reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Bardzo się ciesze. Miło zaczyna dzień od dobrych wiadomości. Mnie czeka USG serduszka, muszę skontrolowac to zwapnienie co miał.

My dzisiaj nocke mieliśmy spokojną. Mały zasnął koło 21 a ja o 4 go budziłam bo cyc pełny i w ogóle coś za długo spał, tym bardziej ,że po szczepieniu. Obyło się bez gorączki :)

Mam propozycje dla dziewczyn które są na NK. Ja mało kogo kojarzę ( i chyba nie tylko ja ) więc wymyśliłam,że dla ułatwienia w miejscu gdzie w profilu NK powinien byc pseudonim to byśmy wpisały swój nick BB. Co wy na to?

ja już wpisałam :)

Witajcie, myslałam ze jak mała pójdzie do szkoły to będę miała więcej czasu i przynajmniej spokojnie posiedzę przy komputerze - ale się myliłam. Może dlatego że mamy w niedzielę chrzciny i teraz mam mnóstwo załatwiana - a ponieważ robię je sama w domu to najwięcej czasu spędzam w kuchni:-) Oskar też nie daje mi posiedzieć przy komputerze, teraz piszę z nim na kolanach:-) Byłam dzisiaj z nim u lekarz bo ma ten katar od 2 tyg i leki nie pomagają, disiaj dostałam kolejne, jak one nie pomogą to dostanę skierowanie do laryngologa.

kpi23 - zazdroszczę spadku wagi:-)ja póki co wazenie odkładam na "potem":-)
..

życzę miłego kucharzenia:)
a moja waga to tak sama spada - nie jestem na diecie, tzn. jestem -m eliminacyjnej :-)

Dziewczyny co ile wasze maluszki jedza w dzień?

5 x cyc i butla (130ml)

gratuluje wagi:tak: macie własny domek w górach?

ml

dzięki:)
a mamy, a właściwie rodzice ale ... to prawie jak nasz...:-)

Witam
Ja tylko na chwilkę....
Chciałam tylko napisać, że u nas wszystko ok...tzn bioderka idealne, a co najważniejsze nie ma żadnej wady serca jak podejrzewała pediatra...Wczoraj najlepsza kardiolog z mojego miasta bardzo długo badała serduszko Poli i stwierdziła że wszystko jest w jak najlepszym porządku a jej marmurkowata skóra to prawdopodobnie niska hemoglobina i fakt że mała urodziła się osiem dni po terminie i ważyła tak mało z powodu przyjmowanych przeze mnie lekarstw....Także ulżyło mi niesamowicie....No i od wczoraj jesteśmy już we trójke...Paweł przyjechał, a mała oszalała na jego punkcie gugała do niego ciągle i się uśmiechała...Uroczy widok....
Także wybaczcie ze Was nie podczytam ale zmykam do mojej rodzinki...Tak fajnie być razem...
Miłego końca dnia życzę!!!

super wieści!
ciesz się swoją rodzinką!

reklama
Cześć Dziewczyny!

Mój Łukasz pobił rekord w niespaniu w nocy. Zasnął o 22, pobudka o 1, pobudna przed 3 i do 5:30 nie spał, na zmianę z mężem usypialiśmy go. O 7:00 znowu pobudka, dopiero jak go wzięłam do łóżka o 8, dałam cyca to pospaliśmy w trójkę (jeżeli to spaniem można nazwać, bardzo niewygodnie) do 11:30.

POtem szybko cyc, nasze śniadanie i pojechaliśmy na szczepienie. Pomimo kataru, który już w sumie powoli mija, lekarz zalecił szczepienie.
Mały waży 5900 i wg lekarza ma 61 cm (chociaż ja podchodzę sceptycznie do tego mierzenia na szybkiego).

Dzięjuję za odpowiedzi w sprawie usypiania, niestety mój wypluwa smoka i potrafi nieźle się wydzierać jak próbuję mu go zapodac, więc odpada pomoc smoczkowa w usypianiu, za to bardzo mu podpasował smoczek w postaci cycka mamy:((((

yoshe ile razy dziennie stosujesz tą maść, bo ja ciągle zapominam smarować:)))))i nie ma oczywiście efektu, mam krechę czerwoną

magdam - cieszę się ze wodniak się wchłonął, super wiadomość, magdam - mój je bardzo często, przynajmniej tak mi się wydaje- co 2-2,5 godziny

ewela baku co????hehehhehy

lena się chyba obraziła bo się nie odzywa:((

ja mam konto na nk ale usunęłam wszystkie zdjęcia i nazwisko, bo regulamin się zmienił i nie chcę żeby ktoś wykorzystywał moje dane i zdjęcia. jak ktoś ma facebook to na pv prześlę link.

tak właśnie zapytałam o to jedzenie bo mój tak samo 2-2,5 godz i cyc chyba ze spi 3 godziny

Witam
Ja tylko na chwilkę....
Chciałam tylko napisać, że u nas wszystko ok...tzn bioderka idealne, a co najważniejsze nie ma żadnej wady serca jak podejrzewała pediatra...Wczoraj najlepsza kardiolog z mojego miasta bardzo długo badała serduszko Poli i stwierdziła że wszystko jest w jak najlepszym porządku a jej marmurkowata skóra to prawdopodobnie niska hemoglobina i fakt że mała urodziła się osiem dni po terminie i ważyła tak mało z powodu przyjmowanych przeze mnie lekarstw....Także ulżyło mi niesamowicie....No i od wczoraj jesteśmy już we trójke...Paweł przyjechał, a mała oszalała na jego punkcie gugała do niego ciągle i się uśmiechała...Uroczy widok....
Także wybaczcie ze Was nie podczytam ale zmykam do mojej rodzinki...Tak fajnie być razem...
Miłego końca dnia życzę!!!

Super że wszystko ok, Fajnie że już jesteście wszyscy razem :-)

Do góry