reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Podałam jej sabsimplex przed jedzeniem i po 30 min zasnęła - dalej trochę się wierciła ale już nie tak jak wcześniej. Może przy dłuższym stosowaniu będzie spokojniejsza bo ja nie mogę patrzeć jak ona się męczy :(
Ok zabieram się za nadrabianie bb bo ostatnio zaniedbałam czytanie i odpisywanie, mam nadzieje że mała troche pośpi.

witam sie i ja niedzielnie
ech jak mi się nic niechce....jakis leń mi się od rana włączył choć wyspałam się bo Musiu wstał na jedzonko o 2 i przed 5
dziś kolejny dzień pt. siedzimy w domku bo zimno i pada, pogoda taka paskudna że nawet pies nie chce wychodzić futra moczyć :-D bo później schnie pół dnia i szuka jakiegoś ciepłego kąta:tak::-)

hej dziewczynki

ja tylko tak na chwilke
ogladalam zdjecia na fb i musze powiedziec ze te nasze dzieciaczki to naprawde najpiekniejsze na swiecie
super zdjecia dalyscie

czy wasze maluszki tez ulewaja, bylo juz dobrze a teraz znowu ulewa, niby do 6 m-ca moga ale to juz meczace
oj tak wszystkie czerwcówkowe maluchy sa super
mój jeszcze ulewa najczęściej po każdym karmieniu mimo że mu sie odbije, raz jest to więcej a raz mniej ale jednak, choć zdarza się że nie ale to bardzo rzadko
zyraffka świetnie kombinuje od małego ten Łukaszek
a co do katarku jeżeli jest ciepło a dziecko nie ma temperatury i innych objawów ja zazwyczaj wychodzę bo na powietrzu mimo to lepiej sie oddycha
gosiagro powodzenia w nauce zasypiania
ewela na katar Euphorbium polecam, a co to sie stało że Tomus nie chce już cyca? sam tak z siebie odrzucił?
anecznik to nieładnie ze strony M, mimo wszystko miła odmiana od codziennych obowiązków też nam się należy, znajdź sobie jakis pretekst żeby wyjść z domu tak dla urozmaicenia
bakteria nie zazdroszczę chory facet to jeszcze gorzej niż opieka nad małym dzieckiem, dużo zdrówka dla niego i żeby szybko przestał Cie zamęczać i pomógł w opiece;-):-)
athena fajnie że tak się Krzysiowi spodobało nowe jedzonko, w tej kwestii to ma największe doświadczenie wsród naszych maluchów:-)
my także póki co tylko na cycu, kilka razy próbowałam podać butle z herbatką ale nie spowodowała entuzjazmu u mojego skarba
askut ogromne gratulacje dla Zuzi za pierwszą wizytę u dentysty, jaka dzielna dziewczynka:-)
Ewa1981 powodzenia na chrzcinach, udanej imprezki i najlepsze życzenia z okazji rocznicy
ewelinka to niezły numer wycięła Marysia:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie, wpadłam tylko na chwilkę, bo dzisiaj Oskarka wielki dzień:-) Faktycznie pogoda nam dopisuje, piękne słoneczko. Opuscilam juz progi kuchni, wszystko przygotowane i mam nadzieję ze już teraz poleci z górki:-) O 13 msza więc moge chociaż jeszcze spokojnie kawe wypić:-)postaram się we wtroek nadrobić bb bo jeszcze jutro goście będą.

Pozdrawiamy i życzymy spokojnej niedzieli:-)

Witajcie, wpadłam tylko na chwilkę, bo dzisiaj Oskarka wielki dzień:-) Faktycznie pogoda nam dopisuje, piękne słoneczko. Opuscilam juz progi kuchni, wszystko przygotowane i mam nadzieję ze już teraz poleci z górki:-) O 13 msza więc moge chociaż jeszcze spokojnie kawe wypić:-)postaram się we wtroek nadrobić bb bo jeszcze jutro goście będą.

Pozdrawiamy i życzymy spokojnej niedzieli:-)
udanego świętowania
Anik powodzenia na chrzcie.
Eagle mój mały teraz herbatki nie ruszy za nic (jak było gorąco to pił) a soczek mu bardzo smakuje.
hahaaa bo wie co lepsze :)

U nas też dziś chrzciny. Pogoda niestety słaba. Na dodatek mąż się rozchorował w pt, więc wszystkie przygotowania spadły na mnie, bo wiadomo jak faceci cierpią z powodu bólu gardła ;) W nocy syn spał ładnie z jedną przerwą na jedzenie, za to mąż mnie budził kaszlem i chrapaniem. Jestem padnięta. A teraz mam stres, że w czasie mszy trafi się mega koopa ;))))) Trzymajcie kciuki, żebyśmy jakoś dali radę.

Anecznik - może mały jeszcze się przekona że u babci też fajnie na dłużej. Babcie są niezastąpione.
Hefi
- ojjj dobrze że kropelki choć pomogły, moja jak jest tak zagazowana to się strasznie drze i pomaga masaż brzuszka nóżkami, takie odgłosy idą że hej
Ewelinka - to nieźle malutka musiała poszaleć z nożyczkami jak na krótko trzeba było ściąć, będzie co wspominać w przyszłości:rofl2:
Eagle
- super zdjęcia, faktycznie wrzesień był piękny w zeszłym roku. U mnie dzisiaj szaro-buro.
Athena - moja w upały też herbatkę różnie tolerowała, raz jej smakowała, a raz pluła tym co jej zdążyło wlecieć do buzi. A soczek to zawsze konkretniejszy niż herbatka. Fajnie że Twój maluszek już próbuje nowe smaki i że tak mu służą. A jak sobie radzi z łyżeczką????Ja mojej podaję na łyżeczce np. syropek na kupkę to mi ją czasem wypycha języczkiem, to podobno taki odruch u malutkich dzieci.

Ewa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze chrzciny!!!!!!!!

Iga znowu spała całą noc, jupiiii!!!!Tylko mi się nie chce przestawić na smoka 3-6, cały czas memla ten mniejszy bo duży wypluwa albo ma odruch wymiotny. Lecę....

reklama
bakteria- ja też chcę karmić tylko piersią tak długo jak tylko to będzie możliwe

Kajdusia, a my mamy chyba maluchy z tego samego dnia, nie? Przynajmniej wg suwaczków :tak:

askut - czyli nie tylko naszemu Witkowi już idą zęby. Gratuluję trójeczki :-D

eagle - dzięki za współczucie ;-) Mąż nie jest aż tak bardzo nieznośny, ale jakby już wyzdrowiał, to byłoby mi o niebo łatwiej :tak:

Powodzenia dzisiaj na chrzcinach dla wszystkich dzieciaczków i ich rodziców :laugh2:

Do góry