reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

leczo zrobiłam, ciekawe czy zjadliwe będzie, bo mocno przemodyfikowałam przepis z kuronia i się żadnych proporcji nie trzymałam

po południu pojadę w końcu po mojego przypinanego kwiata do żakietu :p

jakie trzeba spełnić wymagania do rodzinnego?

reklama
Zapomniałam się pochwalić że wodniaczek u Kacperka się ładnie wchłonął :-)

Bardzo się ciesze. Miło zaczyna dzień od dobrych wiadomości. Mnie czeka USG serduszka, muszę skontrolowac to zwapnienie co miał.

My dzisiaj nocke mieliśmy spokojną. Mały zasnął koło 21 a ja o 4 go budziłam bo cyc pełny i w ogóle coś za długo spał, tym bardziej ,że po szczepieniu. Obyło się bez gorączki :)

Mam propozycje dla dziewczyn które są na NK. Ja mało kogo kojarzę ( i chyba nie tylko ja ) więc wymyśliłam,że dla ułatwienia w miejscu gdzie w profilu NK powinien byc pseudonim to byśmy wpisały swój nick BB. Co wy na to?

Mam propozycje dla dziewczyn które są na NK. Ja mało kogo kojarzę ( i chyba nie tylko ja ) więc wymyśliłam,że dla ułatwienia w miejscu gdzie w profilu NK powinien byc pseudonim to byśmy wpisały swój nick BB. Co wy na to?
ja się muszę wpierw do NK dopisać:D
to super wieści
witam się i ja
niestety nadal nie czuję się najlepiej, mam mega katar, najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła i dzisiejszy dzień chyba spędzimy w domku
ja też mam katar i nie czuję się najlepiej, głowa mnie boli:(i tylko herbatkę z malin sobie zapodaję:(
czy to normalne, że blizna po cc swędzi i jest czerwona i twarda? miejscami są duuuuże zgrubienia
wydaje mi się, że nie powinnoo być tych zgrubień, gin nie zwrócił na to uwagi, myślałam, że jest ok, ale od kilku dni potwornie swędzi
mnie nie swędzi, wcześniej miałam całą bliznę taką grubą , pod skórą taki twarde było, ale już spoko, sama blizna mocno czerwona, muszę jakąś maść na to stosować
A u nas nocka super, małą spała od 21-7, już trzecia nocka pod rząd bez budzenia się na jedzonko, więc może tak już zostanie.

ja miałam tak szyte, że nie byóo węzełków, tylko na jednym i drugim końcu rany, a tak cała nitka przechodziła pod skórą, blizna to tylko, albo aż jedna krecha, ja tą maśc używam, ale na razie efektów nie ma :(

ja miałam dokładnie tak samo i chodziło mi o te miejsca po węzełkach na końcach szwu :) u mnie się rozjaśniła blizna, ale stosuję dopiero od tygodnia.

czas mnie goni, bo synek zasnął, a my w niedzielę mamy chrzciny, więc lecę sprzątać, bo od soboty goście.
miłego dnia!!

O to super ,najwazniejsze ,ze zdrowy :-)

jakie trzeba spełnić wymagania do rodzinnego?

musisz wziasc z urzedu skarbowego zarobki za 2009 rok bodajze twoje i męża , a tam chyba musi byc ok. 500zł na osobe nie moze przekraczac, kurcze trzebaby było poczytac wiecej

Moj dzinks mierzy 64cm , wczoraj go mierzylismy.

Ale jestem wkurw:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na babeczke z allegro, zamowilam fajna bluze, na aukcji pisze,ze rozciagliwa,a w rzeczywistosci dupa :angry: i za ciasna w ramionach i do tego ta jedza nie chce przyjac reklamacji :angry:,a w swoich komentarzach pisze,ze nie robi problemow ,a robi :crazy:

Dobra jade do szkoly smroda odprowadzic,.:baffled:jeszcze mi tu truje d... jakimis bakuganami :crazy:bosze za co ....

Bardzo się ciesze. Miło zaczyna dzień od dobrych wiadomości. Mnie czeka USG serduszka, muszę skontrolowac to zwapnienie co miał.

My dzisiaj nocke mieliśmy spokojną. Mały zasnął koło 21 a ja o 4 go budziłam bo cyc pełny i w ogóle coś za długo spał, tym bardziej ,że po szczepieniu. Obyło się bez gorączki :)

Trzymam kciuki za USG.
Ja jestem za jeżeli chodzi o NK, bo też mało kogo kojarze

Witam!
kajdusia-ale świetnie na tym basenie az sama nabrałam ochoty może się wybiore:tak:
Co do przewijaka ja używam a szczególnie jak oporządzam małą po kapieli ,a mi za rodzinne zwrócili od urodzenia a odebrałam jakies dwa tyg temu czyli póżno złożyłam to wszystko az byłam zdziwiona bo myślałam ze dopiero od sierpnia zapłaca
Zaprowadziłam Marysie o 8 do przedszkola z małą w chuście i od tamtej pory śpi:baffled:
Czekam na kuriera zamówiłam buciki wczoraj sobie i Marysi emu ale niewiem czy przyjdzie dzis czy jutro a juz niemoge się doczekać
Co do nk to skoro większośc będzie chętna to ja też

witam deszczowo.....................

maz proboje uspic Ercia :)) niech tremuje:)

Gosiargo u nas tez super noc pierwsza pobudka 3.15 druga 7 !!! ale sie wyspalam :))

MagdaM gratuluje wodniaka u nas tez sie wchlania prawie go nie ma, a pamietasz ze juz Cie kierowali do chirurga ??:)) moja lekarka na szczescie od razu powiedziala ze czekamy do grudnia

Ewela u Ciebie bakuganami ( u na spojawiaja sie okresowo choc Olaf nie widzial ani jednej bajki) a u mnie hot wheelsami bo od dzos promocja w realu 4,99 :))

Wszystkim szczepionym maluszkom zycze bezbolesnych wizyt

chyba zasneli obaj co cos cicho jest :))

reklama
Do góry