Witajcie kochane, mialam nadzieje ze tu cicho bylo a produkcja nadspodziewana jak na niedziele :-) Ja dzis mialam pierwsze dluuugie wyjscie, odciagnelam mleczko i maz w sumie spedzil prawie caly dzien sam z malutka, swietnie sobie poradzili, jestem z nich dumna, ja oczywiscie nic sobie nie kupilam tylko cala siate dla malej ubranka, kubek niekapek, zawieszke do wozka, kurtke na jesien, oj a cieszylam sie jak glupia. No i dzwonilam do meza co godzine, oj trudno odciac ta pepowine
Jedzenie łyżaczką idzie mu całkiem dobrze...z tym że ja kupiłam łyżeczkę z mięką końcówką i ona jest taka dość wąska przystosowana do małej buzi. dokładnie mam ten komplet i karmię go tą malutką
Zestaw dwóch łyżeczek z miękką końcówką (1220329655) - Aukcje internetowe Allegro w sumie to coraz mniej zostaje na buźce większość mały pięknie wcina.
Mam identyczna, a mala juz wprawiona w lyzeczce bo w sumie od urodzenia dostaje na niej kropelkim najpierw na kolki, a teraz homeopatyczne na zabki, no i zageszczacz na ulewanie, mysle ze nie bedzie miala problemu niedlugo z jedzonkiem
oj slicznie bedzie Majusia wystrojona na chrzest cos czuje. A jaki plaszczyk, w H&M? :-) Milego spacerku
hehehe jezoooo no i jak ja mam nieobgryzac tych paznokci ewcia???
Witajcie niedzielnie Trzymam kciuki za wszystkie chrzty i udane przyjęcia Ewuś- trzymam kciuki i czekam na relację czy ktoś ma jakis pomysł, czemu tak wyglądają moje posty? Jak piszę wiadomość to enter działa, choć nie da się wkleić żadnych ikonek, pogrubić czcionki itd, no a jak już wysyłam odpowiedź to kompletny klops :-( O co biega?
Kajdusiu moze to {|BB VIRUS|} ???????
Witam mamuśki. Ja tylko na momencik. Poodpisuje wieczorkiem. Chciałabym tylko świadczyc, że mojemu małemu przebił się ząbek!!!!!!!!! Jestem w szoku. Córce wyszły jak miała skończone 4 miesiące a Jasiek w piątek skończył dopiero 3!!! Masakra, boje się już o moje cycuszki.
Gratuluje, nasz drugi czerwcowy zabek :-) A wlasnie jestem ciekawa jak to jest z piersia i zabkami?
Podałam jej sabsimplex przed jedzeniem i po 30 min zasnęła - dalej trochę się wierciła ale już nie tak jak wcześniej. Może przy dłuższym stosowaniu będzie spokojniejsza bo ja nie mogę patrzeć jak ona się męczy
.
Lila tez miewa takie napady ostatnio, ja mysle ze to po prostu kolejny skok i wiecej wrazen nasze maluszki maja..
a taki piękny wrzesień był rok temu...trochę sobie powspominałam i moja 11 miesięczna wówczas Joasia
Zobacz załącznik 282965Zobacz załącznik 282968Zobacz załącznik 282969Zobacz załącznik 282971
sliczna zlota jesien, czekamy na tegoroczna sesje :-)
Witajcie, wpadłam tylko na chwilkę, bo dzisiaj Oskarka wielki dzień:-) Faktycznie pogoda nam dopisuje, piękne słoneczko. Opuscilam juz progi kuchni, wszystko przygotowane i mam nadzieję ze już teraz poleci z górki:-) O 13 msza więc moge chociaż jeszcze spokojnie kawe wypić:-)postaram się we wtroek nadrobić bb bo jeszcze jutro goście będą.
Pozdrawiamy i życzymy spokojnej niedzieli:-)
I jak bylo? Mam nadzieje ze wszystko wspaniale poszlo
U nas też dziś chrzciny. Pogoda niestety słaba. Na dodatek mąż się rozchorował w pt, więc wszystkie przygotowania spadły na mnie, bo wiadomo jak faceci cierpią z powodu bólu gardła
W nocy syn spał ładnie z jedną przerwą na jedzenie, za to mąż mnie budził kaszlem i chrapaniem. Jestem padnięta. A teraz mam stres, że w czasie mszy trafi się mega koopa
)))) Trzymajcie kciuki, żebyśmy jakoś dali radę.
zdrowka, i powodzenia1! chociaz juz pewnie po chrzcie.. :-)
koriander - a jak tam u Lili, widać jakiegoś ząbka?
na moje to juz przeswituje, dzis nie zagladalam sprobuje przed kapiela bo wlasnie zasnela
Ale podobno moze dlugo trwac takie przebijanie, teraz juz Lila spokojniejsza, nie trze dziasel, ale moze to przez kropelki
emailo- gratulacje dla Jasia- nasz pierszy czerwcówkowy ząbek, super wiadomość!!!szybki jest
!
drugi zabek! :-) Askut juz ma trojeczke (tzn jej maluszek ;-))
Dziewczyny czy wasze maluszki tez sie tak rwa do siadania??? Moja robi takie jakby brzuszki jak lezy w lezaczku, smiesznie to wyglada :-) Miny robi przy tym jak RObert de Niro. A dzis przychodze a maz mowi: zobacz co Lila juz potrafi i wyciagnal do niej rece a ta go cap za paluchy i sie podciagnela do siadu Nic zadnego ciagniecia za raczki, jak ona to obczaila? Zadowolona przy tym ze ho ho. ALe czy to nie za wczesnie??
edit"
ewus widze ze juz po sprawie ! kurcze, no to moze jednak cos sie ruszy? Jak sie czujesz, pewnie emocje siegaja zenitu, dalas sie rade uczyc do tych egazminow w miedzyczasie? Powodzenia, jestem strasznie ciekawa jak M da sobie jutro rade, na pewno bedzie w szoku jak zobaczy z czym ty sie dzien i noc musisz zmierzac