
- moja to już z miesiąc żuje pięść i cisza z ząbkami jak narazie, a dziąsełka u góry troszkę nabrzmiałe ale tak jak na trójki a te podobno wychodzą później

Ale mam mega lenia po weekendzie a sprzątanie czeka. Jak narazie tylko brzuszki zrobiłam i nic mi się nie chce.....prócz siedzenia na necie oczywiście:-D
edit:
Milka gratki dla małego modela:)super

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka,

Milka gratulacje dla małego modela!! no i powodzenia w jeździe autkiem, będzie dobrze. ja jeszcze sama z małym nie jechałam autem, też mam z przodu poduszkę powietrzną której nie można wyłączyć ale moja siostra, która ma 6 m-ną córkę smiga z nią autem prawie od samego początku i przewozi ją na przednim siedzeniu mimo że ma poduszkę, przesuwa siedzenie maksymalnie do tyłu.

lena dużo ludzi w Mielnie i jaką mieliście kwaterę, miałaś aneks kuchenny, jakie ceny kwater o tej porze?? pytam bo jak pogoda dopisze to my w ten weekend się wybieramy nad morze

Do góry