witam sie i ja niedzielnie
ech jak mi się nic niechce....jakis leń mi się od rana włączył choć wyspałam się bo Musiu wstał na jedzonko o 2 i przed 5
dziś kolejny dzień pt. siedzimy w domku bo zimno i pada, pogoda taka paskudna że nawet pies nie chce wychodzić futra moczyć
bo później schnie pół dnia i szuka jakiegoś ciepłego kąta
:-)
hej dziewczynki
ja tylko tak na chwilke
ogladalam zdjecia na fb i musze powiedziec ze te nasze dzieciaczki to naprawde najpiekniejsze na swiecie
super zdjecia dalyscie
czy wasze maluszki tez ulewaja, bylo juz dobrze a teraz znowu ulewa, niby do 6 m-ca moga ale to juz meczace
oj tak wszystkie czerwcówkowe maluchy sa super
mój jeszcze ulewa najczęściej po każdym karmieniu mimo że mu sie odbije, raz jest to więcej a raz mniej ale jednak, choć zdarza się że nie ale to bardzo rzadko
zyraffka świetnie kombinuje od małego ten Łukaszek
a co do katarku jeżeli jest ciepło a dziecko nie ma temperatury i innych objawów ja zazwyczaj wychodzę bo na powietrzu mimo to lepiej sie oddycha
gosiagro powodzenia w nauce zasypiania
ewela na katar Euphorbium polecam, a co to sie stało że Tomus nie chce już cyca? sam tak z siebie odrzucił?
anecznik to nieładnie ze strony M, mimo wszystko miła odmiana od codziennych obowiązków też nam się należy, znajdź sobie jakis pretekst żeby wyjść z domu tak dla urozmaicenia
bakteria nie zazdroszczę chory facet to jeszcze gorzej niż opieka nad małym dzieckiem, dużo zdrówka dla niego i żeby szybko przestał Cie zamęczać i pomógł w opiece;-):-)
athena fajnie że tak się Krzysiowi spodobało nowe jedzonko, w tej kwestii to ma największe doświadczenie wsród naszych maluchów:-)
my także póki co tylko na cycu, kilka razy próbowałam podać butle z herbatką ale nie spowodowała entuzjazmu u mojego skarba
askut ogromne gratulacje dla Zuzi za pierwszą wizytę u dentysty, jaka dzielna dziewczynka:-)
Ewa1981 powodzenia na chrzcinach, udanej imprezki i najlepsze życzenia z okazji rocznicy
ewelinka to niezły numer wycięła Marysia:-)