zyrraffka
Szczęśliwa mama
Witam! Jutro minie tydzień od pozytywnego wyniku testu W czwartek idę do lekarza, według moich obliczeń w połowie czerwca zostanę mamą, baaardzo się cieszę i nie mogę się doczekac kiedy wszystkim powiem o ciąży:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja się tak martwiłam że nie mam objawów ciążowych że się doczekałam. Co do spania to najchętniej zapadłabym w sen zimowy no i te "wspaniałe" mdłości, praktycznie przez cały dzień, takimi falami. Na szczęście nie wymiotuję tylko mnie mdli no ale wszystko przede mną no i przed Wami
Pocieszyliście mnie tymi zbyt ciasnymi spodniami ja się już przerzuciłam na spodnie dresowe Dziwne bo przecież kijanek nawet cm niema a macica może wielkości śliwki jest
jak z waszym apetytem?? bo mi przez te mdłości to się wcale więcej jeść nie chce wręcz przeciwnie
Witam! Jutro minie tydzień od pozytywnego wyniku testu W czwartek idę do lekarza, według moich obliczeń w połowie czerwca zostanę mamą, baaardzo się cieszę i nie mogę się doczekac kiedy wszystkim powiem o ciąży:-)
Moja pierwsza ciąża udało się za drugim razem:-) Poza okropną sennością, zmęczeniem nie mam jeszcze żadnych objawów, mogłabym całymi dniami spać i nic więcej
Dołanczam do was dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja narazie musze lezec w luzeczku i brac luteine
u mnie jak narazie to wystepuje tylko okropny bol piersi , spanei na brzuchu się skończylo, o 6 rano budze się siusiu i tak codziennie no i odrazu musze cos zjesc bo czuje straszny głód, ah no i moj brzuch boli od czasu do czasu jak na miesiączke, plamienia ktore miałam wcześniej prawie przeszły może to dzięki luteinie. We wtorek do lekarza ide znowu, martwi mnie tylko dlaczego lekarz nie przepisał mi kwasu foliowego , moze we wtorek...
Pozdrawiam i Gratulacje mamuśki!!!